Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

2.5 yıllık bir ilişki ve yine beklenen son ayrıldık 2 ay önce ama hala görüşüyoruz gerçi benim ısrarlarımdan sonra ama her an kavga etsek bile gözlerimizin içi gülüyordu birbirimize bakınca onu görüyordum o da beni kıskanç bir kızım hem de çok bu yüzden bitti zaten bana ihanet etmedi ama ya ederse diye hep sıktım onu en sonunda seni artık sevmiyorum istemiyorum dedi yine de el ele dolaşıp geziyorduk ama sevgili değildik geçen 2 hafta okuduğumuz şehirde beraber kaldık güzeldi onunla olmak ama sevgilim değil olmayacak da bir daha yine de başka bir kız ihtimali beni çıldırtıyor ne yapmalıyım onu çooook seviyorum

Kitabın adı bu,okursan içerik hata yapmamak,yarına keşkeler olmasın.Kitap insanın aynası gibi anlayacağın.Bunları yap mutlaka geri gelecektir denmiyor ki

merhaba tüm yazılarınızı okudum sayenizde durulmayı sessiz kalmayı öğrencim.28 yaşındayım görüştüğüm kişi benden 5 yaş küçükmüş bunu bana 4 ay sonra söyledi,yıkıldım ikna için konuşalım bak sen bile fark ettmedın yaşımı göstermıyrm dedı..ama daynamayıp artık görüşemeyiz dedim..onu sevdiğimi ama üzgün olduğumu söyledim..oda sen bitirdin ve bittti dedi..4 gündür yazmadım..sizce ???lütfen yrdımcı olun bana..

canım sakın yazma bırak. sana yalan o söylemiş ve sen yalan söylediği için bitirmişsin. eğer şimdi ona yazarsan o bir daha yalan söyleyebilir nasıl olsa barışır benimle diye. bırak o sana zaten yazacaktır. kendini geri çek. ama sakın ilk yazan sen olma

cevabın için çok teşekkür ederim..o bana bugune dek senden tek bışey sakladım dedı bende ısrar edınce söylemek zorunda kaldı ama ısrarla benım için önemi yok dedı..ama ben kırıldım beni önemsediğini biliyorum...ailesiylede görüştürdü çok ciddi olğunu aileside söyledi..ilk kez bize bi kız arkadaşını anlattı dedi yengesi...ben bizi ne tür sıkıntılar beklıyor biliyormusun elalem degil benim bilmem önemli dedim..her nekadar o önemli degil desede...bitirdim diye.....bitiren sen oldun helal olsun dedi..üzgünüm dedim..ertesi gun yazdı neden yazdım dedı arkdaşça dedi..bende özledim dedim..o ise seven özleyen tek seferde btirmez dedi..bitti dedi bana..eğer yazmamı istemezsen sana yazmam dedi..normal karşılarım dedi...kafam çok karışık (

üstüne gitme. kafa dinlesin bırak . zaten seviyorsa muhakkak dayanamaz

peki ÖYLE YAPICAM..İNŞ ARAR BENİ ZATEN TATİLİM OLUCAK ÖNÜMÜZDEKİ AY GİDER GÖRÜRÜM ONU...OZAMANA KADAR ARAMICAM...BİRBİRİMİZİ GÖRÜRSEK VARSA BİŞEYLER DEVAM EDERİZ YOKSA ZORLAMANINDA ALEMİ YOKRABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSN..SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Karşında ki kişi olgun ve sorumluluk alabilecek biriyse yaş aralığı (şimdi ki yaşlarınıza göre) çok değil.Yalan,düşündüren bu beni.Baştan söyleseydim sen kabul etmezdin vs. gibi gerekçeler göstermeleri ayrı düşündürür.Yalanın gerekçesi olmaz bana göre.
Yarın hep birşeylerin ardına sığınırlar.Yalan söylemeselerde bazı şeyleri söylemezler.Gerekçe olarak sen üzülme diye söylemedim derler.Topu atacak birileri/birşeyleri vardır mutlaka.
Sen bitirdin derken topu size atmış.Kendindeki çamuru size atarak,sizi suçlu duruma düşürerek zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmak istemiş.
Yarın değişir mi sence???

yarın değişirmi inanın bunu kestiremiyorum..şu ana kadar sana sadece 1 kez yalan söyledim,oda önemli değil dedi.4 gün yazmadım..dünkü mesajım şuydu:iyisiyle kötüsüyle çk güzel günlerimiz geçti sana olan kırgınlığım ,hayal kırıklıgım bana bunu daha önce söylememendi,bu yuzden fevri davranıp tek taraflı ayrılma kararını aldım,o an en mantıklısı buydu.bir kaç gun ıcınde cok düşündüm haklıydı senı kırdım özür dilerim dedim......cevap vermedı...bir süre sonra bu hayırlı ayda küs kalmamalıyız istediğin oldu ayrıldık dedim..oda bana ...sende haklısın sana en başından söylemelıydım olmadı ama dıyemedım dedi,,susuyorum çünkü seni kırmak istemıyorum demiş,,,yenimi anladın dedim..uyumalıyım dedı allah rahatlık versin dedim...sanada iyi geceler ddedi..

