Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

sen bilirsin tatlım ama yerinde olsam o defteri kapatıp başka denizlere açılırdım anlattığın hikayenin sonu pek pembe gözükmüyor maalesef..

sen bilirsin tatlım ama yerinde olsam o defteri kapatıp başka denizlere açılırdım anlattığın hikayenin sonu pek pembe gözükmüyor maalesef..

Canım denemedim mi sanıyorsun ? Ama olmuyor işte olmuyor. Pembe gözükmediğini bende biliyorum canım hemde çok iyi biliyorum.

Canım denemedim mi sanıyorsun ? Ama olmuyor işte olmuyor. Pembe gözükmediğini bende biliyorum canım hemde çok iyi biliyorum.

olur sen merak etme sadece biraz zaman ver kendine.. çeşitli uğraşlar edin ne bileyim spora git, film izle, arkadaşlarınla buluş. ama onu arama ve mesaj atma kesinlikle. kimseyle onun hakkında muhabbet de etme bence. aklından silmeye çalış yani. zamanla herşey yoluna girer. insanlar evlenio boşanıyo da yeniden aşık olup evleniyo. sen neden yapamayasın

Mesaj attım demiştim yaa, şöyle yazdım; geçen gün için kusura bakma, sinirliydim biraz yazmıştım. O da asıl sen kusura bakma bende senin fazla üstüne geldim yazmış. Bende yok senin bi suçun yok. Bugünlerde moralim bozuk biraz, üzüntülüyüm ondan sana patladım yazdım. O da sormuş hayırdır ne oldu neyin var yazmış.

Son düzenleme:

buradan aldigim taktige gore anlatmamak gerekmis...mesela bosver simdi yaticam bi ara anlatirim de

Bende hiç öylesine klasik sorunlar işte ee nasılsın yazdım ve gönderdim. O da iyiyim sağol sen nasılsın benden nefret etsende seninle bi geçmişimiz var ne zaman canın sıkkın olsa konuşabiliriz bunu unutma olur mu yazmış. Bende sağol ama aksine ben seni hala seviyorum sen beni sevmesen de asıl sen benden nefret etsen de yine de seviyorum seni bu benim sorunum senden hiç bişey beklemiyorum yazdım. O da senden nefret ettiğimi nerden çıkardın yok öyle bişey ayrıca benimde seni unutmadığımı bil unutma bunu yazmış. Bende neyse eski defterleri açmayalım ee ne var ne yok benden sonra hayatında ne oldu ne bitti merak ettim yazdım. O da senden sonra hayatımda tek bi kişi oldu yazmış. Bende ee nasıl gidiyor yazdım. O da şu anda ayrıyız sende durumlar nasıl yazmış. Bende inat olsun diye aynı işte devam öyle bildiğin gibi falan ee okul nasıl yazdım. O da okul çok iyi bi sorun yok yazmış. Bende sevindim senin adına yazdım. O da teşekkür ederim bak ne zaman istersen konuşabiliriz yazmış. Bende sağol seninle dertleşmek iyi geldi bana özlemişim seni yazdım. O da böyle söylersen üzersin beni unutma ne zaman başın sıkışırsa hangi konuda olursa olsun konuşuruz yazmış. Bende özür dilerim eski defterleri açmayalım dedim ama açıyorum dimi kusuruma bakma yazdım. O da ikimizin de hataları oldu geçmişte söylemek istediğin bişey var mı yoksa yatıcam yazmış. Bende bunalttıysam seni özür dilerim iyi geceler yazdım. O da ne bunaltması saçmalama yok öyle bişey söyleme sakın bi daha öyle şeyler dediğim gibi ne zaman istersen ara beni yada mesaj at ben seni ararım konuşuruz iyi geceler yazmış.

Kızlar işte son durum bu. Hepsini anlattım size.

Son düzenleme:
Sadece pişman olsun,geri dönmek istesin.
Bunu istiyorum,başka hiçbir şey istemiyorum.yoruldum artık beklemekten,bunaldım.

bence sen onu dusundugunu bellı etme canım konunu tam olarak bılmıyorum ama bu tarz konusma yanı o sana soylemek ıstedgın bıse varmı

yatıcam demıs sen bunalttıysam ozur dılerım demıssın bunaltacak seyler soylememıssın kı ona oyle dıyecegıne sadece ıyı geceler deseydın

bıde o sana canın sıkkkın oldugunda konusabılırız demıs sen ona senı hala cok sevıyorum fılan demeseydın dıye dusunuyorum ben

ama yasayan sensın tabıkı daha ıyısını bılırsın cnm bundan sonra bende sızınleyımm :)

rosemarry bn senın konunu onceden okumustum ama ısmını unutmusum
bıkac sayfa okudum bırıne hıkayemı oku ıstersen demıssın baktım hatırladım senı
bu cocuktan hayır bekleme bence senı uzmekten baska ne yapmıskı bu zamana kadar
ne ıstedıgını de bılmeyen bırı sn bu kadar baglanıp sevdıgıne gore emınımkı cok ıyı bı kızsın
ve cok cok daha ıyılerını hakedıyorsun mutlu olmak senınde hakkın bırak ne halı varsa gorsun
arkadas olmana bıle degmez bence

Teşekkür ederim canım düşüncelerin için. Evet çok sevdim onu, çok bağlandım ona, herşeyimi onun üzerine kurdum. Gözümün önünde hep o var. Göremiyorum o yüzden. Üzdü beni çok üzdü hemde. Hastanede yattım onun yüzünden. Bildiği halde gelmedi yanıma, gelmeyi bırak bi arayıp yada mesaj atıp geçmiş olsun bile demedi. Ama yine de kızamıyorum. Yine de konduramıyorum ona. İçim o kadar çok onunla dolmuş ki. Anlatamam.

