Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

sessizlik %90 işe yarar ama bu bir geri dönme hamlesi değil, bu sadece seni şöyle bir yoklama. bıraktığı yerde misin vs.. biten ilişkiden kesinlikle hayır gelmiyor, ben bunu aynı insanla birçok kez deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. sadece geri aramaları kırılan egomuzu okşuyor biraz o kadar.

konunu okuyunca ben de naçizane görüşümü söylemek istedim. öncelikle bahsettiğin kişinin yaşını görünce şaşırdım. 30 bir erkek için hayatını kurma zamanı gelmiş bir yaş . ama anlaşılan yaşıyla müsemma değil. önce ilgisini belli edip sonra da senden ilgi görünce kendini geri çeken bir erkekten çok hayır geleceğini sanmıyorum. kaldı ki adam kaçak güreşiyor. istemem yan cebime koy tavırları.. yerinde olsam şuandan sonra 180 derece bir değişim yapardım. onu zerre kadar ciddiye almayıp, diğer arkadaşlarıma nasıl davranıyorsam ona da öyle davranırdım. hem ne o öyle, beni faceten engelle sil diyorsun ki? insiyatifi neden ona bırakıyorsun ki? daha kendinden emin ve güçlü durursan saygı uyandırırsın karşındakinin gözünde. döner mi dönmez mi diye düşünmeyi bırakıp, önce ben değerliyim diye inanırsan bu adamdan çok daha iyileri çıkar karşına..

benimkide aramıştı yoklamak için..bende bidaha arama dedim..söz dinliyor ve aramıyor..ilk defa sözümü dinledi :)

cewapların icin tşk ederim....bende sizin dediginiz gibi yapıcam artık zerre umursamayı düşünmüyorum ....benim icin en zoru aynı ortamda bulunmak malesef ):: ama başarıcam onu umursamıycam artık o yokmuş gibi yapıp işime vericem kendimi.. =)

benimkide aramıştı yoklamak için..bende bidaha arama dedim..söz dinliyor ve aramıyor..ilk defa sözümü dinledi :)

beni de iki haftadır aramıyor şaşkınım:) ben de en son beni bir daha arama dedim, ama senin gibi nazikçe değil, söverek söyledim çünkü aklına estikçe arıyordu ve artık rahatsız olmaya başlamıştım. güldüğüme bakma, bu adam için bir buçuk sene gözyaşı döktüm, bir telefonu için her gün dua ettim, 5 ay sonra uyduruk bir cevapsız aramasını gördüğümde resmen mutluluktan ağlamıştım. şimdi düşününce içim acıyor. öyle çok üzüldüm ki şimdi o günlerin acısı bana hastalık olarak geri dönüyor. bu satırlara okuyanlara söylüyorum, kimse için asla ama asla değmiyor. seven adam gitmez, gidemez. gönderilse bile yine duramaz gelir. sevgi o kadar basit bir şey değil. kolay bulunan bir şey hele hiç değil. bugün yanımda değilse, yanımda olmak istemediği içindir, bunu sakın unutmasın kimse.

canım durumlarımız ne kadar aynı..bende kaç ay aramasını beklemiştim..aradığında napcağımı şaşırdım deliye döndüm..salak gibi geri döndü diye düşündüm :) ama değilmiş..beyefendi yoklama çekmiş resmen..buluştuk ettik..ama gene aynı..ben gayet uygun bir dille aramaması gerektiğini söyledim..oda sustu sustu tamam dedi.. aramadı bir daha..ne güzel sözümü dinledi :) ha ben hala arasa deliririm biliyorum :) bu kadarda manyağım haha :) acı çekmekten hoşlanıyoruz sanırım..