hakikaten ciddiydi ailesiyle knştm.herşeyi anlatırdı da bana..bağlıydık..bir kez daha ayrılma kararı almıştım..sürekli yazardı hayırdır nettesın cıkmıyorsun dıye..kızgınlık derken yıne bır araya geldık...çok ıyı gıderken ben bozdum aslında..cevremde 5-6 yaş fark olupta evlenen varken ben neden böyle yaptım anlamıyrm:?artık yazmamayı düşünüyorum..rabbim bana o gucu versin yalvarıyorum

Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur der büyüklerimiz.Banada mantıklı gelir.Siz hala yaşa takmışınız.Oysa ortada daha vahim bir durum 'YALAN' söylemesi var.O yalan söyledi diye siz birde üstüne özürmü dilediniz şaşırdım doğrusu.
Ben açık pencereden bakıyorum nacizane fikirlerimi yazıyorum.Hata yapmayın,yarına keşkeler taşımayın diye.
Birlikteliği yaşayan sizsiniz ve en doğru kararı verecek olanda.Sevgiyle.

sevgi olunca farklı pencereden bakamıyorum ,gözümü açmama sebep oldunuz teşekkürler..başta suçladım diye ezildi ,sonra üzdüm diye onu kendime kızdım ,dönüş yapınca oda bu tavra girdi..haklısınız..olsun ben pişman değilim..bunu sadece ona değil kırdığım çok nadır kımselerde olsa hepsinede bunu yaparım...

bugun günaydın diye yazdı geç döndüm..pekte umursamayan bır tavırla...sanırım böyle devam etmesı en ıysı..ben kendimi kafamda çok fazla sakinleştiren biriyim yoksa beynım öyle şeyler üretiyorki ...allah yar ve yardımcımz olsun ne diyim..

• [/LIST

Dün whatsap programımı sildim,facebook sayfamdada kızlar neden sildin diye yazmışlardı artık faceyıde kapatıcam kızlar diye sohbetimizi sanırım okumuş olmalı facede kendısıne baktım demin yok..sanırım zoruna gitti yazılanlar..halbukı onu içeren hiç birşey yoktu..dün de sordu beni..sizce dokundumu ona?

Merhabalar..
Uzun bir süre bu forumu takip edemedim bu gün de internette öyle bir gezinirken daha önce Kadınlar Kulübü'ne yazdığım bir kaç yazı geldi aklıma, tekrar açıp bu sayfayı yazılanları okudum..BenToprak beni hatırlarsın belki çalıştığım mağazanın müdürü ile bir ilişkim olmuştu o zaman henüz 17 yaşındaydım ve çok üzülüyordum.. Allah ondan razı olsun ki benim önümü kapamadığı için. Ve ben o kadar şanslıyım ki öyle bir insanla karşılaştığım için.. Şuanda 19 yaşındayım üniversite hazırlığım bitti ve bu sene bölüme geçeceğim. Zaman insana öyle şeyler yaşatıyor ki ve öyle olgunlaştırıyor ki bunu yaşayıp bilenler anlayabilir sadece. Ben şu anki hayatımdan çok mutluyum bazı şeylerin farkına vardığımı olgunluğuna eriştiğimi düşünüyorum..Evet ben onu zamanla unuttum.Zaman her şeyin ilacı derler ya çok doğru. Bu üzülen arkadaşlarıma söylüyorum inanın zaman her şeyi unutturuyor.Çünkü bu ilişkim 2 ay sürdü ama ben 1.5 yıl üzüldüm ama artık zamanla her şey bitti bende. Yakında askerden gelecek ve belki 1-2 ay sonra düğünü olacak.Allah onun hakkında hayırlısını versin diyebiliyorum sadece..İlk zamanlar aylarca ağladım, internetten yazılanlardan çare bulmaya çalıştım, aradım defalarca görüştük beni incitmeden ikna etmeye çalıştı, kendimi okuluma vurdum, dualar ettim..Benim için en hayırlısı ne ise o olsun diye.Şu anda benim için en hayırlısı buymuş demek ki diyorum ve bu şekilde olduğu için dua ediyorum.Ben biraz hırslı bir insanım o beni madem benim için bıraktı benim de o zaman sonuna kadar kendimi yükseltmem lazım dedim.Yine hem okuyorum hem de çalışıyorum ve Allah izin verirse önümüzdeki yıl yurtdışına çıkacağım dilimi geliştirmek için. Bir kaç ay önce bir dershanede çalışmıştım oradan da bir matematik öğretmeni ile tanıştım ve şuanda 3 aylık bir birlikteliğimiz var. Ama ben yine her şeyin hayırlısının olacağını biliyorum yani dediğim gibi artık olgun düşünebiliyorum ve hiçbir şeyin önümü kapatmasına da izin vermem. Diyeceğim şu ki giden kimse için kendinizi yıpratmayın.Unutamam dediğiniz kişileri öyle bir unutuyorsunuz ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz.Giden kişi zaten dönse bile artık ne siz ne de o eskisi gibi değilsinizdir. Herkesin de hakkında hayırlısı olmasını diliyorum :)

