Sizi bu siteye bağlayan...

buraya girdiğimde bütün stresimi atıyorum ve rahatlıyorum biçok şey öğrendim bu site sayesinde 1 yıldır devamlı takipteyim ama arkadaşım yok ne yazık kisanırım benden kaynaklanıyor..
ama ben bu siteyi çok seviyorum
opuyorumnanaktan

Immm..
En başta ben kk yı çok seviyorum.
çünkü Çok iyi dostlukllarr..çok güzel paylaşımlarr..çok güzel şeyler konuşuluyor..
stres ve sıkıntı kalmıyo insanda burya girincee
derdim olunca sevincim oluncaaa olmasadaaa hep geliyorum siteyee..
1 haftadr netim kesikti kafaı yicekdim :) şükür ben delirmeden net+ kk yetişdi :)
öyle işte herkeşiii seviyoreeee =)

istediğim konuda yazıyorum,fikir veriyorum fikir alıyorum..
bu site o kadar güzel şeyler kattı ki bana..

Son düzenleme:
yalnız olmadığını bilmek çok güzel , bende yeni üye oldum ama siteyi uzun zamandır takip edenlerdenim.her konuda bilgilenebiliyorsunuz.herkese teşekkürler.

insanlar birbirini tanımadan dertlere ortak oluyorlar çokta yararlı bilgiler var ayrıcada çok tatlı bir arkadaşım oldu:enbuyukkk:

çok güzel dostluklarım oldu bura sayesinde
bide çok faydalı bilgiler alıyorum
hayatımdaki olmazsa olmazlarım arasına girdi kk...

ben de yeni üye oldum.

yahu ben kendimi çok yabancı hissediyorum. sanki bu kültürden yetişmemişim, doğma büyüme türkoğlu türk hatun değilmişim de uzaydan gelmişim gibi...

hiç kimsenin benim kadar ihtiyaç gösterdiğine şahit olmadığım birşey arıyorum... kulağa doğru dürüst gelen bir tanımı bile yok... belki kafadenk birilerine rastlarım, anlatmayı başarırım, beraber çare buluruz diye yokluyorum her tarafı.

ayh. aklıma gelince sıkıntıyla içimi çektim yine.

(yok kardeş. malum yaramaz konularla hiiç alakası yok... hatta oradan ne kadar uzak olsa o kadar iyi.)

Farklı yorumlar, farklı bakış açıları.
Yani nesnellik katıyor bana.
dolayısıylada bağlayıcı oluyor kk :)

bu site sayesinde vajinismusu yendim ve hayata döndüm tek açıklaması bu..

2010 şubat annelerınde edındıgım dostluklar...
oylekı ordakı arkadaslarımın bazılarıyla dısarda da gorusuyoruz ve hepsını gercekten cok sevıyorum. ıyıkı gırmısım buraya zamanında... tesekkurler kk :)

herkese anlatamidiklarini burda anlatyorum
rahatliyorum.
birde edindigim dostluklar beni bu siteye bagladi

tüm zorluklarına rağmen cicili bicili imza ve resimleriyle kadınlığın neşesini yansıtan, dünyanın neşesi hemcinslerimle ortak noktalarımı görmek,aynı dertlere sahip iken burada hiç tanımadığım insanların destek olması.. olumunekankayizsmile

anlatılmaz..haftada 2-3-gün nete girebilmeme rağmen diğer sitelerden çok farklı bir havası var..insan kendini kaybediyo sıkıntılarını unutuyo buradayken..aradığım herşeyi bulabiliyorum..iyi ki varsın k.k...

Aklıma takılan soruların cevabını bulduğum, bunaldığımda rahatlıkla içimi dökebildiğim, mutluluğu paylaştırdığı kadar hüzne de ortak olan, sorunlara el birliğiyle çözüm arayan muhteşem bi site...

ıYıKı VARSIN KK :enbuyukkk:

bu siteye üye olalı çok olmadı ama kısa sürede hem çok şey öğrendim hemde dertlerimi sıkıntılarımı paylaştım.arkadaşların okadar çok yardımları olduki tahmin bile edemezdim.hemde hiç aklımda yoktu tesadüfen üye oldum iyikide olmuşum burda herşey var...Kesinlikle ayrılamam buradan kimseyi tanımasan bile arkadaşlıklar dostluklar çok güzel...çok sıkıntılı zamanlarımda bile sitede vakit geçirdikten sonra inanın mutlu bir şekilde ayrılıyorum.. olumunekankayizsmile

bilgi paylaşımı çok güzel kimseye çekinip soramadığın şeylerin cevabını bazen bu sitede buluyorum

çok güzel zaman geçiriyorum bu sitede
birçok konuda fikir ve bilgi sahibi oluyorum
kafamı dağıtabiliyorum her yönüyle çok güzel bence:enbuyukkk::hooray::hooray::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…