- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
- Konu Sahibi purpleflower35
-
KaktusMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Bence gerek yok ama illa ki götüreceksiniz belli. En azından o boş beleş çiçeklere para vermeyin bir kutu çikolata götürün gelen gidene ikram edilir.
Bende bayılmıyorum ya o sevimsize zaten az dururum gitmeyi bşle istemiyorumki eşimin hatırı içinHastaneye çiçek sokmuyorlar ki , kapıda duruyor zaten. Bence hiç gerek yok. Doğurdu da senin adını mi verdi sanki? Samimiyetsiz samimiyetsiz şeyler.
O size ne taktiysa aynısını götür tak, fazla da oturma. Kadın zaten doğum yapmış,bebeği doğmuş , hormonları tavan. Bir de sevmediği yengesiyle muhatap olmasın.
Ona yapacağın en güzel iyilik bu olur, cicektense
Merak etmeyin hic iyiniyetli degilsiniz. Az fena degilsiniz yani. Etraftan utaniyormussunuz utanmayin icinizden geldigi gibi davranin ama yok illa etrafa iynayacaksiniz. Elinize yapismaz ciçek de alin tam oynayin mademMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Hayıırrr almam tabi ki bana nasıl davrandılarsa aynı şekilde yapardım. Benim neyim eksikMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Bak sen şimdi ya ben de eski kuşağım sanırım ama hiç Samanyolu izlemedim kizlar gommeyin o kadar ya.Özellikle önceki kuşaklarda var bu düşünce. Sanki samanyolu tv filmleri gibi, görümce çiçeği görünce hidayete erecek, ben ne yapmışım diyecek.
Bırakın okadarda fena olayım ya çok fenaymışım gerçektenMerak etmeyin hic iyiniyetli degilsiniz. Az fena degilsiniz yani. Etraftan utaniyormussunuz utanmayin icinizden geldigi gibi davranin ama yok illa etrafa iynayacaksiniz. Elinize yapismaz ciçek de alin tam oynayin madem
Bak sen şimdi ya ben de eski kuşağım sanırım ama hiç Samanyolu izlemedim kizlar gommeyin o kadar ya.. Ben X kuşağıyim hep insanlık sende kalsın diyerek büyütüldük.(değdi mi bilmiyorum) .
Anneniz, aman gelini kırmayalım da oğlum bozulmasın derdinde sanki..neden çiçek alıyorsunuz ki,bebeğe hediyesini götürürsünüz ..Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?