Sizi seven mi, sizin sevdiğiniz mi?

Evlenmek zorunda misin?öyle bir zorunlulugun var gibi yazmissin.bence ikiside uygun adaylar değil.

Evlenmek zorunda misin?öyle bir zorunlulugun var gibi yazmissin.bence ikiside uygun adaylar değil.
Açıkçası artık evliliği istiyorum, zorunda olduğumdan değil yeni kişilerle tanışmak istemiyorum artık. Sürekli hayal kırıklığı. Bir yerde karar vermek istiyorum bundan sonra. Yoruldum.

seven taraf sensen cok zor zamnlar gecirrsin canim afedersin ama beni sewsin diye dort dolanirsin pesinde... 2.kisiyi sewebilme gibi birsey yok mu seni mutlu edecek olan 2.kisi bence

Kalbımde tutkumda ondan yana demişsin fakat sadece kalbin bile ondan yana olsaydı hala acaba öteki diye düşünmezdin .
Cinsiyet ayırmaksızın söylüyorum bunu ki böyle insanlar potansiyel olarak aldatmaya daha meyilli.
Madem sevdiğin insan yanında yamacında neden hala acaba dıye düşünüyorsun ?
Hem o şahısla ilgilenip hemde ötekini duygularına tabi tutmana ben anlam veremedim , hadi hayırlısı

seven taraf sensen cok zor zamnlar gecirrsin canim afedersin ama beni sewsin diye dort dolanirsin pesinde... 2.kisiyi sewebilme gibi birsey yok mu seni mutlu edecek olan 2.kisi bence
İşte bana bunlarla gelin yaa hu :)) yani ikisi de olmasın, birinciyi sevmemişsin falan filan hiç konuyla ilgisi olmayan cevaplar geldi. Ben de aradığımı bulamadım yanıtlarda.
İkincisine o gözle bakmamıştım açıkçası. O böyle saçma aşık modlarına düşene kadar da anlamadım sevdiğini. Ben çok anlamıyom zaten hareketlerden falan, düz bi hatunum bana seni seviyorum demesi lazım ki zihnim o yönde düşünsün onu.
Neyse uzattım. İkincide beni cezb eden çok şey var. Ama hisler var mı emin değilim işte. Olur mu onu da bilmiyorum. İtici değil onu biliyorum sadece

Yanlış anlaşılma oluyor sanırım ilk mesajım net olmamış. Kalbimde olan kişiyle de birlikte değiliz çünkü aramızda problemler var.
Diğer kişi ile bu yönde başlamadı arkadaşlığımız. Sonradan o duyguları olduğunu söyledi. Benim de değerlendirme yapmam gerekti işte.

Açıkçası artık evliliği istiyorum, zorunda olduğumdan değil yeni kişilerle tanışmak istemiyorum artık. Sürekli hayal kırıklığı. Bir yerde karar vermek istiyorum bundan sonra. Yoruldum.
Valla canim yoruldum diyorsun ama yanlış evlilikle hayal kırıklığından fazlasını yaşarsın.sevmedigin adamla aynı yatağa giremezsin.o mutlu ettim sanar sen mide bulantisi yaşarsın sevdiğin de pek doğru papuç değil.sırf yaşım geldi yoruldum sıkıldım deme hayirlisini iste gerekirse bekle.

sansini ondan yana kullnmisin ha bu ewlendikten sonra degisedebilir haberin olsun mesela aklinin baska birinde oldugunu biliyor zaman gelir yuzune vurur . tabi bunlar normal seyler ewlendikten sonra sen bile degisirsin :)

Anlıyorum da bu iş mülakatı gibi bir şey olmuyor mu ?
Bilmiyorum birine aşıksam değerlendırme baska krıterlerı gormez gozum .
Nasıl ki kalbım temızlenır ve feraha çıkar anlarım ki arınmışım tamam derim düşünürüm

Onu bekliyorum ben de. Kalbimde bittiğinden emin olmadan diğerine şans vermem, veremem. Bekliyorum şu süreçte. Hadi yarın evleneyim diye bir şey değil bu benim sorum. Sonuçta evliliği tecrübe etmedim, edenlere mutluluk nerde, ne düşünmeli nasıl hareket edilmeli diye soruyorum sadece

İkinciyi dene birinciyi boşver ben öyle yapmıştım

Aç açıkta sokakta mı kaldınız? Kötünün iyisini seçip evlenmeye çalışıyorsunuz. Niye?
Yanlış anlamayın kırmak istemiyorum ama sorum bu değil, tecrübe edinmiş olanlardan evlilikte hangisinin ön plana çıktığı.
Kötünün iyisi değil seçmeye çalıştığım. Kısaca bahsedince farklı düşünceler oluşmuş. Bu adamların ikisi de kaliteli adamlar cidden. Biri doktor biri mühendis zaten ve aldıkları eğitimlerin de hakkını vermişler. Eşşeklik baki kalırlardan değil yani :) benim öğrenmek istediğim şey tamamen farklı. Aç açıkta, erkeksizlikten ölmüş de değilim. Ama ikisi de hayatımdan pıff diye çıkarabileceğim nitelikte adamlar değil. İkinci arkadaştı zaten, nasıl bu raddeye geldi onu da bilmiyorum. Keşke ilkiyle sorunlar olmasaydı da bu ikilemde kalmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…