Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

sevmiyorki dayanıyor pislik..en iyisi kutlamamak haklısın..egosu şişecek biri değil ondan çok eminim..ama kutlamamakta fayda var sanırım..

Yani kutlamaktaki amacın önemli burada.
Yeniden iletişime geçmek belki de yeniden birlikte olmak mı istiyorsun?
Bunu bu şekilde sağlayamazsın gibime geliyor ne seni ne sevgilini tanıyorum o yüzden bu sadece benim yorumum.
Mesela en son iki ay önce aramış ya onun öncesinde ne yaptın ya da yapmadın ki seni aradı demek ki işe yaramış ki aramış:)

hey dostum burda yazılanların tam tersini yaptım ve sonuç tabikide aynı :) dönmedi egoları tavan oldu 5 ay yemek de yiyemedim uyuyamadımda gülemedim de.. ama zamanla alıştım keşke yapmasaydım aramasaydım ağlamasaydım

şimdi bu yazıyı okuyanlar ASLA ARAMAYIN, AĞLAMAYIN ÜZÜLDÜĞÜNÜZÜ BELLİ ETMEYİN.

Senin duygularını öğrendikten sonra söyledikleri nedense içime sinmedi.Bekle bekleme diyemem.Bu ne lahana bu ne turşu.Gerçekten seven insanın kullanabileceği bir cümlemi sizce? Bence değil.
Senin duygularını duyduktan sonra halletmesi gereken sorunlar önüne kondu.
Madem sorunları vardı ne demeye peşinden koştu? Elde etme isteği olabilir mi?
Çok iyi düşün derim.
Allahın selamı verir alırsın.İşle ilgili sorar cevaplarsın.Bunun dışında konuşma.Sanal aleme takılma.Beğenmiş beğenmemiş boşver bunları.Konuşmak isterse onu dinle,düşüncelerini anlamaya çalış.Sen fazla konuşma.Gizemli ol.Kimseyi zorla sevemeyeceğimiz gibi kimsenin de bizi sevmesini isteyemeyiz.Senin için hayırlısı ne ise o olsun.Tahsil durumlarınız nedir yazarsan sevinirim.Sevgiyle

Ayrıldıktan sonra sevgilinizin görüşme dediği kişilerle görüşmemeye devam mı etmeliyiz yoksa sinir etmek için daha yakın mı olmalıyız ? karar veremedim,sizce ?

Sevgilin mi ebeveyn mi anlamadım.Biri çıkıp senin kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğini söylüyor.Sen de kabul mu ediyorsun.Sen kiminle görüşüp görüşmeyeceğine,kimlerle arkadaşlık yapıp yapmayacağına karar veremeyecek durumda mısın ki biri senin adına bu kararları alıyor.

Yapmayın ne olur.Dik durun.Sizler insansınız.

Zaten yazıda sevgiliniz dönsün diye yazılmamış.Ne yapıp ne yapmamamız hakkında öneriler.Bu bir kitap aslında.Hangi öneri kime göre?Son cümlene katılıyorum.Asla aramayın her birliktelik için geçerli değil

Bensiz geçen doğum günün kutlu olsun

Bensiz geçen doğum günün kutlu olsun

canım böyle yazarsam birşeyler başlasın istiyor diye düşünebilir..ben öyle bir şey sezsin istemiyorum..sanırım kutlamak sadece bir görev gibi benim için..sırf benimkini kutladığı için kutlayacağım..

cewapladıgınız icin tşk ederim..bende unutuldugumu düşünmüştüm =) facebook bende 2 aydır kapalıydı birde araya bayram girmesi cok iyi oldu en azından bu süre zarfında benden hic bir haber alamadı ama ben şimdi face bunun yüzünden kapatmıştım buda onu biliyordu şimdi tekrar acıp normal paylaşımlar falan yapsam yani acık dursa iyi olmaz mıı sizce ? meslek olarakta kendisi satın alma bölümünde ben ise santrale bakıyorum yani en cok telefonda muhtap oldugum kişi kendisi işyerinde ): hem bir şey demiyor acıkca hemde benimle ilgili bir şey duydugunda hemen soruyor mesela bir ara bir istenme görücü olayı oldu bende bu hemen facden evleniyormussun yazdı bana bende var öyle bir şeyler dedim hayırlısı dedi öyle kaldı yanii ne yapmaya calışıyor bilmiyorum umrunda degilse onuda bana sormaması gerekmez mi sizce

tahsil durumu o acıkögretim den ünv.okuyor bende aynı acıkögretim

Sanırım yanlış anlaşıldım özür latife olsun diye yazdım.Ben varsam kutlarım yoksam ne diye kutlayayım.Yazmayın bir şey.

