- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
artık onların ne olduklarını dahada gördüm yani bu yazıyı o yüzden yazdım kimse icin kacmaya degmez sonucta erkek erkektir sadece aska evliligi olmaz mıs mantıkta olmalıymısKayınvalideniz gelmişti son konunuzda. Birşey mi oldu? Yazdınız ise kaçırdım o kısmı.
Eşim iyi diyorsun, ailesi kötü diye boşanılır mı bilemiyorum.
Kafan fazlası ile karışık bu aralar anlaşılan.
Ilk defa kendisine sonuna kadar katiliyorumlimoncuyla kamu spotu
genel olarak iyi yazdım yani bana karısmaz etmez ne dersem onu yapar yani dümen bende tabıkı esimin kötü huyları var ama biz ikimizde diyroruz mesela birbirimize hic uygun degiliz ask evliligi yaptık mantık yürütemedik diye ben esimden önce de cıktıklarım oldu ama esime bu kadar kendimi nasıl kaptırdım nasıl kör oldum anlamıyroum kaynanama köyde büyücü diyolar görümcemede allah bilir esim biseyler getirir ben yerdim belkide diyroum gene allah günah yazmaın benim bu kadar gözlerimin kör olması bu yüzden yani sen simdi beni gercekte tanısan dersin ki bu kızı kimse kacıramaz nasıl kacmıs yani be kactıgımda millet sok olmus nasıl kacar diyeŞimdiki aklım olsa evlenmezdim.
Çalışır annemi yaşatırdım.
Çatır çatır gezerek yerdim paramı.
En güzel dönem flört dönemiymiş her geçen yıl daha iyi anlıyorum bunu.
Benim ailem o kadar iyi niyetliydi ki eşimin ailesinin ne mal olduğunu göremediler.
Keşke annecim farkedip bu heriften kp yapma kendine oğlu altın olsa bile çekilmez deseydi.
Kesinlikle onu dinlerdim.
Hoş oğlu da altın değil ya o daha da acı :)
Dürüst olalım limoncu. Senin eşin de altın değil.
Öyle olsa ailesi ne kadar kötü de olsa bu derece sorun olmazdı.
Demek ailesi ile seni fazla muhattap ediyor, bir yerde rahatsız olmana engel olamıyor.
Yemişim o adamın iyiliğini
Farklı düşünüyoruz seninle. Eş iyi ise aile ne kadar önemli olabilir? Elbet ben de yaşadım sorunlar, ailesinden gelen huzursuzluğa engel olan eşim idi.artık onların ne olduklarını dahada gördüm yani bu yazıyı o yüzden yazdım kimse icin kacmaya degmez sonucta erkek erkektir sadece aska evliligi olmaz mıs mantıkta olmalıymıs
suan tabıkı bosanmayı düsünmüyroum genel itabiryle görüsüm bu yönte bi insanın olgunlasmayı herseyi detaylı görmesi 30 yasını buluyo kimse sadece ask evlilgi yapmasın diye yazdım mantıkta olsun heleki ailesi cok önemli bence
her konuda kendi görüsüne uymalı yoksa sürtüsme cıkar ben saygı duymam benim görüsümün aksi görüsü bi olaya cünkü hane ici bi düsünce cok önemli yarın senin cocugunada sıkrar düsünceleri davranıslar
o yüzden esle degil ailesiyle evleniyosun sözü cok dogru ki biliyosunuz sık sık gelmezler sende 2 3 defa o bilye yetti cok sükür ki 29 yasımda anladım babamın demek istedigini
esim bana karsı nasıl pasif se ailesne karsıda öyle sanırımFarklı düşünüyoruz seninle. Eş iyi ise aile ne kadar önemli olabilir? Elbet ben de yaşadım sorunlar, ailesinden gelen huzursuzluğa engel olan eşim idi.
Demem o ki eşe büyük pay düşüyor burada. Kaçmak konusunda söylediklerine elbet katılıyorum.
Babanın zamanında istememiş olması herşeyi bilir anlamına gelmiyor.
Çevremde ailesinin istediği ile evlenip mutsuz olan insanlar da var. Hayat mı diyelim, kader mi bilemedim..
Şuan karışıksın.. Baban eşin iyi olsada yapmadığını bırakmadı, biliyoruz konularından.
Genel olarak mesajına katılıyorum. Evet aşk adı altında, erken yaşta kaçılmamalı.
Ama sende hemen cırlıyomussun yüzgöz olmussun..esim bana karsı nasıl pasif se ailesne karsıda öyle sanırım
mesela bayramda kaynanamla gecen diologu anlatıyım sana
esim babasının kapısını actı annesi benimkinide ac dedi esim dolanınca benim tarafı ee hadi madem karının kapısınısa ac dedim yani konusma tamamen esimle kaynana ordan demez mi GELİN İŞTE FESAT DEGİLMİ
dedim ne diyosun sen anasının babasının kapısını acınsa fesat olmuyoda benim kapımı acınca ben neden fesat olıyım ben böyle diyince esime attı lafı oglum bak annene ne diyo
dedim ne dicem fesat gelin diyen sensin hemde neden kocam bana kapıyı actı diye sustu gitti esim ben olsam o anda atlar anne konusmalarına dikkat et karıma laf söylemeyemezsin demesi lazımda ama esim pasif kaynana uyanık hemen numaraları cok ay bayıldım ay öldüm kadın her geldiginde kendini bilerek hastaneye kaldıttıruo yarım satt sonra yoldan geliyo geliyo yok biseyim benim diye ayyy yılan gözlü kadın yaa
sen napardım 3 günlügüne gittigi kaynana her dakika laf soksa susarmıydın yoksa sana bagarı bagıra kocam kapıyı actı diye fesat dese sen napardınAma sende hemen cırlıyomussun yüzgöz olmussun..
Ben birlikte oturuyorum cnm.. benumkide klasik kaynana daha bugun kocamın yanında laf soktu ne seviyesine düstüm ne cvp verdim tartışmaya bile girmedim susmakta bişeyler anlatır...sen napardım 3 günlügüne gittigi kaynana her dakika laf soksa susarmıydın yoksa sana bagarı bagıra kocam kapıyı actı diye fesat dese sen napardın
Çok çok çok haklısın canım...bu gün gercekten anladım ki eger kendi ailen bi aileye ısınmaz kızım bu insanlar bize göre degil anlasamazsın derse asla babanızın sözünü ikiletmeyin ne kadar severseniz sevin ondan vazgecin 1 ay aglıcan 3 ay aglıcam sonra unutucan
ama esinin ailesiyle ömür boyu ille karsılascan ee esin etkilenicek illaki ekilenmeyen vardır tabi ama oda binde bir
bu yazıyı özelllikle kacmak istiyorum iste ailemle anlasamıyorum diye yazı yazanlara gelsin
kendi aileniz ne kadar kötü olursa olsan kocanızın ailesinden iyidir
kör asık olup benim gibi evlenmeyin sükür ki esimin ailesinin ne mal oldugunu 29 yasımda anladım
ve babama öyle hak verdim ki adam bastan sona öyle haklıymıs ki babam gibi adamı kimler icin üzmüsüm
kimse annenizden babanızdan daha degerli degil
durum itibariyle anneyle kavga edersin babayla edersin cıkan karsına der gel evimiz söyle olucak seni asla ezdirmem falan fistan hepsi yalan insan yanlız ailesiz olmaya görsün cok sükür ben ailemle barıstım ama barısamayan da vardır
annenizin babanızın beyenmedigini istemedigini asla istemeyen umarım 1 kisi bile bu durumu düsünür ve kacmaktan vazgecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?