dediklerın bır bakıma dogru ama bu her gıden erkegı gerı getırmez. cunku cogu burda yazanlar gıbı gerı gelmıyor özlese bıle.. bitti diyor, cogu erkek ıcın sevgısı bıtmese bıle gelemıyor bazen bence.. ortada 1 ay sonra aramayan bır sevgılı olmazsa sızın de bu takmıyorum tavırları yapıcak sansınız olmazz
Kitabın adı bu,okursan içerik hata yapmamak,yarına keşkeler olmasın.Kitap insanın aynası gibi anlayacağın.Bunları yap mutlaka geri gelecektir denmiyor ki[/QUOTE
dogrudur ben sadece fıkrımı soledım hata yaptırmaz bu dedıklerınız ama gıdenı de döndurmez yanı bende oyle oldu etrafımda gordugum bır cok ınsandada aynı durum.. her gıden gelmıyor malesef
Kitabın adı bu,okursan içerik hata yapmamak,yarına keşkeler olmasın.Kitap insanın aynası gibi anlayacağın.Bunları yap mutlaka geri gelecektir denmiyor ki[/QUOTE
dogrudur ben sadece fıkrımı soledım hata yaptırmaz bu dedıklerınız ama gıdenı de döndurmez yanı bende oyle oldu etrafımda gordugum bır cok ınsandada aynı durum.. her gıden gelmıyor malesef
Hayatımıza girenler bizim yansımamız yani aynamızdır.
Bizim kendi yansımamızsa onun aynasından bize yansıyanlar olsa olsa bizdeki eksikliğe ya da fazlalığa işaret eder..Başka bir deyişle Onda ya aydınlık ya karanlık yönlerimizi görürüz...Biz kendi aynamızı ne kadar temizlersek O da zaten düzelecektir..Ya da o yansımayı bize yapabilecek bilince ya da farkındalığa ulaşamadığı için bize vermesi gerekenleri verdikten sonra bizden kopacaktır..Her halükarda olan hayrımızadır..
merhaba tüm yazılarınızı okudum sayenizde durulmayı sessiz kalmayı öğrencim.28 yaşındayım görüştüğüm kişi benden 5 yaş küçükmüş bunu bana 4 ay sonra söyledi,yıkıldım ikna için konuşalım bak sen bile fark ettmedın yaşımı göstermıyrm dedı..ama daynamayıp artık görüşemeyiz dedim..onu sevdiğimi ama üzgün olduğumu söyledim..oda sen bitirdin ve bittti dedi..4 gündür yazmadım..sizce ???lütfen yrdımcı olun bana..
canım sakın yazma bırak. sana yalan o söylemiş ve sen yalan söylediği için bitirmişsin. eğer şimdi ona yazarsan o bir daha yalan söyleyebilir nasıl olsa barışır benimle diye. bırak o sana zaten yazacaktır. kendini geri çek. ama sakın ilk yazan sen olma
cevabın için çok teşekkür ederim..o bana bugune dek senden tek bışey sakladım dedı bende ısrar edınce söylemek zorunda kaldı ama ısrarla benım için önemi yok dedı..ama ben kırıldımbeni önemsediğini biliyorum...ailesiylede görüştürdü çok ciddi olğunu aileside söyledi..ilk kez bize bi kız arkadaşını anlattı dedi yengesi...ben bizi ne tür sıkıntılar beklıyor biliyormusun elalem degil benim bilmem önemli dedim..her nekadar o önemli degil desede...bitirdim diye.....bitiren sen oldun helal olsun dedi..üzgünüm dedim..ertesi gun yazdı neden yazdım dedı arkdaşça dedi..bende özledim dedim..o ise seven özleyen tek seferde btirmez dedi..bitti dedi bana..eğer yazmamı istemezsen sana yazmam dedi..normal karşılarım dedi...kafam çok karışık (
merhaba tüm yazılarınızı okudum sayenizde durulmayı sessiz kalmayı öğrencim.28 yaşındayım görüştüğüm kişi benden 5 yaş küçükmüş bunu bana 4 ay sonra söyledi,yıkıldım ikna için konuşalım bak sen bile fark ettmedın yaşımı göstermıyrm dedı..ama daynamayıp artık görüşemeyiz dedim..onu sevdiğimi ama üzgün olduğumu söyledim..oda sen bitirdin ve bittti dedi..4 gündür yazmadım..sizce ???lütfen yrdımcı olun bana..
yarın değişirmi inanın bunu kestiremiyorum..şu ana kadar sana sadece 1 kez yalan söyledim,oda önemli değil dedi.4 gün yazmadım..dünkü mesajım şuydu:iyisiyle kötüsüyle çk güzel günlerimiz geçti sana olan kırgınlığım ,hayal kırıklıgım bana bunu daha önce söylememendi,bu yuzden fevri davranıp tek taraflı ayrılma kararını aldım,o an en mantıklısı buydu.bir kaç gun ıcınde cok düşündüm haklıydı senı kırdım özür dilerim dedim......cevap vermedı...bir süre sonra bu hayırlı ayda küs kalmamalıyız istediğin oldu ayrıldık dedim..oda bana ...sende haklısın sana en başından söylemelıydım olmadı ama dıyemedım dedi,,susuyorum çünkü seni kırmak istemıyorum demiş,,,yenimi anladın dedim..uyumalıyım dedı allah rahatlık versin dedim...sanada iyi geceler ddedi..
hakikaten ciddiydi ailesiyle knştm.herşeyi anlatırdı da bana..bağlıydık..bir kez daha ayrılma kararı almıştım..sürekli yazardı hayırdır nettesın cıkmıyorsun dıye..kızgınlık derken yıne bır araya geldık...çok ıyı gıderken ben bozdum aslında..cevremde 5-6 yaş fark olupta evlenen varken ben neden böyle yaptım anlamıyrm:?artık yazmamayı düşünüyorum..rabbim bana o gucu versin yalvarıyorum
kimse yokmu uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bugun dünden çok daha kötüyüm kızlar . aklım durmus gbı yardımınıza ıhtıyacım var lutfen akıl verınü
Sessizlik ve zaman.Yapmaman gereken her şeyi yapmışın.Kaçan kovalanır.Aklın durmasın normal yaşamına devam et zamana bırak.Hiç kimse senden daha değerli değil unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?