- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Selama kizlar tam iki aydir sessizim
seviyeli yeni bi iliskim sacma bi sebeble bitmisdi bunu kendi istemisdi..
ve simdi bayrami firsat bilmis olmaliki.. yazdi bende cevap vermedim.. okudugumu görmüs olmaliki (FACE) rahatsiz olmus olmali :)
uzunca bi mesaj atti.. yanlis anlamami istemis sasirmicakmisim ama biz düsman degilmmisiz güzel günlerin hatrinaymis benim yerim onda hep ayri olucakmis.. güzel dilekler dileyebilmeliymis insan :) böyle olsun istemezmis ama olmus nasip bukadarmis... bu yazdiklarindan bana yaklasmaya calisdigini anlamayaymisim lütfen.. :)
BÖYLE bi msj bende cvp olarak bayrami kutladim :))) nasil kizlar sizce bu adam simdi gurur yapip geri adim atmayami calisiyor yoksa beni yedekdemi tutmaya calisiyor bunun gibi bi ton secenek var yani aklimda ama bilmiyorum
ÖNCELİKLE BEN TOPRAK SANA COK TŞK EDERİM.....BÖYLE BİR KONU ACTIGIN İCİN SAYENDE NERDE YANLIŞ NERDE DOGRU YAPTGIMI AZ COK ANLAMIŞ OLDUM AMA YİNEDE YAZACAKLARIM HAKKINDA FİKRİNİ SÖYLERSEN COK MEMNUN OLUCAM DÜŞÜNCELERİN BENİM İCİN COK KIYMETLİ....
Biz bu şahısla aynı yerde calışıyoruz,bu ilk başlarda bana cok ilgiliydi sürekli peşimden koştu sürekli görüşmek istedi önce arkadaşcaydı konuşmalarımız buluşmalarımız ama daha sonra adı konulmamış bir birliktelik başladı aramızda ama başlarda ben bunu cok red ettim yani kısaca red etmek degil ama anlamıyormuş gibi yaptım ilgisini arkadaşlıga vurdum ama daha sonra onu sevmeye aşık olmaya başladım ve bunu ona söyledim ama bu sefer o bana başta neden böyle davrandın neden yok dedin falan dedi bende duygularımdan emin degildim seni cok tanımıyordum dedim acıkladım ama bu şahıs benim duygularımı yok saydı ondan sonra yani ne bekle derim ne bekleme diyebilirim dedi ailevi sorunlarım var bazı şeyleri düzeltmeden bir müdeet kimseyle ciddi düşünmüyorum şuan dedi o yüzden bekle bekleme diye bir şey diyemem dedi ama bu sırada facde ekli bende sürekli paylaşımlarımı begeniyor işyerinde sürekli beni takip ediyor ne yapıyorum ne ediyorum sürekli gözü üzerimde ne yapmaya calıştıgını bilmiyorum ,ayrıca o sırada bende burdaki hataları yaptım seni arkadaşca seviyorum dedikce ben dahada hırslandım ve sevmesi icin tekrar eskisi gibi olmak icin cok yalvardım ama bu konuşmalarımı hep cewapsız bıraktı sonra normal bir erkek arkadaşım vardı aramızda o anlamda bir şey yoktu sadece dogal arkadaştık ben bununla facde bildirim falan yapmıştım burda falan diye kendiside onu kıskanmış sanırım o zamanda bana dedi neden onunla evlenmedin yanında bu kadar mutluyken dedi bende o benim sadece arkadaşım yakındada evlenecek zaten dedim sonra beni facden engelle sil dedim yapmadı silemem dedi bende benim paylaşımlarımı resimlerimi begenme sil beni dedim ama o beni engellemedi ama paylaşımlarımıda artık begenmiyor böyle karmaşık bir şey sizce bu şahız bana geri gelirmi hala bana ilgisi varmıdır cünkü ben halen onu seviyorum fikirlerinze cok ihtiyacım var....bu arada yaş olarak ben 27 o ise 30 yaşında....
konunu okuyunca ben de naçizane görüşümü söylemek istedim. öncelikle bahsettiğin kişinin yaşını görünce şaşırdım. 30 bir erkek için hayatını kurma zamanı gelmiş bir yaş . ama anlaşılan yaşıyla müsemma değil. önce ilgisini belli edip sonra da senden ilgi görünce kendini geri çeken bir erkekten çok hayır geleceğini sanmıyorum. kaldı ki adam kaçak güreşiyor. istemem yan cebime koy tavırları.. yerinde olsam şuandan sonra 180 derece bir değişim yapardım. onu zerre kadar ciddiye almayıp, diğer arkadaşlarıma nasıl davranıyorsam ona da öyle davranırdım. hem ne o öyle, beni faceten engelle sil diyorsun ki? insiyatifi neden ona bırakıyorsun ki? daha kendinden emin ve güçlü durursan saygı uyandırırsın karşındakinin gözünde. döner mi dönmez mi diye düşünmeyi bırakıp, önce ben değerliyim diye inanırsan bu adamdan çok daha iyileri çıkar karşına..