merhaba kızlar dün tesadüfen bu forumu buldum ve içimi dökmek istiyorum. bir senelik bir ilişkim vardı. ve erkek arkadaşım annemin dayısının oğluydu. bir senemiz birlikte çok güzel geçti. o farklı memleketteydi bende farklı memlekette okuyordum . okul bitti memlekete dondum ve kpss meseleleri yüzünden 1 iki ay çok fazla ilgilenemedim kendisiyle. sınav sonucum geldikten sonra bende ona kpss ye girmsi için baskı yaptım. kpss ye gir memur ol daha rahat ederiz evlenince falan diye. kendisi bir matbaa da grafiker. kızlar bizim aramızda öyle saygısızlık kufurlesme anlasamama ufak kavgalar hiçbiri olmadı. en son geçen cumartesi aksamı arkadaslarıyla dısarı cıkmıstı bız ıkımız aynı sehırde degılız o farklı bır yerde calısıyor. bana bilgi vermemısti faceden fotograf atmıs ıkı erkek arkadasıyla gorunce delırdım ve ... ayısı nereye gıttıgını nıye yzmadın dedım. ertesı sabah uyandım ve yıne cevap atmadıgını gorunce . benı umursamıyorsun falan yazıp hoscakal yazdım. o andan sonra hıcbır sekılde cevap vermedı. ıkı gun sonra cok pişman oldum ve yenıden aradım cevap vermedı mesajlar attım cevap vermedı. aradım acmadı. sonra mesaj yazdı meslegımle dalga gectın benı terk etmeyle tehdıt ettın ( ki ben bundan once bı kac kez daha senı terk edıyorum dedım ama oyle uzun ayrılık 1 gunluk bıle olsa olmadı) sen terk ettın giden sensin seninde deıgın gbı hoscakal yazmıs. aradım yalvardım agladım . cok küçültücü şeyler yaptım. ölmeyi düşünüyorum falan dedim. hiç birsey yazmadı. yalvardım agladım kendımı iyice aşşagılara çektım. aradım acmadı farklı numaradanaradıgımda actım. 3 kez sordum en sonunda tel i kapat sevmiyorum seni dedi.
aradan 1 gun gectı ve bana mesaj atmıs merhaba nasılsın dıye bende yıkık viran oldugum halde çok iyi oldugumu soyledım. benı merak ettıgını soyledı . akraba oldugumuz için merak etmiş. bi kac mesaj yazdı ve sonra yenıden sessizliğe gomuldu. konusmak istiyorum kesınlıkle acmadı. en sonunda ben senınle kardescılık akrabacılık oynayamam o kadar yasadgımızdan sonra severken yapamam yazdım iyi geceler dıledım ve bı daha asla yazmayacaktım ertesı gun uyumustum dıye msj gelmıs dunden beri konusuyoruz ama soguk tuhaf bır ıletısım arayınca da kesınlıkle acmıyor. birde aillem bu ilişkiyi bilmiyordu teyzem öğrenmiş bir arkadaş vasıtasıyla ona sormus. gitmiş herseyı anlatmıs. benı hem yalnız bıraktı hemde aılemın ögrenmesıne sebep oldu. arayıp aglayıp yalvarmamak için kendımi zor zaptedıyorum ne yapmalıyım mantıgımı yitirmiş durumdayım kızlar lutfen yardım edin

Son düzenleme:
kimse yokmu uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bugun dünden çok daha kötüyüm kızlar . aklım durmus gbı yardımınıza ıhtıyacım var lutfen akıl verınü

kimse yokmu uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bugun dünden çok daha kötüyüm kızlar . aklım durmus gbı yardımınıza ıhtıyacım var lutfen akıl verınü

Sessizlik ve zaman.Yapmaman gereken her şeyi yapmışın.Kaçan kovalanır.Aklın durmasın normal yaşamına devam et zamana bırak.Hiç kimse senden daha değerli değil unutma.

Sessizlik ve zaman.Yapmaman gereken her şeyi yapmışın.Kaçan kovalanır.Aklın durmasın normal yaşamına devam et zamana bırak.Hiç kimse senden daha değerli değil unutma.

haklısınız. ben bugun 3 gun oldu hiç aramıyorum . çok zor hemde çok.. yazının başındaki mektubu yazıp göndermeyi düşünüyorum yapmalımıyım sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…