Belki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu ciddenBebek öyle bir şey değil yalnız. Bana da lazım. Madem öyle sperm bankasına git
Şu cümleyi kuran gereksiz adamın gereksiz spermleriyle mi yapacaksın çocuğu gerçekten. Peesss.senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok
Sizin herşeyiyle ilgilenmeniz o çocuğa yetmiycek baba istiycek onu seven önemseyen ve isteyen bi babaYok olmuyor yani biz anlaşamıyoruz ben herseyle ilgileneceğim kendimi öyle motive ediyorum
Ama haklıydınız yani bu süreçtedir bana destek olmadı ben tam tersi bekliyordum
Adam her zaman size kötü davranıyor, aşağılıyor, neden değişeceğini düşündünüz ki.Ama haklıydınız yani bu süreçtedir bana destek olmadı ben tam tersi bekliyordum
Çocuğuna daha iyi davranır o kadar uğraştık diye şimdi parayı bile verdirtmiyor tedavi için sonra başına kalkamamak içinSiz beklemiyorsunuz da çocuk babasından babalık bekler doğal olarak. Çocuk da mı kabullenmek zorunda kalsın istiyorsunuz? Cevabınız evetse neden?
Arkadaşım bebek en sağlam evlilikleri bile sarsar. Bi de böyle bir evliliğe ısrarla istiyorsun neden yaniBelki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu cidden
Sevdiğini hisseder bana öyle yapıyor bence benim onu terketmeyeceğimi bildiği içinSizin herşeyiyle ilgilenmeniz o çocuğa yetmiycek baba istiycek onu seven önemseyen ve isteyen bi baba
Yeni birini bulamam bundan sonra olduğunda ya ayrılırım ya devam eder başkasıyla uğraşacak gücüm yok benimArkadaşım bebek en sağlam evlilikleri bile sarsar. Bi de böyle bir evliliğe ısrarla istiyorsun neden yaniMadem çok istiyorsun. Vakit kaybetme boşan yeni birini bul yine çocuk yap
Nasıl yani?parayı bile verdirtmiyor tedavi için sonra başına kalkamamak için
Benim nelere katlandığımı ne kadar istediğimi bilip yanımda okur diye düşündüm anestezili işleme giderken bile sorun yaptı sanki işleme giden oAdam her zaman size kötü davranıyor, aşağılıyor, neden değişeceğini düşündünüz ki.
Evet.. örnk; bütün gün çocukla ilgileniyorim ama babasını görünce ona gitmek istiyor.. çoçuğunuzun ne sucu var konu sahibiSizin herşeyiyle ilgilenmeniz o çocuğa yetmiycek baba istiycek onu seven önemseyen ve isteyen bi baba
Biliyorum aslında malesefŞuraya savunma diye yazdığınız her cümle o çocuğu yapmamak için size kapı gibi neden.
Anlayın. Lütfen bunu anlayın.
Eski konularınızı bilmiyorum ama sanırım eşinizle aranız kötü. .Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Evet bazen de diyorum o da benim gibi ağlayacak ilerde ilgisiz kaldığımda belki olmayan çocuğa da üzülüyorumEvet.. örnk; bütün gün çocukla ilgileniyorim ama babasını görünce ona gitmek istiyor.. çoçuğunuzun ne sucu var konu sahibi
İlgilenirim diyor ama mesela ben ev için birsey lazım olduğunda ya da dolaşmak istediğimde hep bahane bulur acaba ilerde de çocugu için böyle yapar mı onları da düşünüyor umEski konularınızı bilmiyorum ama sanırım eşinizle aranız kötü. .
Sadece ben büyütürüm diyorsunuz da bence bir insan,birinden çocuk yapmak istediğinde bu benim çocuğumun annesi yada babası olacak insan diye düşünmeli
Hayat kolay değil..mesela çocuğunuz ağır hastalık geçirdiğinde o babayı yanınızda isteyeceksiniz.
Çocukla ilgili olaylarda kararsız kaldığınızda fikir isteyeceksiniz
Kız çocukları babaya çok düşkün olur..hergün baba diye ağlarsa ve yanınızda olmazsa?
İnat için çocuk yapma kısmını anlamadım..adam istemiyor da siz onu cezalandırıyormusunuz!
Mutsuz hayatınızda mutsuz çocuk
Eğer değişmezse öyle yapacağımTek basima buyuturum diyorsunuz saygi duyuyorum size
Ama tek basiniza buyutecekseniz bari bosanin da evin icindeki uygunsuz ortamda buyumesin cocugunuz
Yapmaya çalışırken destek yerine köstek olan adama üzülüyorsunuz büyütmek bundan binlerce kat daha zor.Yok ben inat ettim bu çocugu yapıcam ondan da birsey beklemiyorum kendim büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?