- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
sevmiyorki dayanıyor pislik..en iyisi kutlamamak haklısın..egosu şişecek biri değil ondan çok eminim..ama kutlamamakta fayda var sanırım..
benim konuma cewap vermedigin icin cok üzgünüm ben toprak.......oysaki fikirlerinize cok önem veren biriyim......
ÖNCELİKLE BEN TOPRAK SANA COK TŞK EDERİM.....BÖYLE BİR KONU ACTIGIN İCİN SAYENDE NERDE YANLIŞ NERDE DOGRU YAPTGIMI AZ COK ANLAMIŞ OLDUM AMA YİNEDE YAZACAKLARIM HAKKINDA FİKRİNİ SÖYLERSEN COK MEMNUN OLUCAM DÜŞÜNCELERİN BENİM İCİN COK KIYMETLİ....
Biz bu şahısla aynı yerde calışıyoruz,bu ilk başlarda bana cok ilgiliydi sürekli peşimden koştu sürekli görüşmek istedi önce arkadaşcaydı konuşmalarımız buluşmalarımız ama daha sonra adı konulmamış bir birliktelik başladı aramızda ama başlarda ben bunu cok red ettim yani kısaca red etmek degil ama anlamıyormuş gibi yaptım ilgisini arkadaşlıga vurdum ama daha sonra onu sevmeye aşık olmaya başladım ve bunu ona söyledim ama bu sefer o bana başta neden böyle davrandın neden yok dedin falan dedi bende duygularımdan emin degildim seni cok tanımıyordum dedim acıkladım ama bu şahıs benim duygularımı yok saydı ondan sonra yani ne bekle derim ne bekleme diyebilirim dedi ailevi sorunlarım var bazı şeyleri düzeltmeden bir müdeet kimseyle ciddi düşünmüyorum şuan dedi o yüzden bekle bekleme diye bir şey diyemem dedi ama bu sırada facde ekli bende sürekli paylaşımlarımı begeniyor işyerinde sürekli beni takip ediyor ne yapıyorum ne ediyorum sürekli gözü üzerimde ne yapmaya calıştıgını bilmiyorum ,ayrıca o sırada bende burdaki hataları yaptım seni arkadaşca seviyorum dedikce ben dahada hırslandım ve sevmesi icin tekrar eskisi gibi olmak icin cok yalvardım ama bu konuşmalarımı hep cewapsız bıraktı sonra normal bir erkek arkadaşım vardı aramızda o anlamda bir şey yoktu sadece dogal arkadaştık ben bununla facde bildirim falan yapmıştım burda falan diye kendiside onu kıskanmış sanırım o zamanda bana dedi neden onunla evlenmedin yanında bu kadar mutluyken dedi bende o benim sadece arkadaşım yakındada evlenecek zaten dedim sonra beni facden engelle sil dedim yapmadı silemem dedi bende benim paylaşımlarımı resimlerimi begenme sil beni dedim ama o beni engellemedi ama paylaşımlarımıda artık begenmiyor böyle karmaşık bir şey sizce bu şahız bana geri gelirmi hala bana ilgisi varmıdır cünkü ben halen onu seviyorum fikirlerinze cok ihtiyacım var....bu arada yaş olarak ben 27 o ise 30 yaşında....
Ayrıldıktan sonra sevgilinizin görüşme dediği kişilerle görüşmemeye devam mı etmeliyiz yoksa sinir etmek için daha yakın mı olmalıyız ? karar veremedim,sizce ?
hey dostum burda yazılanların tam tersini yaptım ve sonuç tabikide aynı :) dönmedi egoları tavan oldu 5 ay yemek de yiyemedim uyuyamadımda gülemedim de.. ama zamanla alıştım keşke yapmasaydım aramasaydım ağlamasaydım
şimdi bu yazıyı okuyanlar ASLA ARAMAYIN, AĞLAMAYIN ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ BELLİ ETMEYİN.
canım benim facebokum yok..takip etmesi imkansız yani..sadece telimi biliyor..hayatımdan haber alması imkansız..ortak arkdş yok..ararsa öğrenebilir sadece naptığımı..doğum günümü kutlamıştı ayrı iken..bende kutlıyım mı sence..gerek yokmu?
Bensiz geçen doğum günün kutlu olsun
Senin duygularını öğrendikten sonra söyledikleri nedense içime sinmedi.Bekle bekleme diyemem.Bu ne lahana bu ne turşu.Gerçekten seven insanın kullanabileceği bir cümlemi sizce? Bence değil.
Senin duygularını duyduktan sonra halletmesi gereken sorunlar önüne kondu.
Madem sorunları vardı ne demeye peşinden koştu? Elde etme isteği olabilir mi?
Çok iyi düşün derim.
Allahın selamı verir alırsın.İşle ilgili sorar cevaplarsın.Bunun dışında konuşma.Sanal aleme takılma.Beğenmiş beğenmemiş boşver bunları.Konuşmak isterse onu dinle,düşüncelerini anlamaya çalış.Sen fazla konuşma.Gizemli ol.Kimseyi zorla sevemeyeceğimiz gibi kimsenin de bizi sevmesini isteyemeyiz.Senin için hayırlısı ne ise o olsun.Tahsil durumlarınız nedir yazarsan sevinirim.Sevgiyle
Senin duygularını öğrendikten sonra söyledikleri nedense içime sinmedi.Bekle bekleme diyemem.Bu ne lahana bu ne turşu.Gerçekten seven insanın kullanabileceği bir cümlemi sizce? Bence değil.
