- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Gizemmkomut
-
Hahaaâaaaa güldüm evet bakın aklın yolu bir işte.Evet yapılıyor burda dedikodu burası böyle .Yani bu konuda bir ilk yaşanmadı .Sonunda anlamaniz ne güzel.Evet öyle :) İnsanlar yıllardır birilerinin dedikodusunu yaparak derdini anlatıyor. Sizce burda hiç dedikodu yapılmıyor mu yani? Bakın anlamamakta ısrarcısınız bana ne bu topikteki bu zamana dek yapılan dedikodulardan. Ben bu konu için konuşmayı tercih ederim. Hala daha alıntılayıp duruyorsunuz, yoruldum aynı şeyi yazmaktan
Kocam beni hiç dinlemiyor konuladı loading…Kardeşine birşey demediydi sanki emin değilim ama nişanlı sıkıntılı, Gizemi de gördük zaten. Muhteşem bir çift olacakları kesin.
Ne o 2022 yaprak dökümü ?Sorsana bi o olayda kim suçlu ?
Konu sahibine göre kız kardeşi tayt giyip adamı tahriş etmiştirgöstermeseydi anam o da vucütünüü der.
Bence çok güzel bir evlilik beklio
Aman ayrılıp başkalarının başını yakmasınlar da... Tencere kapak yaşayıp gitsinler.Kardeşine birşey demediydi sanki emin değilim ama nişanlı sıkıntılı, Gizemi de gördük zaten. Muhteşem bir çift olacakları kesin.
Amam tadımız kaçmasın…Ne o 2022 yaprak dökümü ?
Kız sizde ne hafıza var beeBu herif senin kız kardeşinin yanında akan salyalarını gizleyemiyor, onları ne ara sindirdin de elin kendi halinde kadınına geldi sıra?
Erkeklerim olaya metres kadın tehlikelidir gözüyle bakmadıklarına eminimDuyduklarından emin misin?
Sonuçta gözünle görmediğin,kulağınla duymadığın şeyler.
He yok eminsen zorla görüşecek halin yok nişanlında ne kadar görüşebilir ki zaten?
Karışma bence.
O dizide ki tek haklı kişi FerhundeydiBiri kocam biri kardeşim
Yarın bir gün kocişimle çok mutluyuz, 2. Bebeyi doğurdum, sorunsuz bir evlilikti baştan beri falan diye konu açsam, bunlar varya gerdek geceme kadar bulur anlatır hdhdjd KORKUYORUM.Kız sizde ne hafıza var bee
Ferhunde reyiz...Kimse kıymetini bilemediO dizide ki tek haklı kişi Ferhundeydi
Ben olayın öncesini bilmiyorum. Metres miymiş kız?Erkeklerim olaya metres kadın tehlikelidir gözüyle bakmadıklarına eminimAdam zaten biliyordur ve umursamıyor da olabilir değil mi ?
Kanka konu çok karışık. Herkes bişiler sallıyor ortaya sende sallaBen olayın öncesini bilmiyorum. Metres miymiş kız?
Kendisi görüşmesin,nişanlısınada karışmasın işte.
Nişanlısının arkadaşının sevgilisiymiş zaten görüşmesinden ne sorun çıkabilir yani?
Başbaşa görüşecek halleri yok ya?
Bende aslı ve beğenmedimleri nerede kaldı diyprdumMaşallah kıaz Müge Anlı bi gün işi bırakırsa seni önerecem kanala
Hahaaâaaaa güldüm evet bakın aklın yolu bir işte.Evet yapılıyor burda dedikodu burası böyle .Yani bu konuda bir ilk yaşanmadı .Sonunda anlamaniz ne güzel.
Haklısınız hepimiz kızı tanıyoruz ayıp oldu.Bunca yıldır burda konusu açılan her kişiden helallik alalım.Komik olan ne? okuduğunuzu algılama probleminiz var bence. Ben en baştan dedikodu yapılıyor diyorum zaten. Konu sahibinin de yaptığı dedikodu. İlk yaşandığını da iddia etmedim. Kendi yazdığınızı mı unuttunuz? ‘Gidip dedikodusunu elalem ile yapmadığı sürece’ size ait bu. Ben de diyorum elalem ile dedikodusu yapılıyor işte burda yapılan dedikodu. Tane tane anlattım artık anlarsınız diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?