Merhaba, kadının halinden kadın anlar deyip sizden bir konuda öneri almak istedim. Çoğu kadının olduğu gibi benimde sorunum kayınvalidemle... Bu arada 4 yıllık evliyim 2.5 yaşında kızım var , kayınvalidem ise iki sokak ötemde oturduğu halde hergün arayıp sormamı istiyor... Ben ise gerektiği zamanda arayanlardanım, telefonda uzun uzun konuştuğum insanlar var mı evet var. Ama kayınvalidem ile telefonda uzun uzun konuşacak konum yok... Genel olarak saygı konusunda eksikliğim olduğunu düşünmüyorum hatta fırsat oldukça çaya kahveye yemeğe davet eden birisiyim bunu onun yorgun olduğu hasta olduğu yada işi olduğu dönemde sık sık yaparım, normalin de bu olduğunu düşünüyorum... Ama son 2 aydır kayınvalidem sürekli beni aramıyon beni aramıyon diye konulup duruyor, hatta ileri gidip üstüne olmayan şeyleri ekleyip akrabalarına bile anlatmış, işte gelmiyor aramıyor sormuyor o böyle yaptıkça da ben ısrarla uzaklaşıyorum... Benimde kırıldığım üzüldüğüm yerler var ama karşımdaki insan bunu anlayacak yapıda değil maalesef oturup konuşulmuyor, öncelikleri farklı, kızı ve torunu gibi... Zaten benim kayınvalidem ile iyi olmam kızını çok rahatszı ediyor her defasında tartışma çıkartıyor kısaca özet bu siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?