Cevap vermende sakinca yok,
cok cool/soguk bir cevap var, film seyrediyorum.
Sen ne yapiyorsun?
Sonrada iyi kolay gelsin de tamam
canım yaşından dolayı bu şekilde düşünmen normal.ben sana kendimden örnek vermiştim.neler neler sölmişti bana.ama ben bi kere kafamda bitirdim ne derse desin modundaydım.önemli olan senin kesin karar vermen
Allah'ım ben bi türlü o kararı veremiyorum. Boğuluyorum yaa onsuz nefes alamıyorum.
canım o olmadan neler yapıyosan aynılarını yapıcaksın bu kadar kolay sen gözünde büyütüyosun
Ne cevap yaziyim şimdi ben ona ?
canım şöle yaz böle yaz diyemem kararı sen vericeksin.ama verdiğin kararı ilerisini düşünerek ver.çünkü sen kendini geliştirip çevreni değiştirebilecek birisisin unutma
İşim var sen ne yapıyorsun yazdım. Bide ben öyle dedim diye cevap atmak zorunda değilsin bana yazdım. O da sen böyle düşünüyorsun sana bi daha mesaj atmam sen bana güveninceye kadar yazmış.
Bu cumleyle onu kendinden ittiginin farkindamisin?
Ha itmek istiyorsan boyle devam et, ama pisman olmasini istiyosan yakin zamanda illallah der selam bile vermek istemez.
Anlamıyorum seni yazmış. Bende anlamaya çalış çabala o zaman yazdım. O da anlat o zaman yazmış. Bende anlattım ben sana derdimi sende anlıyorum demiştin yazdım. Peki tamam anlıyorum yazmış. Sonra da bana doğruyu söyle onu seviyor musun yazmış. Bende hayır sevmiyorum peki sen onu seviyor musun yazdım. Cevap gelmedi.
onlar kim ya benim kafam iyice karıştı :26:
hani yaptıkların yapacaklarıı teminatıdır derler ya dikkat et canım.sadece ilişkin için demiyorum.ben karşı tarafın yerinde olsam o zman benim içinde belki diğerine öle dedi derim.
Canım onlar dediğimiz onun sevgilisi ve benim sevgilim yani sözde sevgilim ona öyle demiştim. Sevgilim var demiştim. Bana sordu sevgilini seviyor musun diye bende hayır sevmiyorum dedim. Ben aynısını ona sordum. Cevap gelmedi.
valla canım bence en kötüsünü yapmışsınız.sözde olsada denmez sen zaten sevgilim var dyince kapadın bütün kapıları.erkekler basit düşünür bizim gibi değiller
Biliyorum canım ama söylemiştim bi kere. Çıkıverdi ağzımdan. Sırf kıskansın diye, canı yansın diye.
Evet canım aynen öyle. 3 aydır görmüyordum. Ne aradım ne sordum nede mesaj attım. Unutmaya çalışıyordum. Kendisi bi çıktı 4 gün önce bayram mesajı atınca ağladım oturup hüngür hüngür. Dağıldı yine bütün hayatım. İnşallah canım dediğin gibi olur, unuturum inşallah. Karşıma yeni birisi çıkar da unuturum.
Cnm neden öyle bişey deme gereği duydun ki? yani sözde derken hala devam edenmi o yokken olmuş birşeymi anlamadım ben?
rosemarry bu şiiri dinleyince aklıma sen geldin.
Ceyhun Yılmaz - Bütünleme | Uğur İskender Demir - Sevgimizin Aşkımızın Üstünden - YouTube
Bu bırazda senın elınde ondan devamlı mesaj gelmesını beklemekten vazgecmelısın once
baktın mesaj mı atıyor normal cevaplar ver snın yaptıgın hata sureklı eskı konuları acmak
bılıyorum bı turlu kabullenemıyorsun unutamıyorsun ama bu zor gunlerınde emın ol gececek
bı sure kendı kendınle kal dusun sana mesaj atarsa normal cevaplar vermeye calıs ayrıca
sureklı basa donmussun farkındamısın senı arayıp sormamıs onemsememıs
ama sana karsı ılk hamlesınde tekrar yıkılmıssın sen yıne aynısını yapacak yıne yıkacak senı bu sefer ızın verme
artık ona ne kadar guclu oldugunu gosterme zamanın geldı unutma canım herzaman yanındayız
Bilsen ne kadar çok dua ediyorum canım bi an önce geçsin diye. Yapmaya çalışıcam söylediklerinizi. Teşekkür ederim canım. Biliyorum her zaman yanımda olduğunuzu buda bana inan ki çok güç veriyor. Bi tek burada sizinle paylaşabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?