Sizi sevmeyen görümceye çiçek alır mıydınız?

purpleflower35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
208
87
18
Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim

Bence sizin almanıza gerek yok.Alacaksa eşiniz alsın.Bebege hediye goturursunuz.

Bence sizin almanıza gerek yok.Alacaksa eşiniz alsın.Bebege hediye goturursunuz.
Eşimin aklına gelmez ben demessem ben desen alır eşim tutarda kendi elinde götürse iyice kalkar poposu ben tutarsamda aynı ben almılım gibi olur. Bebeğede ev ziyaretşne gidince altın ve elbise götürücez

Eşimin aklına gelmez ben demessem ben desen alır eşim tutarda kendi elinde götürse iyice kalkar poposu ben tutarsamda aynı ben almılım gibi olur. Bebeğede ev ziyaretşne gidince altın ve elbise götürücez

Eve altın götürecekseniz çiçeğe zaten gerek yok

Alırsanız da, buna layık değilsin ama içimden geldi falan yazın.
İyi niyet konusunda enayilik derecelerim oldu bazen ama almayın derim gene de. Hastanelere çiçek sokmuyorlar bildiğim kadarıyla.
Canlı çiçek değil yapay çiçek yada tetaryum vs. Valla benşm enayiliklerim çok beni tanıyablar bilir malesef

Hastaneye çiçek sokmuyorlar ki , kapıda duruyor zaten. Bence hiç gerek yok. Doğurdu da senin adını mi verdi sanki? Samimiyetsiz samimiyetsiz şeyler.
O size ne taktiysa aynısını götür tak, fazla da oturma. Kadın zaten doğum yapmış,bebeği doğmuş , hormonları tavan. Bir de sevmediği yengesiyle muhatap olmasın.
Ona yapacağın en güzel iyilik bu olur, cicektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…