eğer gerçekse sevilmek..sev sev bi yere kadar . bi süre sonra platonik aşkın p si kalmıyo insanda..ama seni gerçekten seviyosa o kişi sevdirmesini de bildirir:jeyyar:
2 side eşit derece önemli ama bir tercih yapmam gerekirse sevdiğim kişiyi şeçerdim ...bu zamana kadar hep öyle yaptım bundan sonrada böyle devam edecektir
sevmek ve sevilmek harika duygular tabii ama 1.sinde kesinlik var 2.dediğinde muamma.ben gerçekten mutlu olabileceğim beni seven birini tercih ederdim.Öbür türlü ben seviyorum aama ondan emin değilim epey zor olurdu.Bana hep derlerdi ki seni seven birini bulursan ama gerçekten evlen onunla.Bütün sorumluluk ona düşüo o yapıo herşeyi sevmenin yükü ağır kaldırmak da zor.Hele karşı taraf sevmiosa...
ikisi de önemli..sevmek ve sevilmek bir arada olmalı tabiki de ama arasında bi seçim yapmak durumunda kalsaydım eğer beni seven mi benim sevdiğim mi diye ben sevdiğim insanı seçerdima.s
Tabii ki beni seven biri..
Öylede oldu gözüm yoktu hiç aşkımda o bana acıldıktan sonra bende ona karsı birseyler hissetmeye basladım 2 sene oldu gün geçtikçede daha çok artıyor sevgimm.
üff zor bi soru :umursamaz:
peki ya sevildiğimizde mutlu olamazsak..yaşadığımız her şeyde bir şeyler eksik olsa..
sevdiğimizde en azından bi umut var o da sever belki bir gün diye.. ama sevildiğimizde kendimizi bildikten sonra, her geçen gün yine sevmeyerek güne başlarsak umutlar kaybolur zamanla..
en iyisi karşılıklı sevgi :asigim: