sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

Şu çocuk göstermemektedir nasıl bir dengesizlik kimi cezalandiriyorlar acaba çocuğumu aileyimi
Çok kötü Allah kimseye yaşatmasın vallahi. Kendi kanimizi canimizi goremiyoruz 10 gun anasinda kaliyorsa bize 4 saatligine getiriyor. Yatamaz orda diyor abimr. Delimidir nedir

Yahu sanki senin kardeşin aradığında kocanı mı istiyor telefona? Yine alınma diye arada istiyormuş, garip olan sensin bence
Alinmayim diye mi?pek sanmiyorum ya.bu kadar ince dusunceli biri olsaydi benim tlfnumda kayitli en azindan arada birde olsa beni de arardi.en son 2 gun once 1 saat konusmuslar ve 2 gun sonra abisini ariyor 5 dk sonra beni istiyor onunla konusacagi birsey yok cunku benimle konusmak icin ariyor aslinda anliyor musun?ama bunu yine beni arayarak degil abisi uzerinden isteyerek yapiyor.yapmis olmak icin abisinin gozunde konusmadi olmamak sormadi olmamak icin yapilan formalite seyler bunlar...
Benim kardeskm tabiki esimi istemez ya iki erkek ne konussun ikisinin de agzindan cimbizla alirsin bir lafi.ayni karsilastirma olmuyor bence...

Seni o kadarrr iyi anliyorumki.butun onemli seyler kendi aralarinda konusulur benimle yuzeysel naptin ne ettin canimlar.esimden duyarsam duyarim bazen tesadufen bazen kenei soylediginde.aynen bende oyle yapicam arrik ya.hele tlfn caldginda baska yere gitmeni filan o psikolojiyi cok iyi biliyorum.gonul isterdi ki boyle olmasin.ama cidden sogumusum ben artik...ve cidden cocuk deglm benimde gururum var muhatap alinmiyorsam almayi da dusunmuyorum artik...

İlla sizi aramak sizle konuşmak zorunda değil. Çok konuşmak istiyorsanız aranızda iyi olsun istiyorsanız sizde arayabilirsiniz..

Ben bunu muhatap almamak olarak görmedim. Kardeşiyle elbette konuşur. Her seferinde sizi neden istesin ki? Siz arıyor musunuz sürekli?
Baslarda ariyordum artik aramiyorum.e napim benimle yuzeysel konusan herseyi kardesi ile konusan beni bir istiyorsa 5 istemeyen insani.ben kardesiyle konusmasin demiyorumki ya anlatmak istedgim baska biseydi arkadasim.sanki ozellikle yapiyor anliyor musun?bunu da hissetmicek yasta da degilim durumda da degilim.

İlla sizi aramak sizle konuşmak zorunda değil. Çok konuşmak istiyorsanız aranızda iyi olsun istiyorsanız sizde arayabilirsiniz..
Benimle konusmak zorunda degilse benim aramami eve davet etmemi bekledigini kardesine dert yanmicak o zaman.illa aramiz cok iyi olsun diye bir derdim yok mesafeli olalik yine ama birbirmizin varligini kabullenelim.ben baslarda ariyordum zaten ama o boyle yaptikfa aramamaya basladim artik.

Abisini arasın ne var ki. Evlisin diye tüm hersey fotokopi olmak zorunda mı

Söz konusu sizin kardeşiniz olunca iş değişiyor mu yani : )

O kız da sizi arayınca eminim konusmak istemediginiz için cımbızla çekiyordur lafları. .

Yani ben ne sizi tanıyorum ne gorumcenizj ama açık konuşmak gerekirse sanırım karsinizdakini kiskanma durumu var sizde. Belki de eşinizi hep aradığı için araları sıkı olduğu için yada başka sebeplerden kiskaniyorsunuz bilemiyorum.

Yani siz gorumcesiniz de o gelin gibi geldi okuyunca.Bu kadar büyütülecek bişey olduğunu sanmıyorum ve başlık farklı konu farklı.. Sizi muhattap almasa sizle konuşmak gibi bi derdi olmaz sizi görmezden gelir.. Oysa siz muhattap olmuyorsunuz başka odaya kaçıp konusmamaniz gibi..

Sanki başlığı gorumceniz atmış, konunun içeriğini siz yazmışsınız gibi olmuş dışardan bakan biri olarak söylüyorum.

Aramak zorunda değil, kimse görümce gelin samimi olmak zorunda değil. Sen de onu arama.

Ben telefonda konuşmayı seven biri değilim . Genelde benim gorumcem de abisiyle konuşur bana normal geliyor.

Telefonda konuşmayı sevseydim dahi takilmazdim. Mecbur değilki konuşmaya.
Size karşı terbiyesizlik yapmadığı sürece böyle şeylere takilmamalisiniz.
Onlar kardes 1 saatte konuşur normal geldi bana..

Ben mecbur kalıp teleFonda konuştuğum zaman kim olursa olsun afakanlar basıyor.
Sizinle konuşmak istemeyişi muhattap olmadığı anlamına gelmez ve sevmediği anlaminada gelmez.

Benim için hayaller; ben de almazdım. Hayatlar; oturup ağlar neden beni sevmedi diye düşünürdüm. Ama dışarıdan bakan biri olarak, sizinle ortak payda bulmuyor olabilir bu sizi takmıyor ya da sevmiyor anlamına gelmez. Canınızı sıkmayın, yan yanayken daha samimi davranmaya çalışın tepkisine bakın.

Arayanla konuşurum aramazsa aklıma gelmez,uzun bi süre aramazsa aradığında hiç sitem etmem kimseye amaan hayat telaşı ya,insanların başında ne sıkıntılar var,kv ve görümce olaylarına gelince karşılaşınca gayet iyiyiz ama kimse kimseyi gerekmedikçe aramaz benim görümceye işim düşse ikiletmez o beni bişe için arasa direk hallederim,bu kadar.

oto çöpe sarmaması için. mıc mıc olmamanız lazım...
ben anlamıyorum insanlara eşi yetemiyo mu ?
Bunca yıllık abimle, kimse için arama mesafe koyamam.
Hee abim rahatsız olduğunu dile getirip, yada belli edip eskisi gibi olmak istemezse o ayrı.
O zaman zaten istemeden de olsa araya mesafe girer.
11 senelik evliyim, hiç bir zaman eşimin kardeşiyle olan ilişkisinden rahatsız olmadım, eşimde benim abimle olan ilişkimden asla rahatsızlık duymaz.
Kime ne abimle ne sıklıkta ne konuşmuşum.
Eşin yetip yetmemesi ne alaka? Kardeş ile eş ikisi de çok farklı, kıyas yapmak yersiz.
İkisininde yeri ayrı ve özeldir.

bu zamandaki problemler tam da bu yüzden doğuyor işte

bu zamandaki problemler tam da bu yüzden doğuyor işte
İnsan kendini bilmeli, önce kendine güveni olmalı.
Nasıl bir kendine güvensizliktir ki, aşırı hareketler olmadığı sürece insan eşini kardeşinden kıskanır aklım almıyor.
Şaka gibi, hee bir ara bir kaç konu açılmıştı abisinin kucağına oturan, abisinin yanında soyunan, evde kocası dururken beni şuraya götür, buradan al v.s. gibi her işini abisine yaptıran görümceler,
Kardeşinin sutyen kopçasını çekerek şaka yaptığını zanneden abiler, olmadığı sürece bence sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…