Hayatta her seyi Allah in rizasini kazanmak icin yaparsaniz bu iyiligi de yaparsiniz..hatta iyiligi yine kendiniz icin yapmis olursunuz bir bakima.evet derdim bu.
size karşı her zaman bencil olan, zaman zaman kötülüğünüzü isteyen, sadece ihtiyaçlarına cevap verdiğinizde seven, size karşı üstünlük çabasında olan, hatta gözlerinde kıskançlığı gördüğünüz ve güzel bir şey de ağzının içini kemiren bir arkadaşınıza büyük bir iyilik yapar mıydınız?
...ve onun size böyle bir iyiliği asla yapmayacağını bilseniz
yinede yapar mıydınız?
ben kararsız kaldım.
Neden yapasın ki? Sen iyilik perisi misin? O sana kötülük yapıyor madem, sen de ona iyilik yapacağını vaad et ve yapma! Kötülük nasıl yapılıyormuş görsün! Bir daha da onunla görüşme. Böyle biriyle arkadaşlık edilmez canımevet derdim bu.
size karşı her zaman bencil olan, zaman zaman kötülüğünüzü isteyen, sadece ihtiyaçlarına cevap verdiğinizde seven, size karşı üstünlük çabasında olan, hatta gözlerinde kıskançlığı gördüğünüz ve güzel bir şey de ağzının içini kemiren bir arkadaşınıza büyük bir iyilik yapar mıydınız?
yinede yapar mıydınız?
ben kararsız kaldım.
Senden bir şey götürmüyorsa yap gitsin, ne olacak.evet derdim bu.
yinede yapar mıydınız?
ben kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?