- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Eve gidince zaten altın ve elvşse götürücez canımBebeğe bir hediye alabilirsin Ya da durumun varsa gram altın al bebeğe
Alma hiç bir şey.Cok bir şey almak zorundaysan bebeğe bir şey alMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
O zaman çiçek Buket olarak değilde şık bir saksı çiçeği Ya da teraryum olabilir bu hoşgeldin bebek vs yazanlardanEve gidince zaten altın ve elvşse götürücez canım
Evet çiçek dediğim aslında bu zaten teyaryum yada yapay çiçekli bebek falan kısa olsun dşye çiçek yazmıştım ama yinede şımarır mı alsam mı almasam mıO zaman çiçek Buket olarak değilde şık bir saksı çiçeği Ya da teraryum olabilir bu hoşgeldin bebek vs yazanlardan
Valla ben alırdım güzelce de alttan kibar kibar lafimida sokardimMerhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
O size ne getirdiyse hastanede, aynısını götürün. Eli boş geldiyse sizde boş gidin.Ama eve gidince götürcez onu hastaneye ne götürsem
Keşke bende gitmesemBen almam ama gitmem de isim olmaz
siz de baya iyi niyetliymişsiniz he. "Kendinizi yüceltmek" için çiçek almak istemeniz ve iyi niyetinizin suistimal edilmesi, çok üzücü
Kuru pasta olur muİkramlikla gidebilirsiniz çiçek yerine. çiçeği girişte alıyorlar eliniz her şekilde boş giriyorsunuz o yüzden güzel bir yerden tatlı ve ya tuzlu ikramlik götürmek daha iyi olabilir
Ben kimse icin sevmedigim birinin ayagina gitmem. Once kendinizi dusunun her zaman, tavsiye ederimKeşke bende gitmesemama eşim için gidicem
Benim 3 numaralı görümcemde iyi kadın yalan yok ama sosyal medya meraklısı öyle böyle değil takipçisi vs yüksek her şeyi oraya atıyor neyse.Merhaba görümcem bana gıcık ce kibirli davranan biri bende onu sevmiyorum tabiki böyle olunca yakın zamanda doğum yapıcak ben hastaneye eli boş gitmek istemiyorum sevmediğim halde çünkü milletten utanıyorum o benim doğumunda almamıştı ve bana değer veren biri değil içimden gelmiyor arada kaldım birde iyi niyetli olmamdan ötürü aptal yerine koyulduğum çok oldu şimdiye kadar annemde sen al kendini yüceltirsin diyor bilemedim
Ya keşke öyle yapabiksem sanki ben çok meraklıyım gitmeye gitmessem olay olur hastaneye gelmedi diye birsürü kv kp surat asar tabi oda ha bide eşim varBen hastaneye gitmeyinden yanayım. Bekleyin evine geçşin bi kadın. Erkek kardeşin kız kardeşi yeni doğurmuşken zart diye orda belirmesi şart değil iki gün bekleyin evine hediyenizi götürün.
Tabiki olur tortalet özellikle hem şık duruyor hem lezzetliKuru pasta olur mu
Meraklı değilim gitneye sanki bayılıyodum ınu görmeye arada eşim var onunla birlikte gitmemi ister kv ko surat asmasıda ayrı gitmenişim diye belki evli değilsibiz anlamamanız normsl evlilikte bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruzAslında çiçeği doğum yapan kadının eşi götürür. Yakınları meyve, içecek falan götürür bizde. Yakın olmayanlar bir zahmet doğum yapan kadının yanına gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?