- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Çok kötü Allah kimseye yaşatmasın vallahi. Kendi kanimizi canimizi goremiyoruzŞu çocuk göstermemektedir nasıl bir dengesizlik kimi cezalandiriyorlar acaba çocuğumu aileyimi
Alinmayim diye mi?pek sanmiyorum ya.bu kadar ince dusunceli biri olsaydi benim tlfnumda kayitli en azindan arada birde olsa beni de arardi.en son 2 gun once 1 saat konusmuslar ve 2 gun sonra abisini ariyor 5 dk sonra beni istiyor onunla konusacagi birsey yok cunku benimle konusmak icin ariyor aslinda anliyor musun?ama bunu yine beni arayarak degil abisi uzerinden isteyerek yapiyor.yapmis olmak icin abisinin gozunde konusmadi olmamak sormadi olmamak icin yapilan formalite seyler bunlar...Yahu sanki senin kardeşin aradığında kocanı mı istiyor telefona? Yine alınma diye arada istiyormuş, garip olan sensin bence
Seni o kadarrr iyi anliyorumki.butun onemli seyler kendi aralarinda konusulur benimle yuzeysel naptin ne ettin canimlar.esimden duyarsam duyarim bazen tesadufen bazen kenei soylediginde.aynen bende oyle yapicam arrik ya.hele tlfn caldginda baska yere gitmeni filan o psikolojiyi cok iyi biliyorum.gonul isterdi ki boyle olmasin.ama cidden sogumusum ben artik...ve cidden cocuk deglm benimde gururum var muhatap alinmiyorsam almayi da dusunmuyorum artik...Amaan boşverin sizi muhatap almayanı sizde almayın.Aynı durum bende de var her gün konuşurlar hatta iki abla benim eşim ve anneleri sürekli diyalog halindeler.kendi aralarında konuşurlar iş bitirirler benim ruhum bile duymaz.hatta bi ablası hamileymiş ben tesadüfen öğrendim de ne eşim ne de kendisi benimle paylaşma gereği duymadı,en sonunda günler sonra dayanamadım dayı oluyormuşsun hayırlı olsun dedim :) kabullenin bence kafanız rahat olur.kırk yılda bir arıyorum ya da düğün bayram kandilse üstüme düşeni yapıp çekiliyorum, onlarda aynı şekilde.hatta öyle istemiyorumki artık baktım eşim biriyle konuşuyorsa wc ye giriyorum olaki benide telefona isterlerse müsait değil desin diye :)
Deli midir nedir yaYok be muhattab olmasin hic. Bende iyi olmak isterdim ama istemiyor yani kendi bilir. Sen dua et bizimki gibi çocuğu göstermemekle tehdit etmesin seni
Baslarda ariyordum artik aramiyorum.e napim benimle yuzeysel konusan herseyi kardesi ile konusan beni bir istiyorsa 5 istemeyen insani.ben kardesiyle konusmasin demiyorumki ya anlatmak istedgim baska biseydi arkadasim.sanki ozellikle yapiyor anliyor musun?bunu da hissetmicek yasta da degilim durumda da degilim.Ben bunu muhatap almamak olarak görmedim. Kardeşiyle elbette konuşur. Her seferinde sizi neden istesin ki? Siz arıyor musunuz sürekli?
Benimle konusmak zorunda degilse benim aramami eve davet etmemi bekledigini kardesine dert yanmicak o zaman.illa aramiz cok iyi olsun diye bir derdim yok mesafeli olalik yine ama birbirmizin varligini kabullenelim.ben baslarda ariyordum zaten ama o boyle yaptikfa aramamaya basladim artik.İlla sizi aramak sizle konuşmak zorunda değil. Çok konuşmak istiyorsanız aranızda iyi olsun istiyorsanız sizde arayabilirsiniz..
Abisini arasın ne var ki. Evlisin diye tüm hersey fotokopi olmak zorunda mımerhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?
Alinmayim diye mi?pek sanmiyorum ya.bu kadar ince dusunceli biri olsaydi benim tlfnumda kayitli en azindan arada birde olsa beni de arardi.en son 2 gun once 1 saat konusmuslar ve 2 gun sonra abisini ariyor 5 dk sonra beni istiyor onunla konusacagi birsey yok cunku benimle konusmak icin ariyor aslinda anliyor musun?ama bunu yine beni arayarak degil abisi uzerinden isteyerek yapiyor.yapmis olmak icin abisinin gozunde konusmadi olmamak sormadi olmamak icin yapilan formalite seyler bunlar...
Benim kardeskm tabiki esimi istemez ya iki erkek ne konussun ikisinin de agzindan cimbizla alirsin bir lafi.ayni karsilastirma olmuyor bence...
Alinmayim diye mi?pek sanmiyorum ya.bu kadar ince dusunceli biri olsaydi benim tlfnumda kayitli en azindan arada birde olsa beni de arardi.en son 2 gun once 1 saat konusmuslar ve 2 gun sonra abisini ariyor 5 dk sonra beni istiyor onunla konusacagi birsey yok cunku benimle konusmak icin ariyor aslinda anliyor musun?ama bunu yine beni arayarak degil abisi uzerinden isteyerek yapiyor.yapmis olmak icin abisinin gozunde konusmadi olmamak sormadi olmamak icin yapilan formalite seyler bunlar...
Benim kardeskm tabiki esimi istemez ya iki erkek ne konussun ikisinin de agzindan cimbizla alirsin bir lafi.ayni karsilastirma olmuyor bence...
Bunca yıllık abimle, kimse için arama mesafe koyamam.oto çöpe sarmaması için. mıc mıc olmamanız lazım...
ben anlamıyorum insanlara eşi yetemiyo mu ?
Bunca yıllık abimle, kimse için arama mesafe koyamam.
Hee abim rahatsız olduğunu dile getirip, yada belli edip eskisi gibi olmak istemezse o ayrı.
O zaman zaten istemeden de olsa araya mesafe girer.
11 senelik evliyim, hiç bir zaman eşimin kardeşiyle olan ilişkisinden rahatsız olmadım, eşimde benim abimle olan ilişkimden asla rahatsızlık duymaz.
Kime ne abimle ne sıklıkta ne konuşmuşum.
Eşin yetip yetmemesi ne alaka? Kardeş ile eş ikisi de çok farklı, kıyas yapmak yersiz.
İkisininde yeri ayrı ve özeldir.
Davet edilmeyi bekleyebilir, nihayetinde evin hanımı sizsiniz ama sürekli sizin aramanızı bekliyorsa o da hata.hmm o zmn aranmayı da beklememesi lazım değil mi?ya da eve davet edilmeyi filan?
İnsan kendini bilmeli, önce kendine güveni olmalı.bu zamandaki problemler tam da bu yüzden doğuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?