çocuğun bunda suçu ne inattan dünyaya gelecek yavrucak
Yorumlarınızı ve yorumlara verilen cevapların bir kismini okudum okudukça sinirlendim.Nekadar bencil bir insansınız,sizi sevmeyen it yerine koymayan bir insanla aile olabilmek adına çocuğu kullanmayı göze almışsınız gözünüz o kadar kararmış.Yazik o doğacak olan çocuğa sizin bencilliginizin kurbanı olacak.İnsan azıcık kafasının içindekini kullanır ya.Burdaki diğer arkadaşlar kadar kibar olamayacagim için üzgünüm ama şu şartlar altında yaşadığınızı gerçekten hak ediyorsunuz.size tek tavsiyem o embiryolari koydurmadan önce enine boyuna düşünmeniz,gidin bı terapi falan alın.Yazik valla yazık.Bencillige farklı bir boyut katmissiniz.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Böyle adamdan çocuk yapma azminiz...Kucaginiz bos kalmasin ama mantığınızi devre dışı bırakmış gibisiniz.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
ilk deneme tutmamıştır. Toplam bir ayı bulmuyor. Sadece bazilarinda sorun varsa bir ay daha bekletip koyuyorlarTup bebek süreci bu kadar uzun sürüyor mu ya ilginc, hayırlısı bakalım azimli sıçan dagi bile deler derler...konuya uymustur umarım :)
Ağır olucak ama siz daha kendinize rehberlik edemiyorsunuz çocuklara nasıl edebiliyorsunuz merak ettim.Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Çocuğa yazık değil mi? İnat uğruna dünyaya gelen ve sonra sorunlar, sıkıntılar içinde büyümeye çalışan bir bebek...Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Hem psikolojik olarak hem de karakter olarak çok güçlüsünüz, ama daha göbekten iğneyi kendiniz yapamıyorsunuz, size gram değer vermeyen adama naz yapıyorsunuz. Tabi ki çekmez, laf eder; adam sizi umursamıyor ki. Siz belli ki sizinle ilgilensin diye iğneleri ona yaptırmaya çalışmışsınız, bir rehber öğretmen için acınası bir tablo.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey Çok bencilsiniz,sanki saksıda çiçek biyi
Çok bencilsiniz,sanki saksıda bebek büyütüyorsunuz.Çocuğunuz da mutsuz bir ortamda büyüdüğü ve sırf annesini mutlu etmek için dünyaya getirildigi için babası ve gibi normal olmayacak ve o da ilerde kuracağı ailede sorunlu bir tip olacak büyük bir ihtimal.Zincirleme kaza...Önce bir psikoloğa gidin jinekoloğa gideceğinize.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Rehber öğretmenlerin bir kısmı tuhaf oluyor. Bizimki baya deliydi.sorunluydu. ama severdik. Cay kahve içirip yollardıAğır olucak ama siz daha kendinize rehberlik edemiyorsunuz çocuklara nasıl edebiliyorsunuz merak ettim.
inşallah sever bebeği. Babam anneme kötü davranırdı,değersiz bulurdu. ama bizi severdi.Hem psikolojik olarak hem de karakter olarak çok güçlüsünüz, ama daha göbekten iğneyi kendiniz yapamıyorsunuz, size gram değer vermeyen adama naz yapıyorsunuz. Tabi ki çekmez, laf eder; adam sizi umursamıyor ki. Siz belli ki sizinle ilgilensin diye iğneleri ona yaptırmaya çalışmışsınız, bir rehber öğretmen için acınası bir tablo.
Umarım benek konusunda allah gönlünüze göre verir, ama en çok da babanın size göstermediği sevgiyi bebeğine göstermesini dilerim. Aksi çok yazık olur
Ah canım rabbim gönlüne göre versin , kendi ailen sana yardımcı olabilecek mi bebek büyütürken ?Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Siz 1 sene sonra boşanıp cocugunuz ile ortada kaldım diye konu acılacak yolda hızla gidiyorsunuz tebrikler simdi ayağınızı gazdan cekin cünkü gerek yok yokus asağı bırakın kendinizi inada devamKızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Babasının sadece canı istediği zaman ilgilendiği bir evlat ... gercekten durumu bir cümle bu kadar mı iyi anlatırBabasının sadece canı istediği zaman ilgilendiği bir evlat olmak çocuğunuz için ağır olmaz mı? Eğer embriyolarınız hali hazırda dondurulduysa acaba biraz ikili ilişkinize mi eğilseniz? Belki aile terapisi vs olabilir. Bir süre erteleyebilirsiniz.
Eski konuymuş sorryKızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
Siz beklemesenizde çocuğunuz bir baba bekleyecek.Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Önceki konunuzu okumadım ama çok istiyorsanız herşeyi göze alabiliyorsanız.Herşeyi derken ayrılmayı o bebeği yalnız büyütmeyi yada ayrılmasanız bile çocuğun tüm sorumluluğunu bir gram yardım ve anlayış beklemeden yüklenebilecek kadar gücünüz ve isteğiniz varsa tabi ki yapın.Ama bebeğe umutlar bağlıyorsanız çocuk olunca düzelir gibi kendinizi kandırmayın derim ben.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?