Ya bomboş sessiz diye bu yeri gözüme kestirmiştim. Yandaki mekanlar doluydu, özellikle burayı seçmiştim. Şimdi gümbür gümbür müzik başladıDerdini seveyim
Hani bugün hafta sonu ya, millet dışarı falan çıkıyor. Ondan olmasın sakın kalabalık?
Ya ben de onu diyorum işte. ya keramet bende ya da insanlar dolu yere gitme eğilimi gösteriyorlar ama buna ilişkin araştırma bulamadımBende ne zaman bir yere alış veriş için girsem
Boş dükkan doluyor
Ayağım uğurlu diyorum ✌
Kısmetli hatunum
Tesadüf kuzum çokta üzerinde durmaYa ben de onu diyorum işte. ya keramet bende ya da insanlar dolu yere gitme eğilimi gösteriyorlar ama buna ilişkin araştırma bulamadım
Bana da aynı oluyor biliyor musun. Nereye gitsem ora dolar.esimle hep bunun muhabbetini yapariz ne var bizde diye
Aslında bunu işe dökeceksin, boş mekanlara gidip bana bir kahve yemek vs ısmarlayın mekan yarım saate tam kapasite olsun diye ahahaBizde yemek yemeye bi mekana oturacaktık eşim şuraya oturalım dedi ben yok ya bomboş baksana dedim boş olunca herşey bayat zannediyor insan
Oturduk sipariş verdik yarım saat içinde boş masa kalmadıayağımızı sürttük dedik geçtik
Geçen de tv izliyordum az sonra telefon çalacak gibi hissettim ve 2 dk geçmeden çaldı
Ama hiç mistik güçlerim olduğunu düşünmedim
Ay kız derdin derdim olsun bas parayı kapat mekanıMerhaba umarım derdini seveyim demezsiniz ya ahaha.
Bugün kafamı dinleyeyim diye sessiz ve bomboş bi mekana gidip oturdum. Yarım saat içinde mekan doldu. Ne zaman boş bi yere gidip otursam aynı şey. Güya kafa dinleyecektim. Bunun psikolojik olarak bi sebebi mi var acaba, internette aradım bulamadım. Sizin de aynı şey başınıza geliyo mu?
İşte aradığım yorumSize bakip "Bu kadin burada oturuyorsa bu mekan harika olmali" diyip geliyorlardir.
Şey misali hani cenazelere ağlayan insan kiralanabiliyormuş ya, bence bunu bi iş koluna dönüştürebilirizAy kız derdin derdim olsun bas parayı kapat mekanıayağınızı sürüyerek gitmişsinizdir
Müşteri velinimettir hanfendiBence bunun psikolojide bir adı olmasa da halk dilinde bir adı var;kendini fasulye gibi nimetten saymakO kafelerin haftasonu o kadar müşterileri olmasa zaten devren kiralığa dönüyorlar
Valla doğru küçük bi influencer gibi hissetmedim değil ahahahaEvet oluyor. Hatta pazarda bile bomboş tezgaha gidiyoruz, iki dk da kolumuzu kıpırdatamayacak kadar etrafımız doluyor. Bi yandan gurur da duyuyo insan hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?