Sizi sevmeyen görümceye çiçek alır mıydınız?

Ya abisi götürürse daga çok dötü kalkar bşde bana hava atmaya çalışır abim bana çiçek aldı görgüsüz çünkü

Öyle yapayım bari teşekkğr ederim yapay çiçek fakan onun d.tünğ kaldırır iyice
Yani o kısım bilmiyorum hani yasanmisliklar var belli ki. Ama sizi anladım çiçek daha kişiye özel bir hediye olduğu için almak istemiyorsunuz olabilir de ve aynı zamanda odaya da almadıkları için her şekilde eli boş giriyorsunuz odaya o yüzden hastanede kalan birine götürülen ufak tefek ikramliklar gece pek bir işe yarıyor :)

Ya abisi götürürse daga çok dötü kalkar bşde bana hava atmaya çalışır abim bana çiçek aldı görgüsüz çünkü
Bizimki de öyle merak etme her türlü kalkıyor bir yerleri. Ben olduğu gibi kabul ettim kafam çok rahat .
Herhangi bir hediye götüremezsin bu sefer de arkandan kıskanç bir kolonya bile alıp gelmedi derler yani. Yaranamazsın o yüzden sal gitsin.

Yok yanlış anladınız, gitmeyin demiyorum siz yakınısınız meyve falan götürün çiçeğe gerek yok diyorum.
Bu arada evliyim iki çocuğum var, iki doğumumda da çiçek getiren olmadı. Görümcelerim doğum öncesi geldiler, beklediler, doğumdan sonra dilimlenmiş meyve getirdiler.

ex gorumce olarak yaziyorum。 kardesimin esi benden 4 ay sonra dogum yapti ben bisey gormedim。 o yapincada icinde kardesim var diye aradaki km lerce mesafeden dolayi cixek yolladim aradim vs。 sonuc dogumdan sonra kimse ilgilenmedi arayip sormuyorlar diye bosandi sevmeyen insan cixekde。alsan bocekte versen baskabir bahane bulur zaten bence gerekde yok

Bence hiç hastahanede gitmeyin,birbirinizi hazmetmiyorsaniz?eşiniz gitsin sonra eşinizle evine çocuk hediyesi alıp gidersiniz.benim küçük gorumcemde öyle eşime söyledim anlayış gösterdi farkindada benide tanır hiç karışmıyor, evime gelir yemeği çayı vb yaparım utesi olmaz...çiçek almak büyüklük değil kime yaptığınız önemli, bahsi geçen gorumcemye değmiyor sanki...

bana kocamdan baska kimse cicek almamisti ..bence cicek yerine sicak bir corba meyve yada icecek kafi

He ya bide kendileri kıskanç aslında ama başkalarıyla ilgili bişeye kızınca o insana hemen kıskanç diyolar kesin banada derler belkide diyolardır

Ben kimse icin sevmedigim birinin ayagina gitmem. Once kendinizi dusunun her zaman, tavsiye ederim
Ben bi türlü beceremedim bunu ya kendini düşünmeyi ayıp olur eşime diye bide onlar görümce kaynana kayınpeder onlara göre davranmayınca hemen kıskanç etiketini yapıştırıyolar arkamda aslında kendileri kıskanç

onca fedakarliktan sonra gorumcelerinden kazik yemis biri olarak soyluyorum kesinlikle almayin. asla kiymeti olmuyor. ancak bi yerini kaldirmis olursunuz. hem icinizden de gelmiyorsa neden kendinizi zorluyorsunuz, degmez

Valla görümcemle pek muhabbettim yoktur . Eşimin ailesinden uzağız . Kayınvali de de eski telefon olduğu için eşim bazen kardeşine söyler annemlere git görüntülü konuşalım der anca o zaman hep birlikte konuşuruz onun haricinde aramam sormam cumaları yazar Allah rızası için bende cvp veririm o kadar .. yalan yok bi keresinde doğum gününde çiçek yollamıştı bana ama ben hiç yollamadım açıkçası o yolladı diye de yollamadım hee yanlarındayken eşim ve eniştesi süpriz yapmıştı o da benim fikrim değildi ama ortamı ben ayarlamıştım .. valla söyleyin eşinize alsın çiçeğini götürsün kardeşine gerek yok açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…