Son düzenleme:
eğer karşındakinden emin değilsen ve sen ona karşı hala boş değilsen git konuş anlat böle böle de.oturup kendi kendine kurmaktansa ben kızların bu cesaretsizliğine çok kızıyorum

kesinlikle arkadaşım söylediğine katılıyorum...

neden cesaretsizsiniz ? biraz güçlü olsanız diyorum... ucunda ölüm yok, ya yolunuza onunla devam edecek ya da ayrılacaksınız hepsi bu sizi tercih etmeyen insanın arkasından boşu boşuna da kuruntu yapmamış olursunuz...

Cesaretsizlikle bi ilgisi yok canım. Ucunda ölüm olmadığını bende biliyorum. Sadece egosunu şişiriyoruz diye bu kadar çok kuruntu yapıyoruz.

Dayanamayıp yine mesaj attım ona. Senden bişey isteyebilir miyim dedim. O da buyur iste yazmış. Sonra yok vazgeçtim yazdım. O da sen bilirsin yazmış. Sonra ben şey yazdım hep ben sana mesaj atıyorum seni bıktırdığımın farkındayım yazdım. O da yok öyle bişey biz seninle dün ne konuştuk yazmış. Bende hep ben mesaj attığım için böyle düşünmem gayet normal yazdım. O da bundan sonra bende sana mesaj atarım öyle düşünmek zorunda kalmazsın yazmış. Sonra bende içinden gelmiyorsa, zorla atma bana mesaj yazdım. O da işte hep bu yüzden biz diye bişey olamadı böyle dediğin için hala daha eskidesin ben sana içimden geldiği için mesaj atıyorum zorla değil yazmış. Bende doğru haklısın evet hala eskideyim çünkü öyle mutlu olmaya çalışıyorum yazdım. O da canım benim bak biz seninle eskiyi kapattık sen beni seviyor olabilirsin buna saygım sonsuz bende seni ''unutamamış'' olabilirim seninde buna saygın var biliyorum ama hiç bişey eskisi gibi değil bak bunu defalarca söyledim yine söylüyorum ben seninle içimden gelerek konuşuyorum yazmış. Sonra bende bunları biliyorum senden hiç bi beklentim yok sadece beni anlamanı bekliyorum neyse iyi geceler yazdım. O da anlıyorum canım seni sana da iyi geceler yazmış.

@ Rosemarry,
cocugu kendinden biktirmissin, o kadar uzerine gidilirmi insanin.
Biz diye bisey olmaz diyede acik acik yaziyor, umitlenme diye.
Yerini dolduran birini bulursa mesajlarinada cevap gelmeyecek buna hazirlikli ol.
Kendine ceki duzen ver, hayati yasa, mesaj atmamaya calis bir sure.
O atincada keyfin yerindeymis gibi bir mesaj at, merak uyandir.
Yeni bir Rosemarry kesfetsin.
Kim ne derse desin, su kacan kovalanir olayi acaip dogru bisey.

cnm sana nacizane bir tavsiyem var hani yanlış anlama ama bence bu şekilde davranma yani senden bir şey istiycem, neyse vazgeçtim, seni bıktırdım farkındayım v.s gibi şeyler yazma derim bu davranışlarınla kendini ona karşı ezik bir duruma sokuyorsun biliyorum bulunduğun durumda bu şekilde davranmaya itiyor seni bir şeyler zamanında ben de yaşadım ama bu davranışlar dediğim gibi sadece ve sadece güçsüz bir pozisyona düşürür seni... bir şey söyleyeceksen net ol söyle, söylemeyeceksen asla mesaj atma derim ve dimdik dur karşısında asla bıktırdım seni v.s deme... kendi haline bırakmaya çalış bırak o düşünsün ne oldu niye arayıp sormuyor diye o msj atmak zorunda kalsın ha ille atıcam dayanamıyorum diyosan da normal arkadaşınla muhabbet eder gibi at bari ve lütfen kısa tutmaya çalış mesajlaşmayı
benim haddime değil sana akıl vermek tanımam etmem seni ama zaten akıl vermek de değil de nacizane tavsiye de bulunmak istedim yazını okuyunca dayanamadım umarım her şey iyi olur senin için

Canım sende yaşamışsın beni en iyi sen anlarsın o zaman. Biliyorum bunların hepsini. Kendimi küçük düşürdüğümün de farkındayım. Ama elimde değil. Onsuz olmuyor işte. Kalbim aklım anlamıyor bunu bi türlü. Rica ederim canım akıl ver ver ki uygulamaya çalışayım. Çok ihtiyacım var sizin düşüncelerinize. Canım söyledim seviyorum seni hala dedim. Onunla konuşmak bana iyi geliyor. Kendimi çok iyi hissediyorum yada öyle sanıyorum. Canım düşüncek olsa 3 aydır düşünürdü. 3 aydır mesaj atmadı, aramadı. 4 gün önce bayram mesajı attı sadece. Çok sağol canım iyi dileklerin için.

Söylemesi çok kolay. Kendime çeki düzen verdim zaten merak etme. Atmadım 3 aydır mesaj falan aramadım da. Kendisi bayram mesajı attı. Ondan sonra gelişti herşey. Ama yapıcam dediklerini. Bakalım ne olucak ? Doğru eskiden ben kaçıyordum o kovalıyordu şimdi ise tam tersi. Ayrıca yerini dolduran birisini bulursa mesajlarına da cevap vermeyecek buna hazırlıklı ol demişsin sevgilisi var zaten şu anda+seviyorum onu demişti bana. Ama yine de bana cevap veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…