- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Bence sizin almanıza gerek yok.Alacaksa eşiniz alsın.Bebege hediye goturursunuz.Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Eşimin aklına gelmez ben demessem ben desen alır eşim tutarda kendi elinde götürse iyice kalkar poposu ben tutarsamda aynı ben almılım gibi olur. Bebeğede ev ziyaretşne gidince altın ve elbise götürücezBence sizin almanıza gerek yok.Alacaksa eşiniz alsın.Bebege hediye goturursunuz.
Eşimin aklına gelmez ben demessem ben desen alır eşim tutarda kendi elinde götürse iyice kalkar poposu ben tutarsamda aynı ben almılım gibi olur. Bebeğede ev ziyaretşne gidince altın ve elbise götürücez
Canlı çiçek değil yapay çiçek yada tetaryum vs. Valla benşm enayiliklerim çok beni tanıyablar bilir malesefAlırsanız da, buna layık değilsin ama içimden geldi falan yazın.
İyi niyet konusunda enayilik derecelerim oldu bazen ama almayın derim gene de. Hastanelere çiçek sokmuyorlar bildiğim kadarıyla.
Ama eve gidince götürcez onu hastaneye ne götürsemEve altın götürecekseniz çiçeğe zaten gerek yok
Ama eve gidince götürcez onu hastaneye ne götürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?