Size de böyle oluyor mu?

Yağniiiii. Ne güzel sıyrılıyordu de mi, o onu yaptı bu böyleydi şu şöyleydi. Sütte leke var beyfendide yok.
Birisi aldatti dedi, birisi de baska biri icin onu terketmis benden önce görüstügü kisinin de baska görüstügü biri de varmis. Bana cok kötp davrandi haksizlik etti dedi.

Nasil tanistiniz esinizle? Benim artik karsima kimse cikmayacak gibi geliyor. Cok sevindim sizin adiniza. Peki eski nisanlinizdan bir daha hic ses cikmadi mi?
Hiç umrumda olmadı.arkadasım tanıştırdı gerçekten bende öyle hissediyordum artık kimseyle tanışamam çevremdeki insanlar nasıl mutlu oluyor bir daha asla mutlu olamam diyordum düşün düğünden bir gün önce terkedilmek gibi birsey.

Ayrıldığınız eşinizi düşünün. Onunla da severek evlendiniz ama olmadı boşandınız, yolunuza baktınız, atlattınız değil mi ?
Bunu da atlatacaksınız eminim.
Yine hayatınıza biri veya birileri girecek, yine sevip, sevileceksiniz.
Umutsuzluğa kapılıp, kendinizi üzmek sizi hem yıpratır, hemde erkenden yaşlandırır.
Herkes hayatına bakıp keyif çatarken, siz lütfen içinize kapanmayın. Kendi değerinizi bilin. Kendinizi sevin. Gerisi çorap söküğü gelir zaten hayatınıza.
Umarım en kısa zamanda en hayırlısından çok mutlu olacağınız insan gelir hayatınıza girer, Çok mutlu olursunuz.

Evet bosanmayi bile daha kolay atlatmistim sanki:) alti yedi ay sonra kendime gelmistim belki yine o kadar bir süreye ihtiyacim vardir. Erkenden yaslanmak istemiyorm hayatini karartmakta istemiyorm .. tskr ederim güzel mesajiniz icin

Birlikteyken butun hayatini icine alan bir iliskiden cikinca insanin uzulmesi kadar dogal birsey olamaz. Nasil mutlu oluyorsak ayni olcude uzgun olabilmekte insani duygularimizdan. Kisi uzulmuyorsa zaten psikolojik durumu cokta normal degildir kanimca.
Elbette pandemi surecinde oldugumuz icin disari gidip aklimizi mesgul edemiyoruz ayriligin acisini yurekten atabilmek icin. Benzer duygular icerisindeyim. Evde vakit gecmek bilmiyor, surekli o sahislar akla dusuyor. Cikis yolunu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…