- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Öyle yapayım bari teşekkğr ederim yapay çiçek fakan onun d.tünğ kaldırır iyiceTabiki olur tortalet özellikle hem şık duruyor hem lezzetli
Ya abisi götürürse daga çok dötü kalkar bşde bana hava atmaya çalışır abim bana çiçek aldı görgüsüz çünküBenim 3 numaralı görümcemde iyi kadın yalan yok ama sosyal medya meraklısı öyle böyle değil takipçisi vs yüksek her şeyi oraya atıyor neyse.
İşe başladı 5 ay önce ben dahil sülale de olan herkesi arayıp tek tek açık adres ve hediye talebini iletti. Ertesi gün sosyal medya da şovlar, sürekli şımarık tripler terlikle kovalayasım geldi.
Eşim isterse o söylerse ona fikir amaçlı şu buketi veya saksıda şöyle olsun diye alırım.
Yani o kısım bilmiyorum hani yasanmisliklar var belli ki. Ama sizi anladım çiçek daha kişiye özel bir hediye olduğu için almak istemiyorsunuz olabilir de ve aynı zamanda odaya da almadıkları için her şekilde eli boş giriyorsunuz odaya o yüzden hastanede kalan birine götürülen ufak tefek ikramliklar gece pek bir işe yarıyor :)Öyle yapayım bari teşekkğr ederim yapay çiçek fakan onun d.tünğ kaldırır iyice
Bizimki de öyle merak etme her türlü kalkıyor bir yerleri. Ben olduğu gibi kabul ettim kafam çok rahatYa abisi götürürse daga çok dötü kalkar bşde bana hava atmaya çalışır abim bana çiçek aldı görgüsüz çünkü
Ozaman bir kuru pasta ya da meyve alin yeter bence.Çikolata ve magnet yaptırıp verdim canım oda benim çocuğa sabun ve kurabiye yaptırmıştı ben ona karşılık yaptırdım ama gerdim kendisşne teslim ettim doğumdan önce kendi sepete koyar bişey yapar diye
Yok yanlış anladınız, gitmeyin demiyorum siz yakınısınız meyve falan götürün çiçeğe gerek yok diyorum.Meraklı değilim gitneye sanki bayılıyodum ınu görmeye arada eşim var onunla birlikte gitmemi ister kv ko surat asmasıda ayrı gitmenişim diye belki evli değilsibiz anlamamanız normsl evlilikte bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz
bana kocamdan baska kimse cicek almamisti ..bence cicek yerine sicak bir corba meyve yada icecek kafiMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
He ya bide kendileri kıskanç aslında ama başkalarıyla ilgili bişeye kızınca o insana hemen kıskanç diyolar kesin banada derler belkide diyolardırBizimki de öyle merak etme her türlü kalkıyor bir yerleri. Ben olduğu gibi kabul ettim kafam çok rahat.
Herhangi bir hediye götüremezsin bu sefer de arkandan kıskanç bir kolonya bile alıp gelmedi derler yani. Yaranamazsın o yüzden sal gitsin.
Ben bi türlü beceremedim bunu ya kendini düşünmeyi ayıp olur eşime diye bide onlar görümce kaynana kayınpeder onlara göre davranmayınca hemen kıskanç etiketini yapıştırıyolar arkamda aslında kendileri kıskançBen kimse icin sevmedigim birinin ayagina gitmem. Once kendinizi dusunun her zaman, tavsiye ederim
onca fedakarliktan sonra gorumcelerinden kazik yemis biri olarak soyluyorum kesinlikle almayin. asla kiymeti olmuyor. ancak bi yerini kaldirmis olursunuz. hem icinizden de gelmiyorsa neden kendinizi zorluyorsunuz, degmezMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?