Sizi sevmeyen görümceye çiçek alır mıydınız?

Alma hiç bir şey.Cok bir şey almak zorundaysan bebeğe bir şey al

O size bu şekilde davrandı diye sizde onun seviyesizliğine düşmeyin bence içinizden nasıl geçiyorsa gönlünüzü nasıl rahatlatacaksanız öyle davranın öneri istersenizde bende eşime çiçeği aldırırdım bebeğinede kıyafet alırdım

siz de baya iyi niyetliymişsiniz he. "Kendinizi yüceltmek" için çiçek almak istemeniz ve iyi niyetinizin suistimal edilmesi, çok üzücü

İkramlikla gidebilirsiniz çiçek yerine. çiçeği girişte alıyorlar eliniz her şekilde boş giriyorsunuz o yüzden güzel bir yerden tatlı ve ya tuzlu ikramlik götürmek daha iyi olabilir

Valla ben alırdım güzelce de alttan kibar kibar lafimida sokardim

Aslında çiçeği doğum yapan kadının eşi götürür. Yakınları meyve, içecek falan götürür bizde. Yakın olmayanlar bir zahmet doğum yapan kadının yanına gitmesin.

Benim 3 numaralı görümcemde iyi kadın yalan yok ama sosyal medya meraklısı öyle böyle değil takipçisi vs yüksek her şeyi oraya atıyor neyse.

İşe başladı 5 ay önce ben dahil sülale de olan herkesi arayıp tek tek açık adres ve hediye talebini iletti. Ertesi gün sosyal medya da şovlar, sürekli şımarık tripler terlikle kovalayasım geldi.

Eşim isterse o söylerse ona fikir amaçlı şu buketi veya saksıda şöyle olsun diye alırım.

Ben hastaneye gitmeyinden yanayım. Bekleyin evine geçşin bi kadın. Erkek kardeşin kız kardeşi yeni doğurmuşken zart diye orda belirmesi şart değil iki gün bekleyin evine hediyenizi götürün.
Ya keşke öyle yapabiksem sanki ben çok meraklıyım gitmeye gitmessem olay olur hastaneye gelmedi diye birsürü kv kp surat asar tabi oda ha bide eşim var

Aslında çiçeği doğum yapan kadının eşi götürür. Yakınları meyve, içecek falan götürür bizde. Yakın olmayanlar bir zahmet doğum yapan kadının yanına gitmesin.
Meraklı değilim gitneye sanki bayılıyodum ınu görmeye arada eşim var onunla birlikte gitmemi ister kv ko surat asmasıda ayrı gitmenişim diye belki evli değilsibiz anlamamanız normsl evlilikte bazen istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…