Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
Doğacak bebeğinize haksızlık ettiğinizi düşünmüyor musunuz bu düşünce ile? Onun bir de babaya ihtiyacı olacak. Boşanıldığında bile çocuğun babaya olan ihtiyacı dengelenmeye ve orta yol bulunmaya çalışılır. Bencillik bu.

Evet.. örnk; bütün gün çocukla ilgileniyorim ama babasını görünce ona gitmek istiyor.. çoçuğunuzun ne sucu var konu sahibi
Sonrasında ne olucak anlatıyım mı kısaca eğer erkek olursa sevilmenin tam olarak ne olduğunu yaşamadan büyüdüğü için bi tarafı hep eksik başkasının seviliyor olmasını kıskanan sevildiğini gördüğünde neye uğradığını şaşırıp kaçan yada karşısındakini sevdiğine pişman eden bi birey olucak sizin eşim belki düzelir kumarınız kaç hayatı etkileyecek farkına varın lütfen

İlgilenirim diyor ama mesela ben ev için birsey lazım olduğunda ya da dolaşmak istediğimde hep bahane bulur acaba ilerde de çocugu için böyle yapar mı onları da düşünüyor um
Eşiniz çocuk istiyor mu?ama gerçekten istiyor mu?yoksa siz istiyorsunuz diye mi tamam diyor

Benim nelere katlandığımı ne kadar istediğimi bilip yanımda okur diye düşündüm anestezili işleme giderken bile sorun yaptı sanki işleme giden o
İşte onu diyorum , adam hep aynı ve sabit davranıyor , siz kocaniza sırf tedavi görüyorsunuz diye sihirli değnek değmiş gibi değişmesini bekliyorsunuz. Siz, sizi istemeyen ve sevmeyen , size kötü davranan bir adamdan inatla çocuk yapmaya çalışıyorsunuz . Üzüldüm ama en çok ilerde olursa , cocuğa üzüldüm . Belki olmamasinda bir hayır vardır

Çocuğuna daha iyi davranır o kadar uğraştık diye şimdi parayı bile verdirtmiyor tedavi için sonra başına kalkamamak için
Ya yapmayın lütfen mantıklı düşünün. Normalde iyi davranmayacak ama uğraştınız diye mi iyi davranacak. Bu eşya mı? İstemiyorum ama o kadar para verdim bari eskiyene kadar kullanayım diye aldığımız eşya mı? Amacım sizi kırmak değil, buradaki her üye yorumu yazıp çıkacak sayfadan fakat siz yaşayacaksınız derdini de tasasını da. Çocuğun sorumluluğunu tek kişinin almasını geçtim açıkçası bu kısma takılmıyorum da fakat bile bile lades demek değil mi bu? Çocuk neden mutsuz bir ailede büyüsün? Babasının annesi ihtiyaç duyduğunda ilgilenmediğini, aralarında bir sorun olduğunu, evde huzur olmadığını anlamayacak mı sanıyorsunuz o çocuk?

Güçlü biri olsanız böyle bir adamdan tüp bebekle zorla çocuk sahibi olmaya çalışmak yerine boşa bosanırdınız.

Bu konuyu açmakta ki amacınız ney onu da anlamadım. Herşeye rağmen olmazsa vazgeçmeyecegim diyorsunuz. Ne yapıyorsanız yapın madem bize rapor verir gibi konu açmanıza gerek yok.

Ben çok üzüldüm vallahi doğmamış çocuklarınıza. 30 yaşına geldim nerdeyse babam beni öyle de güzel şımartır ki şimdi detay verip babası olmayanı filan üzmek istemiyorum burda. Baba ya bu baba yani. Anneye böyle davranmış bi babayı evlat naapsın?

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Rehber öğretmeni olmanız imkansız. Meslek uydurmayın lütfen.

Sizce degisir mi su anda boyle olan adam?
Değişmez .çünkü çocuk olsa bu sorum biter başka sorun senin yüzümden der o olsa başka birsey bulur bu senin yüzünden der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…