Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendimEşnzin iyi bir baba olacağına emin msnz ?
Ama bu yaptığınız bencillik oluyor siz anneliği tadıcaksınız peki çocuğun suçu ne baba olmayı hak etmeyen birinin çocuğu olarak dünyaya gelicekYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Artık ben bu yaştan sonra başka birini tanımak istemiyorumBazi konularda insanin kendini tokatliyasi geliyor. Ah kardesim ah. Mutsuz hayatina bebek katma!! Dogru dürüst bir adam bul ilk
Siz beklemiyorsunuz da çocuk babasından babalık bekler doğal olarak. Çocuk da mı kabullenmek zorunda kalsın istiyorsunuz? Cevabınız evetse neden?Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Yok olmuyor yani biz anlaşamıyoruz ben herseyle ilgileneceğim kendimi öyle motive ediyorumBabasının sadece canı istediği zaman ilgilendiği bir evlat olmak çocuğunuz için ağır olmaz mı? Eğer embriyolarınız hali hazırda dondurulduysa acaba biraz ikili ilişkinize mi eğilseniz? Belki aile terapisi vs olabilir. Bir süre erteleyebilirsiniz.
Bebek öyle bir şey değil yalnız. Baba da lazım. Madem öyle sperm bankasına gitYok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
ben hiç yakıştırmıyorum ama eşim için ne yapsam boş hep benim mutlu olup gülüp eğlenmemi istiyor moralimin bozuk olduğunu görse benden önce triplere giriyorSen kendine bu davranışları yakistiriyorsan biz ne desek boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?