Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Ama bu yaptığınız bencillik oluyor siz anneliği tadıcaksınız peki çocuğun suçu ne baba olmayı hak etmeyen birinin çocuğu olarak dünyaya gelicek

Emin misiniz ? Çocuk bakmak kolay bir iş.değil.. Baba desteği gerçekten şart.. Yeri gelecek tuvalete bile gidemeyeceksiniz. Yemek yapamayacaksınız. Temizlik, çamaşır vb.. Şu anlattığınız eşnz bütün bunları tölere edip görmezden gelebilecek mi ? Ve güçlüyüm diyorsunuz ama mesajınızdan hiç güçlü görünmüyorsunuz. Kaldırabileceğiniz emin misiniz ?

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim

Babasının sadece canı istediği zaman ilgilendiği bir evlat olmak çocuğunuz için ağır olmaz mı? Eğer embriyolarınız hali hazırda dondurulduysa acaba biraz ikili ilişkinize mi eğilseniz? Belki aile terapisi vs olabilir. Bir süre erteleyebilirsiniz.

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Siz beklemiyorsunuz da çocuk babasından babalık bekler doğal olarak. Çocuk da mı kabullenmek zorunda kalsın istiyorsunuz? Cevabınız evetse neden?

Yok olmuyor yani biz anlaşamıyoruz ben herseyle ilgileneceğim kendimi öyle motive ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…