Ben de aynılarını yaşadım.
Bi de bu çıktı erkeklere arıyorlar ama geri de dönmüyorlar.
Aynen ben de onla buluştum ama boş boş bakıyordu bana sonra dedim arama sorma beni hoşçakal.
Tamam dedi o da tuttu sözünü ama ben de arasa deliririm yine:)
Ben de manyağım yani:) Ama o aradıklarında biraz daha sabırlı olup kendimize mi çevirmeye çalışmalıydık onları acaba?
Hiç bilmiyorum ama arasın arasın yine yeni yeniden:)

canım arkadaş gibi muhabbetler çeviriyordu..bende sevdiğim için onun böyle rahat davranmasına sinir oldum..o sebeple arama bidaha dedim..madem değerliyim geri dön dimi..byramda arar dedim aramadı :) şimdi de onun doğum günü napsam diye düşünüyorum..ama hala aklımda..seviyorum seni demiştim biliyoda sevdiğimi..çok karışık işler peşindeyiz kızlar :)

Uff ben de demiştim ya seviyorum diye:) o da karşılık verdi ama çok boştu içi çok da belliydi.
Onlar çoktan başka aşklar peşinde de...
Bilemiyorum bazen diyorum gurur yapmamak mı lazım ondan mı kaybediyoruz bazen de değer vermediği besbelli neden zorlayalım diyorum.
Ayrılık sebebiniz ve kimin ayrıldığına bağlı bu işler biraz da.
Eğer sen ayrıldıysan intikam için bile olabilir bu aramalar.

İki sene önce ayrıldık bir sene önce de o dediğim saçma buluşma gerçekleşti.
Bir senedir de ses soluk yok ondan.

vay beee..sen benden fenaymışsın:) biz en son 2 ay önce görüştük..size göre tazeymiş :) sabırlısın baya ..

ben de defarlarca söylemiştim sevdiğimi.. neye yarar ki. aptallıktan başka.

vay beee..sen benden fenaymışsın:) biz en son 2 ay önce görüştük..size göre tazeymiş :) sabırlısın baya ..

:)) sabır değil de saplantı sanırım bu artık ya ha öyle öle öle beklemiyorum onu ama arasa cidden sevinirim.
Biraz da ondan sonra ondan daha iyi olabileceğini düşündüğüm kişiler çıkmadı karşıma.
Sizinki çok çok tazeymiş ya zaten sen ay deyince dedim yeni zannetti herhalde:)) eski bir dava da işte ben kapatamıyorum bir türlü.

bizim 9 ay oldu bitelide..o 2 ay önce aradı sen düşün..pek rahatlar..aynen dediğin gibi..deli gibi onu düşünmek değilde ararsaa deliye dönerim :)) bunun adıda hırs sanırım :) ne halt işlerse işlesin..hem arama dedim hem bayramı kutlamadı diye deli oldum..dengesizmiyim neyim hahaha :)

:))) işte bunlar hep gurur arama sorma diyoruz gururdan ama arasın istiyoruz hep de:)
Belki de hep bizi bıraktıkları gibi bulacaklarındandır bu rahatlık, hoş gerçi ben artık benimkinden umudu kestim ama.
Seninki seni facen varsa ordan falan takip ediyordur zaten o yüzden biraz da aramaması.
Eğer facen varsa gizle her şeyini, bir de çok mutluymuş gibi paylaşımlar yap, sanki biri varmış gibi hayatında belki arar:)

canım benim facebokum yok..takip etmesi imkansız yani..sadece telimi biliyor..hayatımdan haber alması imkansız..ortak arkdş yok..ararsa öğrenebilir sadece naptığımı..doğum günümü kutlamıştı ayrı iken..bende kutlıyım mı sence..gerek yokmu?

Hımm o zaman iyi dayanıyor habersiz kalmaya.
Kutlarsan bir bahane olur yeniden görüşürsünüz falan bu arada da onun egosu şişer yine bir süre görüşürsünüz yine arkadaşça davranır yine senin zoruna gider ve arama dersin. Artık kısır döngü halini alır.
Ben olsam kutlamam ki hiç de kutlamadım.
İlk defa bu sevgilimde gurursuz davranışlarım oldu ve hep de pişman oldum yaptıklarıma.
Yani karşıdaki hayatından çıkmayı göze almışsa her şeyi göze almıştır zaten ve bu da sevmediğini gösterir.
E o zaman doğum gününü kutlamak da gurursuzluk olur, kendine saygısızlık olur.
Kutlayınca neler olur ilerleyen günlerde bunu bir düşün yani bu olay sizi yeniden birleştirecek mi sanmam, o yüzden gereksiz diyorum ben.

sevmiyorki dayanıyor pislik..en iyisi kutlamamak haklısın..egosu şişecek biri değil ondan çok eminim..ama kutlamamakta fayda var sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…