- 24 Mart 2009
- 3.207
- 4.358
- 658
- Konu Sahibi JaneRizzoli
-
Evlenmek zorunda misin?öyle bir zorunlulugun var gibi yazmissin.bence ikiside uygun adaylar değil.hanımlar merhaba
Biliyorum başlık garip biraz ama sorum bu cidden. Şimdi şöyle ki iki kişi var gündemde. Biriyle birbirimizi karşılıklı sevdiğimizi düşünüyorum; düşünüyorum çünkü tam emin değilim. Sevdiğini söylüyor fakat hareketleri hiç öyle gelmiyor bana. Benim kalbim ondan yana, tutkum da. Bir de bu kişiyle aramızda problem var. Ailelerin anlaşması falan filan derken 1 yılı bulur belki kavuşmamız. Ha evlilik konusunda da net değil tavrı. Çok sağlam değil yani.
İkinci kişi direk yüzüğü alıp geleyim modunda. Beni seviyor, her türlü nazımı çekiyor. Benden ona karşı tık yok ama. Bugün aramasa sormasa pek düşünmem ardını.
İkisinin de iyi meslekleri var, benim de öyle. Yaşlarımız oturmuş durumda.
Birini severken ikincisi nasıl oldu derseniz, ayrılmıştık. Bu ikinci kişi de aklımda diğerinin olduğunu biliyor. Arkadaş modunda konuşuyoruz yani.
Birinci elemanla da konuşuyoruz ama eski modda değiliz.
Böyle de salak bir durumdayım işte. Napacağımı bilmiyorum hiç bir şekilde.
Ha bir de evlenmekten de korkuyorum, o da ayrı bir olay.
Hadi bakalım benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Açıkçası artık evliliği istiyorum, zorunda olduğumdan değil yeni kişilerle tanışmak istemiyorum artık. Sürekli hayal kırıklığı. Bir yerde karar vermek istiyorum bundan sonra. Yoruldum.Evlenmek zorunda misin?öyle bir zorunlulugun var gibi yazmissin.bence ikiside uygun adaylar değil.
seven taraf sensen cok zor zamnlar gecirrsin canim afedersin ama beni sewsin diye dort dolanirsin pesinde... 2.kisiyi sewebilme gibi birsey yok mu seni mutlu edecek olan 2.kisi bencehanımlar merhaba
Biliyorum başlık garip biraz ama sorum bu cidden. Şimdi şöyle ki iki kişi var gündemde. Biriyle birbirimizi karşılıklı sevdiğimizi düşünüyorum; düşünüyorum çünkü tam emin değilim. Sevdiğini söylüyor fakat hareketleri hiç öyle gelmiyor bana. Benim kalbim ondan yana, tutkum da. Bir de bu kişiyle aramızda problem var. Ailelerin anlaşması falan filan derken 1 yılı bulur belki kavuşmamız. Ha evlilik konusunda da net değil tavrı. Çok sağlam değil yani.
İkinci kişi direk yüzüğü alıp geleyim modunda. Beni seviyor, her türlü nazımı çekiyor. Benden ona karşı tık yok ama. Bugün aramasa sormasa pek düşünmem ardını.
İkisinin de iyi meslekleri var, benim de öyle. Yaşlarımız oturmuş durumda.
Birini severken ikincisi nasıl oldu derseniz, ayrılmıştık. Bu ikinci kişi de aklımda diğerinin olduğunu biliyor. Arkadaş modunda konuşuyoruz yani.
Birinci elemanla da konuşuyoruz ama eski modda değiliz.
Böyle de salak bir durumdayım işte. Napacağımı bilmiyorum hiç bir şekilde.
Ha bir de evlenmekten de korkuyorum, o da ayrı bir olay.
Hadi bakalım benim yerimde olsanız ne yapardınız?
İşte bana bunlarla gelin yaa hu :)) yani ikisi de olmasın, birinciyi sevmemişsin falan filan hiç konuyla ilgisi olmayan cevaplar geldi. Ben de aradığımı bulamadım yanıtlarda.seven taraf sensen cok zor zamnlar gecirrsin canim afedersin ama beni sewsin diye dort dolanirsin pesinde... 2.kisiyi sewebilme gibi birsey yok mu seni mutlu edecek olan 2.kisi bence
Yanlış anlaşılma oluyor sanırım ilk mesajım net olmamış. Kalbimde olan kişiyle de birlikte değiliz çünkü aramızda problemler var.Kalbımde tutkumda ondan yana demişsin fakat sadece kalbin bile ondan yana olsaydı hala acaba öteki diye düşünmezdin .
