Size bir terk ediş hikayesi anlatıyorum..

Neden bu kadar hızlı bi karar aldın sinirli olabilirsin şuan ama bi yuvayı bozmak için iyi düşünmek lazım oturup uzun uzun konuşmak lazım nedenini sordun mu hiç
Tekme atmış adam nedenini neden sorsun. Bunun geçerli nedeni mi olur. Yuva mi ki orası dağılsın. Çok alemsiniz yani. Dövmüş anlamadınız galiba

Tekme atmış adam nedenini neden sorsun. Bunun geçerli nedeni mi olur. Yuva mi ki orası dağılsın. Çok alemsiniz yani. Dövmüş anlamadınız galiba
Evet neden bu kadar çabuk kadar vermiş ki gerçekten tekme atmış ne var bunda şöyle ağzını burnunu kırsa falan o zaman belki böyle bir karar verebilirdi yani. Sen bana neden tekme attın peki anlatsana biraz falan deseydi önce değil mi?
Gerçekten ilginçsiniz ya

Fionam dik dur sakın üzülme sen onun annesini sildin diye hep bunlar geri dönme ilk kez birisine dönme diyorum çünkü o erkek müsfeddesi seni ve sevgini hiç haketmiyor dogru olanı yaptın canım

Şubat'ın ilk günü evimden iki parça eşyam ve son olarak yan komşuma sarılıp ağlamamla yaşadığımız mahalleyi evi sokağı terk ettim.

Kocam olacak şahıs 2 gündür annemgile yollamıyordu. Daha doğrusu bunu iki gündür dile getiriyordu. Ailemi silmemi bekliyordu sebepsiz en son bugün annemgile gideceğim dediğimde gitmeyeceksin diyip attığı tekmeyle hepi topu 3 aylık evliliğimi hatta 3 ayı bile dolmayan evliliğimi bitirmek için ilk adımımı attım.

Babamgilin yanına geldim tüm eşyalarımı annemle tek tek yıkadık ütüledik dolabıma yerleştirdim. İnanın zor tek özlediğim şey kedim. Ama geçecek bu günler biliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Yapamadığımı yaptın dik duruşun için seni tebrik ediyorum

Kusura bakmayın ama önceki konularınızı okudum eşiniz tam bir arıza.İyi mi diyorum kötü mü bilmem ama umarım aileniz sizi tekrar denemek için geri göndermez.İnanın bu adamdan ne koca, ne arkadaş, ne sevgili olur.Lokma döktürün boşandığınız gün ,oda görsün ki bir sonraki eşine böyle davranmasın.Kökü kurusun böyle adamların.
Aynı adamdan dayı kızımda da vardı 2 yıl dünyayı zindan etti ona.En son apartmanın merdivenlerinden aşağı tekme ile fırlatmış kızı.Suratı mosmordu baba evine geldiğinde.Birde utanmadan karımı almaya geldim diye gelmiş, dayım la dayı oğlu bunu salona sokup kapıyı kapatmışlar Allah ne verdiyse adam hastahane lik oldu pislik.Nefret ediyorum bu tip adamlardan.Allah sizi korumuş.
ellerine kollarına sağlık, dayılarının.

merhaba öncelikle, merak ediyorum eşinizle aşık olarak mı evlendiniz yoksa görücü usulü mü? ve ailenizle görüşmenizi istememesinin mantıklı bir açıklaması var mı?

merhaba öncelikle, merak ediyorum eşinizle aşık olarak mı evlendiniz yoksa görücü usulü mü? ve ailenizle görüşmenizi istememesinin mantıklı bir açıklaması var mı?
Aşık olarak
Ailem beni dolduruyormuş da o yüzden konuşmuyorduk bile konuşmadığım halde güvercinle mi dolduracak
Kişi kendinden bilir işi onu hep dolduruyordu ailesi beni de öyle sanıyordu

Aşık olarak
Ailem beni dolduruyormuş da o yüzden konuşmuyorduk bile konuşmadığım halde güvercinle mi dolduracak
Kişi kendinden bilir işi onu hep dolduruyordu ailesi beni de öyle sanıyordu
çok üzgünüm şuanda gerçekten bunlara katlanmak zorunda değilsin en doğrusunu yapmışsın :(

Kapı dinlemeler, babaanne gelince her gün anneme gideceksin demeler... Zaten saçma sapan halleri vardı yaptığı ayıpla bir de tüy dikmiş. Boşanmak çok zordur ama kimisi için de kurtuluş. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Back
X