Biz meraklı milletiz sorarız.Önemli olan soruya verilen cevap.Varmı evlenme gibi durumunda ''var öyle bir şey'' diye cevapladın..Her sorulanı cevaplamak zorunda değilsin.''Özelim'' der geçersin.Kısa,öz ve merak uyandıran anlatım kelimesidir..Faceye gelince o istedi diyemi kapattınız?Normal açın çevrim dışı yapın.Girdiğinizde kimse görmez açık olduğunuzu.
Normal hayatınıza devam edin.İş dışında konuşmamaya çalışın dargın gibi de davranmayın.Selam verirse alın vermezse oralı olmayın.Nasılsın derse teşekkür et sen nasılsın diye sorma.Anlayacağın kendinle ilgili bilgi verme sanane de deme.Ortada kal.

pekii =) bundan sonra öyle yapıcam fikirleriniz icin cok tşk ederim......gercekten cok dogru konuşuyorsunuz...

aynı ortamda olduğum kişiyle konuşmuyoruz iki gündür tabi ki ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi yazmamak konuşmamak kolay çünkü haftasonu görmüyorum. ama hafta içi görüşüceğiz sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sabırsızım dayanamıyorum ben konuşmadığımda o mesaj atıyor ve her şey aynı oluyordu. ama şimdi o istemediğini ara vermek istediğini kendini iyi hissetmediğini söylüyor. yazmamak için aramamak için kendimi zor tutuyorum.

merhaba , fikirlerinizi almak istiyorum yine :) uzun yazmamaya çalışacağım,

sevgilimden ayrılınca sigaraya başlamıştım o da yeni sevgilisinden ayrılmış ve ertesi günü sigara içme ne derdin var bi derdin varsa ara mesaj cek yanına gelirim gibisinden konustu..senlik bi durum yok dedim ama hani bişey olursa ara dedi :)

ben onla arkadaşca bile olsa konuşmak istiyorum sevgili kesinlikle olmayız bu saatten sonra da.şimdi mesaj ceksem arkasından koştugumu sanır mesaj cekmeyeyim belli bi süre değil mi? ortak arkadaslarımızlayken yanımıza gelirse muhabbetimiz nasıl olsun sizce ? :)
ben onla çok konuşmak istiyorum ama peşinden gidersem olacakları da biliyorum tabi..:)

Ara vermek istemiş saygıyla karşıla ve arama.

Bana göre sevgiliden arkadaş olmaz.Arkadaşlık sevgili konumuna dönüşebilir ama sevgililikten sonrası arkadaşlık nacizane fikrim.Ortak arkadaşlarınız olabilir ama aynı zamanda buluşmak denk getirmek zor.Deki tesadüfen oldu toplumda diğer arkadaşlıklarında normal sen ol değişme.Hiç bir hareketin aşırısına gitme.

teşekkür ederim okulda cok denk geliyoruz okul dısı buluşmalarda da hep beraberdik lakin o sevgili yapınca gelmiyodu fakat simdi gelmeye baslıcak bu seferde ben cıkmam da yani herkes onla arkadaş olunur sevgili olunmaz diyor :) o geldiğinde ortamı değiştirmeyim öylese zaten pek konuşan bi tip değilim öyle dururum yanlarında sanırım :)

5 yıldır beraberiz karşımdaki ailesine aşırı düşkün gelgit bi adam.. konu ailesi değildi yine canıma tak ettirdi git görüşmeyelim ne biliyosan onu yap dedim.. 3 gün aramadım 3. gün aradığımda etmediği hakaret kalmadı sana tahammülüm yok istemiyorum falan falan.. en çok koyanı da KOCA BULAMAMAKTAN MI KORKUYOSUN oldu ben bu adamı 2 senedir işe girsin diye bekledim çeyiz biriktirdim hayal biriktirdim umut biriktirdim.. ilgisiz vurdumduymaz aşağılıkmış.. şu an tek isteğim geri dönmesi ve benim hissettiklerimin aynısını hissetmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…