Sizi dinlemedim kızlar ve tüp bebek sürecine girdim yine olaylarla ben

İyide biz çocuk yapmasın demiyoruz ki. O adamdan çocuk yapmasın diyoruz.
İşi artık dalgaya vuracağım napayım. Elde olan koca o. Başka koca almaya ne gönlüm ne de isteğim var diyor zorla doğum kontrol uygulayacak halimiz yok Hakkında hayırlısı diyorum ve noktalıyorum.

Bebek istiyorsunuz bu kısma kadar hakkınızdır tamam diyorum.
Oyuncu değişikliği yapmalısınız.
Eşiniz daha adam olamamış ki baba nasıl olsun?
Ufak bir oyuncu değişikliği ile maça devam etmelisin

Ben konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum Bi kaç alıntı gördüm.... Sanki evliliği yürümüyor ve bundan çok şikayetci gibi Bi tavrı varsa üyeler bundan dolayı bu tarz yorumlar yapıyor olabilir dediğiniz gibi bencede herkes kendi bilir.... Sizin yorumunuzu eleştirmiyorum kesinlikle.... Lakin çocuklar geleceğimizse sadece konu sahibi değil tüm kadınlar hepimiz bilinçli olmalıyız..... Mutlu bilinçli aile mutlu çocuk tesadüf değil.... Tabi baba yada anne ilgisi olmayan çoçuk mutsuz anlamı çıkmasın sadece daha çok çaba gerek eksiği doldurmak için hepsi bu

İşi artık dalgaya vuracağım napayım. Elde olan koca o. Başka koca almaya ne gönlüm ne de isteğim var diyor zorla doğum kontrol uygulayacak halimiz yok Hakkında hayırlısı diyorum ve noktalıyorum.
Aman napalım soru soruyorlar, fikir veriyoruz, suçlu oluyoruz. Karşı fikir değil destek bekliyorlar. Ne diyelim mantıksız olan bir şeye süper fikir mi diyelim? Boşverin kendimizi parçalıyoruz
Doğur hayatım hatta birkaç tane doğur çocuğa kardeş şart mutlaka

inat uğruna çocuk yapılır mı?huzurlu bir ortamda büyümeyeceğini bile bile yapmak bencillik sadece. ve o çocuğu kendi bencilliğine kurban edemezsin, hastalıklı bi düşünce bu

Kusura bakmayın ama müstehak size göz göre göre kabul ettiniz bu adamı yolunuz bahtınız açık olsun

Kızlar başka birini hayatıma almam artık kesinlikle bundan sonra.bu arada kendimi övmek için söylemiyorum güzel biriyim ve rehber öğretmenim .benim böyle birine katlanacağımı hiç kimse tahmin etmez
Seninle benzer durumdayım. Ne yaptın? Anne olabildin mi?

Ben artık ondan hiç birsey beklemiyorum kendim bakmayı göze alıyorum o da istediği zamanlarda ilgilenir bunu kabullendim
Kendi adınıza bu kararı almanizi anlayabilirim...ama dogacak cocuğun böyle bir babayla büyümesini, cocugun annesine davranışları berbat olan bir adamdan olmasini da siz seciyorsunuz işte bu kusura bakmayın ama bencillik.
Her çocuk ilgili sevgili babayla büyümek ister. Annesini seven bir baba ister.

Yok şu an yorum yaptığımız konudaki mesajlari okudum. Naapsin şimdi kız illa başıma dert acicam,çile cekicem diyorsa çekecek yani. Açın önünü engellemeye çalışmayın :)

Çok bencil birisiniz çocuk yaptım oldu bitti deyince bitmiyor işler o çocuğun sağlıklı bir yuvada yetişmesi de lazım öyle değil mi daha sizden çocuğu olmasını istemeyen adamdan çocuk yapıcam diye tutturuyorsunuz sizin gibi bir annem olsun istemezdim daha kendi ayakları üzerinde duramayan zavallı bir anne. Belki kötü diyeceksiniz ama daha önce de yazmıştım inşallah bu yuvaya çocuk olmaz olmamalı çünkü sağlıklı bireyler değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…