Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

.
Allah yardımcın olsun canım..Erken ayrılmak iyi olmuş.Hepsi geçer gider.Sen yüreğini sağlam tut yeter

Belki boylesi daha hayirlidir ilerde daha kotu seyler yasayabilirdiniz belkide kim bilebilirki..

Kuzenim evlendi , evliliğin ilk ayında bıçakla üstüne yürüdü erkek müsveddesi.
Hemen kuzenim evine döndü , boşandılar.
Ve şu an ikinci eşi ile o kadar mutlu bir yuvası var ki ;
O kötü günlerde herşey kapkara görünüyor.
Ama mükemmel bi eş , yuva ve şu an hamile kuzenim :)
Şiddet asla affedilmemeli.
Hakkınızda hayırlısı.

Oww babanne kapı deyince bi aydınlanma yaşadım bu manyak o manyak mıymış ?

Eski konularına baktım şimdi de fenalık geldi içime okurken.Çok doğru bir kararı geç bile vermişsin.Bu adamla.3 ay değil 3 gün bile evli kalınmaz.Inşallah uğraştırmaz senide boşanabilirsin.Dua et çocuğun yok bu adamdan.Flörtte nişanlılıkta hiç mi anlamadın ya.

Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç

Kız evliliğinin üçüncü ayında tekme yemiş farkında mısın?
"Bebeğim niğçün tekme attın? Oluyo mu böyle aa?" mı deseydi acaba oturup?

Eline sağlık Gangstam

Hakikaten bazen böyle boş boş bakıyorum ekrana nasıl yani diye. Tam olarak ne demeliydi mesela konu sahibesi?

"Aaa neden tekmeledin ama beni aşkım, anlatsana biraz"

"At gibi kocam var maşallah ne de güzel tepikledi"

Konu sahibesi doğru kararı vermişsiniz, yaşadıklarınız için üzülüyosunuz biliyorum ama ileride çok daha kötülerini yaşamaktan kurtulduğunuz için sevinin.

Atlatacaksınız emin olun, geçecek. Siz bu kadar cesur olup bile bile yanlışı sürdürmeye devam etmemişsiniz ya, sıkıyosa geçmesin. Cesur ve hayatından vazgeçmeyen bi kadının mutsuz olacağına inanmıyorum ben

Kedicige gelince, zalim herif iyi b.k yemiş diyebiliyorum sadece. Canınızı acıtacak başka yer bulamamış o minnağın canıyla vurmuş resmen. Kendinizi bi de bu durum için suçlu hissetmeyin.

Sizin için bi tehlikesi yoksa o kuzuyu oradan almaya bakın elbette, (adam ne derece tekin bilemiyorum, işleri zorlaştıracaksa şimdilik bi şey yapmamak daha dogru) belki siz bakamazsınız ailenizin düzenini bozmamak adına ama sahiplendirebilirsiniz en azından.

oh cok sukur akıllı bır kadın
bu tekmeyı sineye cekse devamı artarak gelecektı
sevgı ve saygının oldugu yerde sıddet zaten olmaz

kendınıze saygınızdan dolayı sızı tebrık ederım dılerım bundan sonra hayatınız yolunda gıder

Ellerine sağlık dayınların Yüzüne çalışsalarmış keşke
Kadını merdivenden fırlatmak nedir

Lütfen güçlü ol canım ve kararından dönme. Eşin olacak şahıs gerçek yüzünü erken göstermiş şanslısın. Tabiki üzücü ne hayallerle kuruluyor evlilikler ama şimdiden sana böyle yapan adam ilerde neler yapar karakteri ortada. Bende evliliğimi 1 yıl sonra bitirmiştim daha çok küçüktüm gördüğüm şiddet yüzünden ama atlattım herşey geçiyor... Allah yardımcın olaun Allaha sığın dua et

Çok zor durum inanın yavrumu nasıl özledim
Çok geçmiş olsun
Şiddet işin içine girince işler değişiyor
taviz tavizi getirir hasta ruhlu adam
Hakkında hayırlısı ne ise tez zamanda olur inşallah
Umarım Kediye bakamaz sana vermek zorunda kalır

Ellerine sağlık dayınların Yüzüne çalışsalarmış keşke
Kadını merdivenden fırlatmak nedir
İyiki atmış, dayı kızı çıplak ayak ilk taksiye atlayıp babasının evine kaçmış.Evden çıkamıyordu ki perdelere nişan koyuyormuş adam açılırsa anlaşılsın diye.Hergün dayak şiddetin her türlüsü kaçarak evlenmişti ailesine utandığından dönememişte 2 yıl dayanmış garibim.Hastahanelik ettiler adamı.Şuan çok mutlu ikinci eşi harika bir insan.Çocukları oldu.Ama panik atak hastası yazık.Herşeyden korkuyor.Atlatamadı bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…