Sizi sevmeyen görümceye çiçek alır mıydınız?

Canlı çiçek değil yapay çiçek yada tetaryum vs. Valla benşm enayiliklerim çok beni tanıyablar bilir malesef

Ay yok ya hiç gerek yok.
Evlerde öyle saçma sapan duruyor gittiğimde görüyorum. insanlar almak için aldıkları için bir değeri de yok boş kalabalık.
Bebeğe para/altın yada hediye zaten alacaksınız diğerleri gereksiz olur.

"sen al kendini yüceltirsin"
Bu düşünce ile yücelen kimseyi görmedim ben. Anlamayan yine anlamıyor çünkü. Ben olsam beni sevmeyen ve sevmedigim birine çiçek almazdım. Bebeğin hediyesini alırdım evine bebek görmeye giderken. Hastaneye de elim boş giderdim.

Özellikle önceki kuşaklarda var bu düşünce. Sanki samanyolu tv filmleri gibi, görümce çiçeği görünce hidayete erecek, ben ne yapmışım diyecek.

Ben bende görmedim ne kadar iyi niyetli davransam hep apta yerine koyuldum değerde görmedin yücelmek yerine değersizleştim.

Canlı çiçek değil yapay çiçek yada tetaryum vs. Valla benşm enayiliklerim çok beni tanıyablar bilir malesef
Aman ya ne lüzumsuz şeyler onlar. Herkes yazmış, illa çiçek alınacaksa eşiniz alsın. iki kardeş birbirlerine jest yapsın, siz kayıtsız kalın boş verin.
Her türlü kötüsünüz ona göre zaten:)

Hediyenin anlamı samimiyettir, sevgidir. Bunlar yoksa her iki taraf için de anlamı olmaz, ele güne karşı da almayın bence en azından samimi bir tavır

Bir de zaten çok fena hastalık var her yerde. Şu beta denen hastalık özellikle. Sizin de çocuğunuz varmış. Bence hiç gitmeyin şimdi hastaneye.

Benim odama çiçekçi getirmişti devlet hastanesi hemde. Kocamı odaya almadılar çiçekçi girdi
Ben özel hastanede doğum yapmıştım bulunduğumuz katın kapısından bile geçirmiyorlardı. Sebebi bebek veya anne alerjik olabilir, içindeki böcekler ısırırsa sağlık sorunlarına yol açabilir gibi şeyler söylemişlerdi.

Alırsanız da, buna layık değilsin ama içimden geldi falan yazın.
İyi niyet konusunda enayilik derecelerim oldu bazen ama almayın derim gene de. Hastanelere çiçek sokmuyorlar bildiğim kadarıyla.
Yeni doğum yapmış kadına yazılmaz bu bence ya. Sevmesek de özel günü. O gün bu yapılır mı diye kavga çıkar karşı tarafta haklı çıkar. Ben olsam hiç almam.

Mantıklı olan sizinki olmuş. Bizede mahrem alan eş asla giremez doğunca sadece 5 dk dediler 3 ayrı çiçekçi aldılar odaya alerji falan hiç düşünen olmadı.

Yeni doğum yapmış kadına yazılmaz bu bence ya. Sevmesek de özel günü. O gün bu yapılır mı diye kavga çıkar karşı tarafta haklı çıkar. Ben olsam hiç almam.
Biliyorum yazılmaz, zaten elden verilecek çiçeğe neden not yazılsın. Ama bu samimiyetsiz jestler de çok gereksiz. Şahsi fikrim zaten mümkünse oraya bile gitmemesinden yana ama bu gelenek görenek bilmem ne mevzuları yüzünden, sevmediği bir sürü insanla yüzgöz oluyor insanlar.
Ben bunu yapmayı sevmiyorum, sevmediğim hiçkimseyle de görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…