Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

Siz beklemiyorsunuz da çocuk babasından babalık bekler doğal olarak. Çocuk da mı kabullenmek zorunda kalsın istiyorsunuz? Cevabınız evetse neden?
Çocuğuna daha iyi davranır o kadar uğraştık diye şimdi parayı bile verdirtmiyor tedavi için sonra başına kalkamamak için

Belki bu süreçte değişir diye bekledim daha kötü oldu cidden
Arkadaşım bebek en sağlam evlilikleri bile sarsar. Bi de böyle bir evliliğe ısrarla istiyorsun neden yani Madem çok istiyorsun. Vakit kaybetme boşan yeni birini bul yine çocuk yap

Arkadaşım bebek en sağlam evlilikleri bile sarsar. Bi de böyle bir evliliğe ısrarla istiyorsun neden yani Madem çok istiyorsun. Vakit kaybetme boşan yeni birini bul yine çocuk yap
Yeni birini bulamam bundan sonra olduğunda ya ayrılırım ya devam eder başkasıyla uğraşacak gücüm yok benim

Bazen çok zorlamamak gerek hele hele böyle bir adamdan çocuk yapmak için bu kadar çaba gereksiz değil mi?

Sizin herşeyiyle ilgilenmeniz o çocuğa yetmiycek baba istiycek onu seven önemseyen ve isteyen bi baba
Evet.. örnk; bütün gün çocukla ilgileniyorim ama babasını görünce ona gitmek istiyor.. çoçuğunuzun ne sucu var konu sahibi

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Eski konularınızı bilmiyorum ama sanırım eşinizle aranız kötü. .
Sadece ben büyütürüm diyorsunuz da bence bir insan,birinden çocuk yapmak istediğinde bu benim çocuğumun annesi yada babası olacak insan diye düşünmeli
Hayat kolay değil..mesela çocuğunuz ağır hastalık geçirdiğinde o babayı yanınızda isteyeceksiniz.
Çocukla ilgili olaylarda kararsız kaldığınızda fikir isteyeceksiniz
Kız çocukları babaya çok düşkün olur..hergün baba diye ağlarsa ve yanınızda olmazsa?
İnat için çocuk yapma kısmını anlamadım..adam istemiyor da siz onu cezalandırıyormusunuz!
Mutsuz hayatınızda mutsuz çocuk

İlgilenirim diyor ama mesela ben ev için birsey lazım olduğunda ya da dolaşmak istediğimde hep bahane bulur acaba ilerde de çocugu için böyle yapar mı onları da düşünüyor um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…