- 4 Mart 2012
- 15.970
- 37.159
- 798
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Böyle diyecekse çiçek almasın ne mana yani. Layık değilse içinden niye gelsin.Alırsanız da, buna layık değilsin ama içimden geldi falan yazın.
İyi niyet konusunda enayilik derecelerim oldu bazen ama almayın derim gene de. Hastanelere çiçek sokmuyorlar bildiğim kadarıyla.
Annemin bir lafı var dostlar alışverişte görsün.Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Keşke bunu doğru olmadığını anlasalar.Ya keşke öyle yapabiksem sanki ben çok meraklıyım gitmeye gitmessem olay olur hastaneye gelmedi diye birsürü kv kp surat asar tabi oda ha bide eşim var
Ben buna hiç katılmıyorum ya. Ben istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum evliligimde. Karakter meselesi yani evli bekar olmakla ilgisi yok. Ben sevmediğim insanların yanına gidip yalandan gülmeyi vs çok saçma buluyorum, zaten karşıdaki de istemiyor sizi orada. Gerek yok. İnsanlar ne diyecek diye gittiğinizi herkes biliyor ne bu tiyatro hiç anlamamisimdir.Meraklı değilim gitneye sanki bayılıyodum ınu görmeye arada eşim var onunla birlikte gitmemi ister kv ko surat asmasıda ayrı gitmenişim diye belki evli değilsibiz anlamamanız normsl evlilikte bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz
Görümceniz var mı? eşimin hatırı için zaten gidiyorum istemiyor değil gitmesem lafını edicekler yoksa niye gideyimBen buna hiç katılmıyorum ya. Ben istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum evliligimde. Karakter meselesi yani evli bekar olmakla ilgisi yok. Ben sevmediğim insanların yanına gidip yalandan gülmeyi vs çok saçma buluyorum, zaten karşıdaki de istemiyor sizi orada. Gerek yok. İnsanlar ne diyecek diye gittiğinizi herkes biliyor ne bu tiyatro hiç anlamamisimdir.
Evet gorumcem var. Ama insanın karakteri, prensipleri böyle şeylerden bağımsızdır zaten. Siz insanlar arkanızdan laf etmesin diye gitmek istemediğiniz yere gider, almak istemediğiniz çiçeği alır, bunu da gelir buraya sorarsınız. İyi niyetli olduğunuzdan değil elalem ne derci, dostlar alışverişte görsüncü olduğunuz için yapıyorsunuz.Görümceniz var mı? eşimin hatırı için zaten gidiyorum istemiyor değil gitmesem lafını edicekler yoksa niye gideyim
Ben kendime yakışanı var alırdım. Görümceme çaya gittiğimizde hazır şeyler koymuştu önümüze. Bugün bize geldiler ben kek poğaça tarzı hazırladım çünkü misafir benim için misafirdir.Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Çiçek solup gidecek ve çiçekler dallarında daha güzel sankiMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
eee yeterli daha ne?Eşimin aklına gelmez ben demessem ben desen alır eşim tutarda kendi elinde götürse iyice kalkar poposu ben tutarsamda aynı ben almılım gibi olur. Bebeğede ev ziyaretşne gidince altın ve elbise götürücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?