Sizi bu siteye bağlayan...

aile planlamasıyla ilgili birkonuya bakmak için internete girdiğimde googleda konumla ilgili cevabın kadınlar kulübü diye bir sitede olduğunu gördüm....
siteyi incelerken konum haricinde başka yararlı bilgilerinde olduğu topikleri keşfettim
herkes o kadar içten samimi ve sıcaktı ki buraya üye olmalıyım dedim ve şuan burdayım ve çok mutluyum...
b.sayarı her açtığımda ilk girdiğim ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım tek yer :enbuyukkk:

bir kadına lazım olacak bütün konuların içermesi ve birderdimizi paylaştıgımızda sadece bende deyilmiş deyip onu tartışıp birbirimize fikirler ve sabırlar dilemesi çok güzel emegi geçen herkesten allah razı olsun iyi vakit geçiriyoruz

hakikaten çok samimi ve aradığım herşeyi bulabieceğim bir site..iyi ki var..ve ben iyiki keşfetmişim..

Kadına dair, kadına özel herşeyi özgürce paylaşabildiğimiz başka bir yer varmı?
ve bu özelliğini yıllardır sürdüren ve sürdürecek olan bu kocaman aileden vazgeçilirmi ?..
aslaaaaa:lepi:

dayanışma..gırgır ne ararsanız
herkes birbirinden birşeyler öğreniyor..

en önemlisi bir kaç yıl evvel bana kazandırdığı özel insanlar..
acısıyla tatlısıyla herkesi seviyorum . . .

buraya ilk girişimi hatırlıyorum da gülüyorum :)) ilk tanışmamızda hatunlar beni erkeksin diye nasıl dövmekten beter etmişti.. kamerada konuşunca anca isbat etmiştim bayan olduğumu ayy ne günlerdii kaydirigubbakcemile3

Beni buraya bağlayan şeyler,anlatılan kadın,erkek hikayelerinin doğruluğu,gerçeklik payları,belki birgün burada okuduklarımın birgün gelip de başıma gelebileceği:hulya:

eskıden cok sey ıdı ama artık hıc bısı cunku burda herseyın bı pamuk ıplıg kadar hassas oldugunu ogrendım..

zaman zaman çevremizlei yakınlarımızla paylaşamdıklarımızı burda dile getiriyorum..farklı olaylara bakış açısı,benzer şeylerde farklı hissettiklerimiz,her yaştan ve her kesimden farklı bayanlarınm olması...güzel sohbetler ve arkadaşlıklar..

Çok ama çok samimi insanlarla tanıştırdı beni burası....
Gerçekten çok seviyorum bu siteyi iyi ki varsın KK!

kendi yaşamımdan bir çok şeyi yaşayanları görmek, yada zor durumda olan arkadaşların sorunlarına en azından yorum yaparak destek olmak seviyorum bu siteyi ben çoğu şeyiyle

güzel arkadaşlıklar....fikirler....paylaşmak....ogrenmek.......seviyorum KK seni ve içindekileri opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…