Size de böyle oluyor mu?

Ilk defa sizden duyuyorum ama anladim ne demek istediginizi ama ben onu altin gibi görüyorum arkadaslarim cokta matah bir sey olmadigini benim abarttigimi düsünüyorlardi
boşver canım kadere inan.demek ki nasip değilmiş.senin için hayırlı değilmiş.olmuyormuş ki bitmiş.öyle düşün.çok daha hayırlı bir kapı vardır seni bekleyen.

Yakisikli degildi ama ayrildigim icin sanki cok yakisikliymis iyiymis gibi geliyor simdi. Kaybetme psikolojisi galiba.

Seviyordum onu ama bazi huylari yüzünden olmayagini anladim. Sevgim bitmis olsa zaten üzülmezdim. Sevmedigim insandan ayrildim hic böyle üzülmemistim.
Kesin karar verecektin ama artıları eksileri bir yana alıp şimdi ne yapabilirsin ki sevmediğin huyları değil sevgin ağır basacaksa neden terkettin artık birşey yapamazsın ki geri donemezsin inşallah hayatına her yönüyle sevebilecegin biri girer de unutursun

Başka kimseyle ilişkiniz olsaydı neden diye düşünmezdiniz.
Boşluk duygusu olabilir
Belki şimdi çok daha yıpranmış bir şekilde ayrılacaktınız.

Kesin karar vererek ayrildim asla ulasmam zaten ona ama cok üzülüyorum kalbim aciyor düsününce

Bence sevdiğinizden değil,elinizden kaçırdığınız değerli olmuş gibi geliyor.Size yazsa etse inanın değer vermezdiniz

Bence sevdiğinizden değil,elinizden kaçırdığınız değerli olmuş gibi geliyor.Size yazsa etse inanın değer vermezdiniz
Evet büyük ihtimalle öyle. Fikirleri cok hasta bir insandi ayrilma sebebim oydu zaten. Mesela kadinlarin yasi arttikca degerinin düstügünü söylüyordu bana hep. Benden sonra kimi bulabilceksin ki falan diyordu ayrilmak isteyince

Adam kırk yaşında ve bir çocuğu var. Bu saatten sonra zor bulurum diye hemen sevgili bulmuş. Mutlu gorundugune bakma sen. Uzaktan bilemezsin bakalım yürütebilecek mi...bu saatten sonra mutlu olup olmaması bizi ilgilendirmez zaten.
Yeni ayrilmissin tabi ki üzüleceksin zamanla geçer onu düşünüp durma bu sürede. Yukarıda belirttigin düşüncelere sahip birini iyi ki birakmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…