benimkide aramıştı yoklamak için..bende bidaha arama dedim..söz dinliyor ve aramıyor..ilk defa sözümü dinledi :)
canım durumlarımız ne kadar aynı..bende kaç ay aramasını beklemiştim..aradığında napcağımı şaşırdım deliye döndüm..salak gibi geri döndü diye düşündüm :) ama değilmiş..beyefendi yoklama çekmiş resmen..buluştuk ettik..ama gene aynı..ben gayet uygun bir dille aramaması gerektiğini söyledim..oda sustu sustu tamam dedi.. aramadı bir daha..ne güzel sözümü dinledi :) ha ben hala arasa deliririm biliyorum :) bu kadarda manyağım haha :) acı çekmekten hoşlanıyoruz sanırım..
canım arkadaş gibi muhabbetler çeviriyordu..bende sevdiğim için onun böyle rahat davranmasına sinir oldum..o sebeple arama bidaha dedim..madem değerliyim geri dön dimi..byramda arar dedim aramadı :) şimdi de onun doğum günü napsam diye düşünüyorum..ama hala aklımda..seviyorum seni demiştim biliyoda sevdiğimi..çok karışık işler peşindeyiz kızlar :)
kaç ay oldu canım tamamen biteli..
İki sene önce ayrıldık bir sene önce de o dediğim saçma buluşma gerçekleşti.
Bir senedir de ses soluk yok ondan.
canım arkadaş gibi muhabbetler çeviriyordu..bende sevdiğim için onun böyle rahat davranmasına sinir oldum..o sebeple arama bidaha dedim..madem değerliyim geri dön dimi..byramda arar dedim aramadı :) şimdi de onun doğum günü napsam diye düşünüyorum..ama hala aklımda..seviyorum seni demiştim biliyoda sevdiğimi..çok karışık işler peşindeyiz kızlar :)
Uff ben de demiştim ya seviyorum diye:) o da karşılık verdi ama çok boştu içi çok da belliydi.
Onlar çoktan başka aşklar peşinde de...
Bilemiyorum bazen diyorum gurur yapmamak mı lazım ondan mı kaybediyoruz bazen de değer vermediği besbelli neden zorlayalım diyorum.
Ayrılık sebebiniz ve kimin ayrıldığına bağlı bu işler biraz da.
Eğer sen ayrıldıysan intikam için bile olabilir bu aramalar.
ben de defarlarca söylemiştim sevdiğimi.. neye yarar ki. aptallıktan başka.
vay beee..sen benden fenaymışsın:) biz en son 2 ay önce görüştük..size göre tazeymiş :) sabırlısın baya ..
:)) sabır değil de saplantı sanırım bu artık ya ha öyle öle öle beklemiyorum onu ama arasa cidden sevinirim.
Biraz da ondan sonra ondan daha iyi olabileceğini düşündüğüm kişiler çıkmadı karşıma.
Sizinki çok çok tazeymiş ya zaten sen ay deyince dedim yeni zannetti herhalde:)) eski bir dava da işte ben kapatamıyorum bir türlü.
bizim 9 ay oldu bitelide..o 2 ay önce aradı sen düşün..pek rahatlar..aynen dediğin gibi..deli gibi onu düşünmek değilde ararsaa deliye dönerim :)) bunun adıda hırs sanırım :) ne halt işlerse işlesin..hem arama dedim hem bayramı kutlamadı diye deli oldum..dengesizmiyim neyim hahaha :)
:))) işte bunlar hep gurur arama sorma diyoruz gururdan ama arasın istiyoruz hep de:)
Belki de hep bizi bıraktıkları gibi bulacaklarındandır bu rahatlık, hoş gerçi ben artık benimkinden umudu kestim ama.
Seninki seni facen varsa ordan falan takip ediyordur zaten o yüzden biraz da aramaması.
Eğer facen varsa gizle her şeyini, bir de çok mutluymuş gibi paylaşımlar yap, sanki biri varmış gibi hayatında belki arar:)
canım benim facebokum yok..takip etmesi imkansız yani..sadece telimi biliyor..hayatımdan haber alması imkansız..ortak arkdş yok..ararsa öğrenebilir sadece naptığımı..doğum günümü kutlamıştı ayrı iken..bende kutlıyım mı sence..gerek yokmu?
Hımm o zaman iyi dayanıyor habersiz kalmaya.
Kutlarsan bir bahane olur yeniden görüşürsünüz falan bu arada da onun egosu şişer yine bir süre görüşürsünüz yine arkadaşça davranır yine senin zoruna gider ve arama dersin. Artık kısır döngü halini alır.
Ben olsam kutlamam ki hiç de kutlamadım.
İlk defa bu sevgilimde gurursuz davranışlarım oldu ve hep de pişman oldum yaptıklarıma.
Yani karşıdaki hayatından çıkmayı göze almışsa her şeyi göze almıştır zaten ve bu da sevmediğini gösterir.
E o zaman doğum gününü kutlamak da gurursuzluk olur, kendine saygısızlık olur.
Kutlayınca neler olur ilerleyen günlerde bunu bir düşün yani bu olay sizi yeniden birleştirecek mi sanmam, o yüzden gereksiz diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?