sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

nasıl yaparım böyle birşeyne haklaaya konuşsunlar ben konuşmasınlar demiyorum kardeşler tamam anladık ama ben neden yok sayılıyorum.ben neden aranmıyorum.abisi üzerinden isteniyorum tlfna.

ne hakla mı ? belediye başkanının sana vermiş oldugu hakla...
sen o adamın karısısın... kendini böyle geri cekersen adamı alır götürürler:)

ne hakla mı ? belediye başkanının sana vermiş oldugu hakla...
sen o adamın karısısın... kendini böyle geri cekersen adamı alır götürürler:)
ama kardeşi yaa el insaffyabancı biri değil kiiya haklısın belki ama ne bilim kendimi kötü hissederim yaa o da bana derse annenle az konuş kardeşinle az konuş diye olur mu olmaz kii

Su gorumceler den ne istersiniz bilmem.aramak konusmak zorunda deyilki.kocan la iyi olman yetmiyor mu.bunlar zamanla oturacak seyler.sende uzak dur o uzaksa.saygili olsun yeter yani.gorumceler ayaginzun altina kirmizi hali sersinmi istiyorsunuz bilmem ki vallahi o vakitte hali kirli dersiniz.bosver cnm ya naparsa yapsin

Aramak zorunda değil.
Konuşacak bir mevzunuz yoksa laf olsun diye neden arasın ki?

ne alakası var canım halı sermesi ile filan yaa...

Abimin evlenmesinden korkuyorum.
Biz de çok sıkı fıkıyız, eşimle de araları çok iyidir.
Eklendiğinde ota çöpe saran bir karısı olur da aramız açılır diye aklım çıkıyor.

Ay görümce görümce görmeyeyim ömrümce boşverin.

Baska derdin yok mu. Bende abimi hergun ararim konusurum. Yengeme selam bile soylemem. Oda cok takmaz bende yani oda seni takmadığına gore gerek yok sürekli konusmaya

Abimin evlenmesinden korkuyorum.
Biz de çok sıkı fıkıyız, eşimle de araları çok iyidir.
Eklendiğinde ota çöpe saran bir karısı olur da aramız açılır diye aklım çıkıyor.

oto çöpe sarmaması için. mıc mıc olmamanız lazım...
ben anlamıyorum insanlara eşi yetemiyo mu ?

Gorumcemle hiçbir sorunum yok. Yüz yüze de iyi anlasiriz. O abisi ile telefonla sık sık konuşur. Neden onlar sık sık konuşuyor da; beni telefona istemiyor diye aklımın ucundan geçmedi şimdiye kadar . Keza bende abilerimi arar hal hatır ederim. Eşlerine de selam söylerim. O kadar.
Sizi dışlamıyordur. Her seferinde sizi rahatsız etmek istemiyor olabilir. Veya sadece abisiyle konuşmak istiyor da olabilir. Takılacak bir konu değil inanin.

Garip bir şey göremedim... ne var bunda siz yanındayken abisini arıyosa, orda olduğunuzu biliyodur. Aynı evdesiniz onun telefonunu aradı, benimkini aramalı saçma geliyor

Sana bir zararı yoksa ne güzel işte böyle mesafeli daha iyi. Çok sıkıntılı bir durum yok bence. Bir de sen onu arıyor musun hiç

sen aradınmı hiç o süreçte yani ilk evlendiğinizden beri?
kardeşiyle her konuştuğunda sizi istemesi bence normal değil. selam söyler nasıl der o bile yeter. bunları yapmıyorsa ve bu hep oluyorsa ozaman dert edersiniz.
arayıp seni istemiş bilerek yaptı demek bence yanlış olur. Beniim fikrim o değil tuhaf olan..

Ben bunu muhatap almamak olarak görmedim. Kardeşiyle elbette konuşur. Her seferinde sizi neden istesin ki? Siz arıyor musunuz sürekli?

hmm o zmn aranmayı da beklemiyorsun değil mi?ya da eve davet edilmeyi filan?
Yok be muhattab olmasin hic. Bende iyi olmak isterdim ama istemiyor yani kendi bilir. Sen dua et bizimki gibi çocuğu göstermemekle tehdit etmesin seni

Amaan boşverin sizi muhatap almayanı sizde almayın.Aynı durum bende de var her gün konuşurlar hatta iki abla benim eşim ve anneleri sürekli diyalog halindeler.kendi aralarında konuşurlar iş bitirirler benim ruhum bile duymaz.hatta bi ablası hamileymiş ben tesadüfen öğrendim de ne eşim ne de kendisi benimle paylaşma gereği duymadı,en sonunda günler sonra dayanamadım dayı oluyormuşsun hayırlı olsun dedim :) kabullenin bence kafanız rahat olur.kırk yılda bir arıyorum ya da düğün bayram kandilse üstüme düşeni yapıp çekiliyorum, onlarda aynı şekilde.hatta öyle istemiyorumki artık baktım eşim biriyle konuşuyorsa wc ye giriyorum olaki benide telefona isterlerse müsait değil desin diye :)

Yahu sanki senin kardeşin aradığında kocanı mı istiyor telefona? Yine alınma diye arada istiyormuş, garip olan sensin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…