bi,, kpss ye atanalımda :)))Ufukta ayrılık mı var ne?
o arada çocuk yapacak mısın?bi,, kpss ye atanalımda :)))
hic bi fikrim yoko arada çocuk yapacak mısın?
esim zaten iyi ailesi bozuk buda beni etkiliyo cokNe oldu limoncu?
Çalışmaktan hoşlanmıyordun, eşin iyiydi hani, her durumda seni düşünüyordu. Hayatın gayet iyiydi, hatta serbestlikten sıkılıp meşgale arıyordun.
Bir anda ne olmuş olabilir ki?
Boşanacak mısın?
bi anda bisey olmadı sadece esimin ailes su verilcek insan degil babamın 10 sene önce dedigini ben simdi anladım eee kör asıkta olsan zamanla gözlerin acılıyoNe oldu limoncu?
Çalışmaktan hoşlanmıyordun, eşin iyiydi hani, her durumda seni düşünüyordu. Hayatın gayet iyiydi, hatta serbestlikten sıkılıp meşgale arıyordun.
Bir anda ne olmuş olabilir ki?
Boşanacak mısın?
Ailesi için eşini mi boşayacaksın?e
esim zaten iyi ailesi bozuk buda beni etkiliyo cok
aynen bende 22 de evlendim cok erken cokkk insan kör asık oluyor cok belkide ben öyle oldum dünyada sadece esim ve ben vardık gibi geldiÇok haklısın ama ben ikna ettim artık herkes çok mutlu 6 yılın ardından bu sene yaza Allahın izniyle olacak düğünümüz ama yaş kemale erdi tabi 6 yıl dilek olay ama yine olsa 25 den önce evlenmezdim insan çok farklı düşünüyor 25 dönüm noktası :)
Kesinlikle öyle bunu yaşayarak gördüm önceden imrenirdim millet evleniyor çocukları oluyor ben çıkmazdayım şimdi daha net görüyorum her şeyi. Kendimi savunabiliyorum en önemli aşk değil mantık da devreye giriyor ikisi arasında uyumu buldun mu herkes ikna oluyoraynen bende 22 de evlendim cok erken cokkk insan kör asık oluyor cok belkide ben öyle oldum dünyada sadece esim ve ben vardık gibi geldi
bence bi bayan anca 29 30 da tam evlenme yasına geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?