- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Evet sizi kiranlara naparsiniz nasil tepki verirsiniz silermisiniz yoksa sans mi verirsiniz ben once sans veririm Allahin hakki 3 tur derler ben onu 5 yaparim 6 yaparim en son silerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınlık dereceme bağlı.Evet sizi kiranlara naparsiniz nasil tepki verirsiniz silermisiniz yoksa sans mi verirsiniz ben once sans veririm Allahin hakki 3 tur derler ben onu 5 yaparim 6 yaparim en son silerim
Evet onlari kirdigimi soyledim annemde gereksiz cikistigini soyledi karsilikli baristik babam kusmemis zatenYakınlık dereceme bağlı.
Anne ve babandan özür dileyip barıştın mı?
Silerim derken gorusmem bir daha silmek mesela akrabamsa felan hayatimdan cikariyorumSilme değilde ne haddime sonuçta Allah bile ne olursa olsun tövbe kapısını kapatmıyor ben görüşmeyi kesiyorum selam hal hatır fazlası yok.
Yorumumu yeniden düzenledimSilerim derken gorusmem bir daha silmek mesela akrabamsa felan hayatimdan cikariyorum
Maalesef ben biraz alinganim kirsa da umursamamazlik olmuyo kendimi yiyorum hastaligim ilerledi strestenYorumumu yeniden düzenledim
Ama insanın sevdiklerine karşı yaklaşımı farklı olur.Ailesel bir meseleden dolayı bir akrabamız abuk subuk konuşmuştu ben yıllarca yüzlerine bakmadım şuan ki samimiyetimde %80 asla eskisi gibi olmam.Maalesef ben biraz alinganim kirsa da umursamamazlik olmuyo kendimi yiyorum hastaligim ilerledi stresten
benim de sorunum kuzenle hayattan cikaramiyorum da nasil cikarayim?Zaten butun hatalarim hep ya cok guvenmekten ya da 3 kurusluk adama 5 kurusluk deger vermektenYakınlık dereceme bağlı , Benim için önemliyse , hayatımda olmasını istediğim biriyse kırıldığımı anlatırım , eğer önemsiz birileriyse konuşmam etmem .. Ama bazen hayatımızdaki insanları pat diye hayatımızdan çıkaramıyoruz , geçen yaz kuzenlerime bir konuda çok kırıldım , anlattıktan sonra da tüm aile bana hak verdi .. Yüzyüze baktığımız insanlar , nasıl hayatından çıkarabileceksin ki ? Şimdi bir araya geldiğimiz zaman o olay konuşulduğunda yaptıklarını hala söylüyorum en azından utanmalarını sağlıyorum
Yaptığı hataya göre değişir bazı şeyler vardır bir defa yapması da silmek için yeterlidir bazı şeyler vardır affedilir şans verilir kişinin yakınlığına göre kim olduğuna göre de değişir tutumEvet sizi kiranlara naparsiniz nasil tepki verirsiniz silermisiniz yoksa sans mi verirsiniz ben once sans veririm Allahin hakki 3 tur derler ben onu 5 yaparim 6 yaparim en son silerim