Size danismak istedim

Milletin konularının şu an ne ilgisi var? Laf söyleyeceğim diye saçmalıyorsunuz. Sizinle konuşamiycam demedim ayrıca binlerce konunun tartışmasını şu an yapamayacağım dedim. Aradaki farkı anlamanızı umuyorum. Konuya yorumunuz varsa buyrun yazın, bir derdim var topiğini derinlemesine inceleyemeyeceğim çünkü :)

Hiç sevmem kaçak dovuseni..

Evli adamla takılması neyse de içmesinden size ne yahu siz sevmezsiniz o sever.

Hala ne ilgisi var diyor yahu.Burada yıllardır millet ne yapıyor .Biçki dikiş kursu mu burası.Milletin kv eltisi kocası konuşuluyor.Burasi dedikodunun anavatanı yani sizin mantiginizla

Bu herif senin kız kardeşinin yanında akan salyalarını gizleyemiyor, onları ne ara sindirdin de elin kendi halinde kadınına geldi sıra?
Dimi?
Başkasina laf edeceğine seninle kardeşini fiziksel özelliğine kadar kıyaslayan, kim bilir aklından neler geçen nişanlına bak.
Bunlara rağmen gitti nişanlandı, simdi kim iyi kim kötü diye insanlara burun kıvırıyor.
O nişanlı neler yapacak yaşayıp görsün.

Kaç tanesinden koruyabilecek altın kaplama nişanlısını acaba? Biri babasının evinde hali hazırda.

Sorsana bi o olayda kim suçlu ?
Konu sahibine göre kız kardeşi tayt giyip adamı tahriş etmiştir göstermeseydi anam o da vucütünüü der.
Bence çok güzel bir evlilik beklio

Hayir alakasi yok ama birinin yuvasını dağıtan bir insandan da her kötülük gelir diye düşünüyorum
Sen o kendi kardeşine yani müstakbel baldızına bile hallendiğini iddia ettiğin adamı bi salsan mı artık elin kızına kulaktan dolma iftiralarını atıp tutana kadar?

KONU 1:
Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var yani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...

KONU 2:
Herkese merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum. Yaşça büyük bir nişanlım var ama bazen o kadar çok akıl veriyorum ki kendimi kötü hissetmeye başladım bir olayı anlatayım çok yakın bir kız arkadaşı var beraber buyümüşler 30 yaşlarında bekar üstünden baya geçti ama nisanimiz da taki sırasında arkasından kart sen evde kaldın diye bağırdı aralarında böyle bir saka varmış o da nişanlima bekarken kartt dermiş ama insanların içinde o yaşta bir kıza kart diye bağırmak benim cok sinirlerim bozuldu bozuntuya vermedim. Daha sonra dedim bir daha duymicam kadınlarla böyle konuşulmaz artık sende evli sayılırsın diye bazen çok çocukça davranıyor sürekli uyarıyorum karişiyorum ona kıyafetine kadar bunaltmaktan korkmaya basladim artık ben çok ağır başlı bir kızım ondan da olabilir bilmiyorum.Dugunumuze 4 ay kaldı ve içime dert oldu sizlerde eşlerinizi ya da nisanlinizi böyle uyarmak zorunda kalıyor musunuz ?

Bende aslı ve beğenmedimleri nerede kaldı diyprdum Maşallah kıaz Müge Anlı bi gün işi bırakırsa seni önerecem kanala

Ben git kızı taşla yazdım herhalde bir yerde nerde ahlak bekçiliği ?? Görüşmek istememek çok normal

kız evleniyor.
diyelim ki bile isteye evli adamla birlikte oldu.
(adam belki bekarım dedi burasını bilmiyoruz ve hatta konu sahibesi şey yazmış evli adamla birlikte yaşadı o nasıl oluyor sence? evli adam evlidir karısıyla yaşar) neyse sonuç olarak kız evleniyor bilerek ve isteyerek bir birliktelik yaşamış olsa dahi belli ki yeni bir sayfa açmış.
Allah belki affetti biz bilemeyiz.
o yüzden böyle büyük büyük konuşup tövbeleri kabul eden bir yaratıcı varken ben görüşmem zinhar istemiyorum yok bilmem ne falan diye kendimizi hüküm verici yerine koymamak lazım.

Çok aykırı bir durum olsa nişanlısı abartma yerine, gider arkadaşını uyarısı. Selam dahi verilmeyecek olaylar yaşanmış olsa

Hala ne ilgisi var diyor yahu.Burada yıllardır millet ne yapıyor .Biçki dikiş kursu mu burası.Milletin kv eltisi kocası konuşuluyor.Burasi dedikodunun anavatanı yani sizin mantiginizla

Evet öyle :) İnsanlar yıllardır birilerinin dedikodusunu yaparak derdini anlatıyor. Sizce burda hiç dedikodu yapılmıyor mu yani? Bakın anlamamakta ısrarcısınız bana ne bu topikteki bu zamana dek yapılan dedikodulardan. Ben bu konu için konuşmayı tercih ederim. Hala daha alıntılayıp duruyorsunuz, yoruldum aynı şeyi yazmaktan

Bu mesaj size yakışmadı K KIR PAPATYASII . Kimse sizi linç etmedi. Konu sahibi iftira ediyor , dayanağı yok , dedikodunun sonuçlarını göz ardı ediyor dedik , ısrar ettiğimiz nokta bu.

Sorsana bi o olayda kim suçlu ?
Konu sahibine göre kız kardeşi tayt giyip adamı tahriş etmiştir göstermeseydi anam o da vucütünüü der.
Bence çok güzel bir evlilik beklio
Kardeşine birşey demediydi sanki emin değilim ama nişanlı sıkıntılı, Gizemi de gördük zaten. Muhteşem bir çift olacakları kesin.

Eee kaşınıyorsun , kaşıyınca da konuya yorum yapmayın diyosun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…