Senin duygularını duyduktan sonra halletmesi gereken sorunlar önüne kondu.
Madem sorunları vardı ne demeye peşinden koştu? Elde etme isteği olabilir mi?
Çok iyi düşün derim.
Allahın selamı verir alırsın.İşle ilgili sorar cevaplarsın.Bunun dışında konuşma.Sanal aleme takılma.Beğenmiş beğenmemiş boşver bunları.Konuşmak isterse onu dinle,düşüncelerini anlamaya çalış.Sen fazla konuşma.Gizemli ol.Kimseyi zorla sevemeyeceğimiz gibi kimsenin de bizi sevmesini isteyemeyiz.Senin için hayırlısı ne ise o olsun.Tahsil durumlarınız nedir yazarsan sevinirim.Sevgiyle
canım böyle yazarsam birşeyler başlasın istiyor diye düşünebilir..ben öyle bir şey sezsin istemiyorum..sanırım kutlamak sadece bir görev gibi benim için..sırf benimkini kutladığı için kutlayacağım..
cewapladıgınız icin tşk ederim..bende unutuldugumu düşünmüştüm =) facebook bende 2 aydır kapalıydı birde araya bayram girmesi cok iyi oldu en azından bu süre zarfında benden hic bir haber alamadı ama ben şimdi face bunun yüzünden kapatmıştım buda onu biliyordu şimdi tekrar acıp normal paylaşımlar falan yapsam yani acık dursa iyi olmaz mıı sizce ? meslek olarakta kendisi satın alma bölümünde ben ise santrale bakıyorum yani en cok telefonda muhtap oldugum kişi kendisi işyerinde ): hem bir şey demiyor acıkca hemde benimle ilgili bir şey duydugunda hemen soruyor mesela bir ara bir istenme görücü olayı oldu bende bu hemen facden evleniyormussun yazdı bana bende var öyle bir şeyler dedim hayırlısı dedi öyle kaldı yanii ne yapmaya calışıyor bilmiyorum umrunda degilse onuda bana sormaması gerekmez mi sizce
Sanırım yanlış anlaşıldım özürlatife olsun diye yazdım.Ben varsam kutlarım yoksam ne diye kutlayayım.Yazmayın bir şey.
Biz meraklı milletiz sorarız.Önemli olan soruya verilen cevap.Varmı evlenme gibi durumunda ''var öyle bir şey'' diye cevapladın..Her sorulanı cevaplamak zorunda değilsin.''Özelim'' der geçersin.Kısa,öz ve merak uyandıran anlatım kelimesidir..Faceye gelince o istedi diyemi kapattınız?Normal açın çevrim dışı yapın.Girdiğinizde kimse görmez açık olduğunuzu.
Normal hayatınıza devam edin.İş dışında konuşmamaya çalışın dargın gibi de davranmayın.Selam verirse alın vermezse oralı olmayın.Nasılsın derse teşekkür et sen nasılsın diye sorma.Anlayacağın kendinle ilgili bilgi verme sanane de deme.Ortada kal.
aynı ortamda olduğum kişiyle konuşmuyoruz iki gündür tabi ki ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi yazmamak konuşmamak kolay çünkü haftasonu görmüyorum. ama hafta içi görüşüceğiz sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sabırsızım dayanamıyorumben konuşmadığımda o mesaj atıyor ve her şey aynı oluyordu. ama şimdi o istemediğini ara vermek istediğini kendini iyi hissetmediğini söylüyor. yazmamak için aramamak için kendimi zor tutuyorum.
merhaba , fikirlerinizi almak istiyorum yine :) uzun yazmamaya çalışacağım,
sevgilimden ayrılınca sigaraya başlamıştım o da yeni sevgilisinden ayrılmış ve ertesi günü sigara içme ne derdin var bi derdin varsa ara mesaj cek yanına gelirim gibisinden konustu..senlik bi durum yok dedim ama hani bişey olursa ara dedi :)
ben onla arkadaşca bile olsa konuşmak istiyorum sevgili kesinlikle olmayız bu saatten sonra da.şimdi mesaj ceksem arkasından koştugumu sanır mesaj cekmeyeyim belli bi süre değil mi? ortak arkadaslarımızlayken yanımıza gelirse muhabbetimiz nasıl olsun sizce ? :)
ben onla çok konuşmak istiyorum ama peşinden gidersem olacakları da biliyorum tabi..:)
Bana göre sevgiliden arkadaş olmaz.Arkadaşlık sevgili konumuna dönüşebilir ama sevgililikten sonrası arkadaşlıknacizane fikrim.Ortak arkadaşlarınız olabilir ama aynı zamanda buluşmak denk getirmek zor.Deki tesadüfen oldu toplumda diğer arkadaşlıklarında normal sen ol değişme.Hiç bir hareketin aşırısına gitme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?