Cinsiyet ayırmaksızın söylüyorum bunu ki böyle insanlar potansiyel olarak aldatmaya daha meyilli.
Madem sevdiğin insan yanında yamacında neden hala acaba dıye düşünüyorsun ?
Hem o şahısla ilgilenip hemde ötekini duygularına tabi tutmana ben anlam veremedim , hadi hayırlısı
Valla canim yoruldum diyorsun ama yanlış evlilikle hayal kırıklığından fazlasını yaşarsın.sevmedigin adamla aynı yatağa giremezsin.o mutlu ettim sanar sen mide bulantisi yaşarsın sevdiğin de pek doğru papuç değil.sırf yaşım geldi yoruldum sıkıldım deme hayirlisini iste gerekirse bekle.Açıkçası artık evliliği istiyorum, zorunda olduğumdan değil yeni kişilerle tanışmak istemiyorum artık. Sürekli hayal kırıklığı. Bir yerde karar vermek istiyorum bundan sonra. Yoruldum.
sansini ondan yana kullnmisin ha bu ewlendikten sonra degisedebilir haberin olsun mesela aklinin baska birinde oldugunu biliyor zaman gelir yuzune vurur . tabi bunlar normal seyler ewlendikten sonra sen bile degisirsin :)İşte bana bunlarla gelin yaa hu :)) yani ikisi de olmasın, birinciyi sevmemişsin falan filan hiç konuyla ilgisi olmayan cevaplar geldi. Ben de aradığımı bulamadım yanıtlarda.
İkincisine o gözle bakmamıştım açıkçası. O böyle saçma aşık modlarına düşene kadar da anlamadım sevdiğini. Ben çok anlamıyom zaten hareketlerden falan, düz bi hatunum bana seni seviyorum demesi lazım ki zihnim o yönde düşünsün onu.
Neyse uzattım. İkincide beni cezb eden çok şey var. Ama hisler var mı emin değilim işte. Olur mu onu da bilmiyorum. İtici değil onu biliyorum sadece
Anlıyorum da bu iş mülakatı gibi bir şey olmuyor mu ?Yanlış anlaşılma oluyor sanırım ilk mesajım net olmamış. Kalbimde olan kişiyle de birlikte değiliz çünkü aramızda problemler var.
Diğer kişi ile bu yönde başlamadı arkadaşlığımız. Sonradan o duyguları olduğunu söyledi. Benim de değerlendirme yapmam gerekti işte.
hak veriyorum :)Kiminle iyi anlaşiyorsan onu seversin.anlasamdiktan sonra askindan ölsen ne fayda..sayginin olmadığı yerde sevgi pek barinmiyor ne yazikki
Onu bekliyorum ben de. Kalbimde bittiğinden emin olmadan diğerine şans vermem, veremem. Bekliyorum şu süreçte. Hadi yarın evleneyim diye bir şey değil bu benim sorum. Sonuçta evliliği tecrübe etmedim, edenlere mutluluk nerde, ne düşünmeli nasıl hareket edilmeli diye soruyorum sadeceAnlıyorum da bu iş mülakatı gibi bir şey olmuyor mu ?
Bilmiyorum birine aşıksam değerlendırme baska krıterlerı gormez gozum .
Nasıl ki kalbım temızlenır ve feraha çıkar anlarım ki arınmışım tamam derim düşünürüm
İkinciyi dene birinciyi boşver ben öyle yapmıştımİşte bana bunlarla gelin yaa hu :)) yani ikisi de olmasın, birinciyi sevmemişsin falan filan hiç konuyla ilgisi olmayan cevaplar geldi. Ben de aradığımı bulamadım yanıtlarda.
İkincisine o gözle bakmamıştım açıkçası. O böyle saçma aşık modlarına düşene kadar da anlamadım sevdiğini. Ben çok anlamıyom zaten hareketlerden falan, düz bi hatunum bana seni seviyorum demesi lazım ki zihnim o yönde düşünsün onu.
Neyse uzattım. İkincide beni cezb eden çok şey var. Ama hisler var mı emin değilim işte. Olur mu onu da bilmiyorum. İtici değil onu biliyorum sadece
Yanlış anlamayın kırmak istemiyorum ama sorum bu değil, tecrübe edinmiş olanlardan evlilikte hangisinin ön plana çıktığı.Aç açıkta sokakta mı kaldınız? Kötünün iyisini seçip evlenmeye çalışıyorsunuz. Niye?
yaa işte böyle böyle karışıyo kafam benim deKesinlikle Sizi seven !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?