- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi kucukelma30
-
nasıl yaparım böyle birşeyne haklaa ya konuşsunlar ben konuşmasınlar demiyorum kardeşler tamam anladık ama ben neden yok sayılıyorum.ben neden aranmıyorum.abisi üzerinden isteniyorum tlfna.
ama kardeşi yaa el insaffne hakla mı ? belediye başkanının sana vermiş oldugu hakla...
sen o adamın karısısın... kendini böyle geri cekersen adamı alır götürürler:)
ne alakası var canım halı sermesi ile filan yaa...Su gorumceler den ne istersiniz bilmem.aramak konusmak zorunda deyilki.kocan la iyi olman yetmiyor mu.bunlar zamanla oturacak seyler.sende uzak dur o uzaksa.saygili olsun yeter yani.gorumceler ayaginzun altina kirmizi hali sersinmi istiyorsunuz bilmem ki vallahi o vakitte hali kirli dersiniz.bosver cnm ya naparsa yapsin
hmm o zmn aranmayı da beklememesi lazım değil mi?ya da eve davet edilmeyi filan?Aramak zorunda değil.
Konuşacak bir mevzunuz yoksa laf olsun diye neden arasın ki?
Abimin evlenmesinden korkuyorum.Su gorumceler den ne istersiniz bilmem.aramak konusmak zorunda deyilki.kocan la iyi olman yetmiyor mu.bunlar zamanla oturacak seyler.sende uzak dur o uzaksa.saygili olsun yeter yani.gorumceler ayaginzun altina kirmizi hali sersinmi istiyorsunuz bilmem ki vallahi o vakitte hali kirli dersiniz.bosver cnm ya naparsa yapsin
Ay görümce görümce görmeyeyim ömrümce boşverin.merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?
hmm o zmn aranmayı da beklemiyorsun değil mi?ya da eve davet edilmeyi filan?Baska derdin yok mu. Bende abimi hergun ararim konusurum. Yengeme selam bile soylemem. Oda cok takmaz bendeyani oda seni takmadığına gore gerek yok sürekli konusmaya
Abimin evlenmesinden korkuyorum.
Biz de çok sıkı fıkıyız, eşimle de araları çok iyidir.
Eklendiğinde ota çöpe saran bir karısı olur da aramız açılır diye aklım çıkıyor.
merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?
Yok be muhattab olmasin hic. Bende iyi olmak isterdim ama istemiyor yani kendi bilir. Sen dua et bizimki gibi çocuğu göstermemekle tehdit etmesin senihmm o zmn aranmayı da beklemiyorsun değil mi?ya da eve davet edilmeyi filan?
Şu çocuk göstermemektedir nasıl bir dengesizlik kimi cezalandiriyorlar acaba çocuğumu aileyimiYok be muhattab olmasin hic. Bende iyi olmak isterdim ama istemiyor yani kendi bilir. Sen dua et bizimki gibi çocuğu göstermemekle tehdit etmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?