- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi melankolik_24
-
boşver canım kadere inan.demek ki nasip değilmiş.senin için hayırlı değilmiş.olmuyormuş ki bitmiş.öyle düşün.çok daha hayırlı bir kapı vardır seni bekleyen.Ilk defa sizden duyuyorum ama anladim ne demek istediginizi ama ben onu altin gibi görüyorum arkadaslarim cokta matah bir sey olmadigini benim abarttigimi düsünüyorlardi
Size ters gelen seyleri olmus. Bunlar ileride sorun yaratirdi.
Surekli kendini hakli goren bir insan ile hayatiniza nasil devam edebilirsiniz ki? Insani canindan bezdirir... Bir sure sonra ne yakisikliligini, ne sevgisini gozunuz gormezdi emin olun buna..
Dogru karar vermissiniz bence.
Hayatinin askini mi?İki günde bile bulur üzgünüm
Insallah öyledir.. tskrlerboşver canım kadere inan.demek ki nasip değilmiş.senin için hayırlı değilmiş.olmuyormuş ki bitmiş.öyle düşün.çok daha hayırlı bir kapı vardır seni bekleyen.
Yakisikli degildi ama ayrildigim icin sanki cok yakisikliymis iyiymis gibi geliyor simdi. Kaybetme psikolojisi galiba.
Hayir cocugum yok.Sizin cocugunuz var mi?
Hayir cocugum yok.
Onun cocugunun olup benim olmamasi mi?Bu bile baslibasina ayrilik nedeni. Hic uzulmeyin onunuze bakin.
Onun cocugunun olup benim olmamasi mi?
Kesin karar verecektin ama artıları eksileri bir yana alıp şimdi ne yapabilirsin ki sevmediğin huyları değil sevgin ağır basacaksa neden terkettin artık birşey yapamazsın ki geri donemezsin inşallah hayatına her yönüyle sevebilecegin biri girer de unutursunSeviyordum onu ama bazi huylari yüzünden olmayagini anladim. Sevgim bitmis olsa zaten üzülmezdim. Sevmedigim insandan ayrildim hic böyle üzülmemistim.
Başka kimseyle ilişkiniz olsaydı neden diye düşünmezdiniz.Iki ay önce ayrilmak istedigim insani unutamiyorum hala aci cekiyorm. Ayrilmaya ben karar verdim bana uymayan seyler vardi. Sevdigim halde gelecek göremedim ayrildim ama iki aydir cok üzgünüm hic arayip sormadik birbirimizi simdi cok sey kaybetmisim gibi hissediyorum, cok yakisikliymis hemen baska bir kadin kapmis onla cok mutluymus o yüzden hic yazmadi diye düsünüyorm. O 40 yasinda ben 33, bir cocugu var bu yasina kadar güya hep kadinlar onu terketmis ya da aldatmis, zor bir insan karakter olarak, kendini cok hakli görüyor hep. Böyle bir insanin iki ayda hayatinin askini bulup mutlu olma olasiligi nedir?
Önünüze bakin sizene demeyin önüme bakmaya calisiyorm zaten ama ayrilik psikolojisi bitmedi hala. Dertlesmek istiyorm sadece iyi geliyor.
Kesin karar vererek ayrildim asla ulasmam zaten ona ama cok üzülüyorum kalbim aciyor düsününceKesin karar verecektin ama artıları eksileri bir yana alıp şimdi ne yapabilirsin ki sevmediğin huyları değil sevgin ağır basacaksa neden terkettin artık birşey yapamazsın ki geri donemezsin inşallah hayatına her yönüyle sevebilecegin biri girer de unutursun
Ilk yazdiginiz cümleyi anlamadimBaşka kimseyle ilişkiniz olsaydı neden diye düşünmediniz?
Belki şimdi çok daha yıpranmış bir şekilde ayrılacaktınız.
Evet büyük ihtimalle öyle. Fikirleri cok hasta bir insandi ayrilma sebebim oydu zaten. Mesela kadinlarin yasi arttikca degerinin düstügünü söylüyordu bana hep. Benden sonra kimi bulabilceksin ki falan diyordu ayrilmak isteyinceBence sevdiğinizden değil,elinizden kaçırdığınız değerli olmuş gibi geliyor.Size yazsa etse inanın değer vermezdiniz
Peki o kisiye noldu sonra? Haber aldiniz mi hic?Kaçan balık büyük olur sendromu bu gecer merak etme.bende yasadım
Evet büyük ihtimalle öyle. Fikirleri cok hasta bir insandi ayrilma sebebim oydu zaten. Mesela kadinlarin yasi arttikca degerinin düstügünü söylüyordu bana hep. Benden sonra kimi bulabilceksin ki falan diyordu ayrilmak isteyince
Büyük ihtimalle yirmili yaslarda kizlarin pesine düsmüstür simdiBerbat düşünceler,kurtulduğunuza şükredin
Adam kırk yaşında ve bir çocuğu var. Bu saatten sonra zor bulurum diye hemen sevgili bulmuş. Mutlu gorundugune bakma sen. Uzaktan bilemezsin bakalım yürütebilecek mi...bu saatten sonra mutlu olup olmaması bizi ilgilendirmez zaten.Evet büyük ihtimalle öyle. Fikirleri cok hasta bir insandi ayrilma sebebim oydu zaten. Mesela kadinlarin yasi arttikca degerinin düstügünü söylüyordu bana hep. Benden sonra kimi bulabilceksin ki falan diyordu ayrilmak isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?