Hep öyle diyorlar canım. Ama işte hayatının merkezini o yapınca gözünün önündekileri göremiyorsun. Ne güzel canım çok sevindim senin adına. Ben olamadım sen bari mutlu ol canım.
Yaa kızlar ne olur biriniz de bişe desin. Akıl versin. Ona mesaj atmak istiyorum ama bi yandan da istemiyorum. Çünkü ne yazıcağımı bilmiyorum. Ama içim içimi yiyor. Ona mesaj atmalı mıyım yoksa atmamalı mıyım ? Bişeler söyleyin. Yoksa deliricem.
delirme tatlım dur. anlat durumu çözüm bulalım
Canım sen konuyu okumadın mı ? Anlatmıştım ben.
33 sayfa canım nerden başlıyım :) sen kopyalasana anlattığın yeri ya da sayfasını söle bana bakayım
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...kmus-bende-paylasip-icimi-dokmek-istedim.html
Canım önce hikayemi okursan çok sevinirim. Sonra detayını anlatıcam. Öyle daha çok yardımcı olabilirsin bana.
okudum tatlım da anladığım kadarıyla uzun bi ilişkiniz olmamış. seni sevdiği söylemiş, peşinden koşmuş, elde etmeye çalışmış sonra da bırakmış aramamış sormamış değil mi ?
Evet canım aynen öyle. 3 ay oldu ayrılalı. 3 aydır hiç bi haber yoktu. 2 gün önce bayramı bahane edip mesaj atmış. Bayramın kutlu olsun diye. Bende karşılık verdim. Sonra dayanamayıp aradım onu ama hemen kapattım. Sonra o aradı beni açmadım. Sonra mesaj attım. Yanlışlıkla aradım kusura bakma yanlış anlama diye. İstesem de yanlış anlamam bu saatten sonra yazmış. Bende iyi be sana açıklama yapan da kabahat zaten ne kızıyorsun yazdım. O da ne kadar ters anlıyorsun sen beni ben sana neden kızayım yazmış. Sonra bende tamam pardon sen haklısın hemde çok haklısın ben haksızım yazdım. Ama cevap gelmedi ondan. Sonra kendimi tutamayıp tekrar mesaj attım niye bana mesaj attın diye. Yine cevap gelmedi. Aslında burada kızlarla konuştuklarımızı okusaydın başından daha çok yardımcı olabilirdin.
canım anladığım kadarıyla bu çocuk biraz dengesiz ve ne istediğini tam olarak bilmiyo. sana karşı adım atıyo uğraşıyo ama sen ona yaklaşmaya başladığın an geri çekiliyo hatta kaçıyo.. yaşını da merak ettim bu arada tatlım tabi erkek arkadaşının da?
Canım bilmiyorum ki. Anlayamadım bi türlü ben bunun ne yapmak istediğini, amacını. Şimdi ipler onun elinde yaa değerlendirmesini biliyor. 20 yaşındayım canım oda 21 yaşında.
yaşlarınız da küçük değilmiş ama o biraz geç olgunlaşan grup içinde galiba.. aklıma şey geldi. hani ailem beni odaya kapattı sorguya çekti falan demiş ya acaba ailesi mi birlikte olmanızı istemiyo, çocuk da sana böyle tutarsız davranıyo?
Evet canım ailesi istemiyor. Arada akrabalık da olduğu için. Özellikle de anası olcak o kadın. Doldurdu doldurdu oğlunu bana karşı soğuttu. Adım gibi eminim bundan. O da gerizekalı anasının dolduruşuna geliyor. Yoksa bu kadar çok seviyorum aşığım diyen adam bi anda 360 derece döndü, arkadaş kalalım, seni sevdiğimi sandım demeye başladı.
ah bu kaynanalar.. akrabalık olsun canım nolcak bizde akrabayız sözlümle ve pek çok yabancının çektiği sıkıntıları biz çekmiyoruz çok şükür.. peki senin istediğin o çocukla bi ilişkiye başlamak mı tatlım?
Eski sevgilimle mi ? Yeniden başlamak mı ? Evet hem çok istiyorum. Hem de istemiyorum. Dönmesini istiyorum. Pişman olduğunu görmek istiyorum. Onun o pişmanlığını duymak istiyorum. Hemde çok ama çok istiyorum. Yeniden başlamasak bile onun o suratındaki pişmanlığı görmek istiyorum.
Eski sevgilimle mi ? Yeniden başlamak mı ? Evet hem çok istiyorum. Hem de istemiyorum. Dönmesini istiyorum. Pişman olduğunu görmek istiyorum. Onun o pişmanlığını duymak istiyorum. Hemde çok ama çok istiyorum. Yeniden başlamasak bile onun o suratındaki pişmanlığı görmek istiyorum.
bence bu konuda biraz düşünmelisin canım. anladığım kadarıyla seni baya bi üzmüş. ne hissettiğini umursamadan hareket ediyor üstelik. açıkçası ben onun iyi bir sevgili veya eş olabileceğini en azından şuanda düşünmüyorum. peki sen inat için mi yoksa gerçekten sevdiğin için mi yeniden başlasın istiyorsun?
canim simdiden aileler isin icine girdiyse ve sevgilin ona karsilik boyle yapiyosa hic arama..agir ol biraz..daha iyilrrine layigim diye dusun hep...
belkide ailesinden degilde soyledir...bi arkadaskm var cocuk iki sene pesinden kosmus..sonra bes ay birliktelermis ve aldatti kizi..bazi erkeklerde egosu icin yapiyo gibi.elde edene kadar yani...belki oda oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?