Teşekkür ederim canım düşüncelerin için. Evet çok sevdim onu, çok bağlandım ona, herşeyimi onun üzerine kurdum. Gözümün önünde hep o var. Göremiyorum o yüzden. Üzdü beni çok üzdü hemde. Hastanede yattım onun yüzünden. Bildiği halde gelmedi yanıma, gelmeyi bırak bi arayıp yada mesaj atıp geçmiş olsun bile demedi. Ama yine de kızamıyorum. Yine de konduramıyorum ona. İçim o kadar çok onunla dolmuş ki. Anlatamam.
rosemaryy canım senin ilk yazdığın yazııy okudum.ve sana şöle bişey söliyim erkekler gerçekten geç olgunlaşır.yapmış oldukları ve yapacakalrını yaaşdığı ortam çok değiştirir.ve geneli etrafından çok etkilenir.sen bence hiç ne ara ne sor.ama bunu ben hep koştum birazda o koşsunu düşünerek yapma.önünde harika bi hayat seni bekliyo.yanlış hatırlamıyosam ünv başlamıştın ufkunu genişlet yeni insanlarla.ayrıca yengen teyzesi oluyomuş arada kan bağı yok siz uzaktanda olsa akraba değilsiniz :)
sadece unut.nasıl unutucam diyosan.sakın kötüleme eski ilişkini sen karar verdin sen yaşadın.şöle olsaydı böle olsaydı deme.şarkılardan fal tutma.hayatına yön ver
ya bu cocuk bı cıkıyor hayatından az da olsa alısıp duzene gırıyosun sonra yenıden cıkıyo ortaya senı dagıtıyor
boyle davranmasına ızın verme emın ol ıcın bıgun soguyacak onun gıbı bırını daha sevemeyeceksın belkı
ama karsına daha ıyılerı cıkacak o zaman bn neden boyle yapmısım dıyeceksın
sımdı karsına bırı cıksa ona sans versen sana ılgı gosterse boslugunu doldursa emın ol unutcaksın
umurunda bıle olmayacak mesaj atmaması bnde yasadım bılıyorum canım
Öyle mi diyorsun canım ? Unutmaya çalışıyorum zaten. Önüme bakıyorum zaten canım. Görmeye çalışıyorum önümü. Doğru diyorsun canım ben istedim ben yaşadım istemesem yaşamazdım. Hayatta bişeyi ne kadar çok istersek o şeyin o kadar çok esiri oluyoruz canım. Teşekkür ederim canım düşüncelerin için. Canım akraba diyorlar artık çok samimi olunduğu için aslında evet akraba değiliz ama orda burda mesela ortak bi yemek olduğunda oda geliyor bende gidiyorum karşılaşıyoruz. Tam unutuyorum derken hadi bakalım yeniden alt üst oluyor benim hayatım.
Sibel CAN'ın bir şarkısı var:
Gideni Boşver
Gelene "Hoşgeldin" de
Başka çaresi yok...
seni bırakıp gideni niye geri getireceksin ki anlamadım.
seni istese zaten yanında olur.
yaniiiii arkadaşım mantıklı bir şarkı bende özlü bisöz söyleyim bari... giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
:128: :128: :128:[/QUO
şarkıda dediği gibi başka çaresi yok...bigün ağlarsın iki gün ağlarsın üçüncü gün saçını kestirirsin dördüncü gün saçını boyatırsın beşinci gün radarları açarsın
şarkıda dediği gibi başka çaresi yok...bigün ağlarsın iki gün ağlarsın üçüncü gün saçını kestirirsin dördüncü gün saçını boyatırsın beşinci gün radarları açarsın
Kızlar ondan mesaj geldi. Ama ben atmadım bu sefer ilk o attı. Ne yapıyorsun ? Bak bugün senden önce ben sana mesaj attım diye. Cevap vereyim mi ?
tatlım sen bilirsin.ama sadece duygusal düşünme.eğer sen bu insanla birlikte olabileceksen cevap ver.ama her türlü hayatından çıkıcaksa niye kafanı bulandırıcaksın
Düşünmemeye çalışıyorum canım ama olmuyor. Sürekli yaşadıklarımız aklıma geliyor. Dünkü mesajında bende seni unutamamış olabilirim dedi. Önceki günde benim seni unutamadığımı da unutma sakın dedi. Kafam iyice karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?