merhaba kızlar dün tesadüfen bu forumu buldum ve içimi dökmek istiyorum. bir senelik bir ilişkim vardı. ve erkek arkadaşım annemin dayısının oğluydu. bir senemiz birlikte çok güzel geçti. o farklı memleketteydi bende farklı memlekette okuyordum . okul bitti memlekete dondum ve kpss meseleleri yüzünden 1 iki ay çok fazla ilgilenemedim kendisiyle. sınav sonucum geldikten sonra bende ona kpss ye girmsi için baskı yaptım. kpss ye gir memur ol daha rahat ederiz evlenince falan diye. kendisi bir matbaa da grafiker. kızlar bizim aramızda öyle saygısızlık kufurlesme anlasamama ufak kavgalar hiçbiri olmadı. en son geçen cumartesi aksamı arkadaslarıyla dısarı cıkmıstı bız ıkımız aynı sehırde degılız o farklı bır yerde calısıyor. bana bilgi vermemısti faceden fotograf atmıs ıkı erkek arkadasıyla gorunce delırdım ve ... ayısı nereye gıttıgını nıye yzmadın dedım. ertesı sabah uyandım ve yıne cevap atmadıgını gorunce . benı umursamıyorsun falan yazıp hoscakal yazdım. o andan sonra hıcbır sekılde cevap vermedı. ıkı gun sonra cok pişman oldum ve yenıden aradım cevap vermedı mesajlar attım cevap vermedı. aradım acmadı. sonra mesaj yazdı meslegımle dalga gectın benı terk etmeyle tehdıt ettın ( ki ben bundan once bı kac kez daha senı terk edıyorum dedım ama oyle uzun ayrılık 1 gunluk bıle olsa olmadı) sen terk ettın giden sensin seninde deıgın gbı hoscakal yazmıs. aradım yalvardım agladım . cok küçültücü şeyler yaptım. ölmeyi düşünüyorum falan dedim. hiç birsey yazmadı. yalvardım agladım kendımı iyice aşşagılara çektım. aradım acmadı farklı numaradanaradıgımda actım. 3 kez sordum en sonunda tel i kapat sevmiyorum seni dedi.
aradan 1 gun gectı ve bana mesaj atmıs merhaba nasılsın dıye bende yıkık viran oldugum halde çok iyi oldugumu soyledım. benı merak ettıgını soyledı . akraba oldugumuz için merak etmiş. bi kac mesaj yazdı ve sonra yenıden sessizliğe gomuldu. konusmak istiyorum kesınlıkle acmadı. en sonunda ben senınle kardescılık akrabacılık oynayamam o kadar yasadgımızdan sonra severken yapamam yazdım iyi geceler dıledım ve bı daha asla yazmayacaktım ertesı gun uyumustum dıye msj gelmıs dunden beri konusuyoruz ama soguk tuhaf bır ıletısım arayınca da kesınlıkle acmıyor. birde aillem bu ilişkiyi bilmiyordu teyzem öğrenmiş bir arkadaş vasıtasıyla ona sormus. gitmiş herseyı anlatmıs. benı hem yalnız bıraktı hemde aılemın ögrenmesıne sebep oldu. arayıp aglayıp yalvarmamak için kendımi zor zaptedıyorum ne yapmalıyım mantıgımı yitirmiş durumdayım kızlar lutfen yardım edin
bekle arama canım. sen söyleyeceğiniz söylemişsin. en sonunda ben senınle kardescılık akrabacılık oynayamam o kadar yasadgımızdan sonra severken yapamam yazdım iyi geceler dıledım
demişsin. sesini çıkarma bekle canım. sen kovaladıkça o kaçar.
bekledim canım döndü. herşey normale dönecek derken daha kötü oldu umursamaz duyarsız biri haline dönüşmüş. mesaj atıyorum cevap vermiyor. zorla mesajlara canım yazıyor . yani canımıda herhalde içinden gelerek yazmıyorki kısaltarak cnm şeklinde yazıyor . sabrım kalmadı ayrılınca suçlu ben oluyorum ayrılmayınca acı çekiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
sen mesaj attıktan sonra sesini çıkarma bırak o mesaj atsın. umursama. sen gez. güzelce giyin süslen püslen neşen yerinde olsun.sen neşeli oldukça ne oldu kıza der.etrafında dolanır durur. dünyanın merkezi o değil. bırak o çabalasın senin için. seni cepte sanmasın. sen üzerine düştükçe daha çok uzaklaşır.
doğru söylüyorsun canım. bende uzakta benim mutlu olduğumu duyabileceği kimse yok uff çok üzülüyorum ama sabredeceğimdün bir kız aradı beni sevgilimden uzak dur falan gibisinden şeyler söyledi bende mesaj yazdım bunudamı bana yapacaktın dıye özel numaradan aradı bişey diyemedım bende kendısıne sanırım sinirle suçlarca sordum sinirlendim beni tersledi güvenmiyorsan benimle olma falan dedi . napıyorsun yazdıgımda halay cekıyorum yazmıs üff ne bu ya vazgecmeye basladım. sanırım artık beni sevmiyoor
Merhaba toprak senin bir konuda düşünceni öğrenmek istiyorum. Şuan için bir buçuk yıl oldu ayrılığın üzerinden ne kadar çok dimi aslına bakarsan daha dün gibi geliyor bana... Bu süre zarfında kendime bir söz verdim onu asla aramayacaktım ve bunu başardım ne kadar kötü olsam da sürünsem-de aramayacaktım benim bu halimden onun haberinin olmasına gerek yoktu burada yazdıklarında bunu destekler şekildeydi ne ben aradım onu ne de o beni böle böle bu kadar zaman oldu işte... Kendime verdiğim diğer bir söz ise onun face adresine bakmamaktı bunu da başardım ta ki geçen haftaya kadar. İşte senden bu kısımdan bir yorum bekliyorum daha önce arkadaş listesinde olmayan kimse resimlerini göremezdi şimdi iki tane resim görünür yapmış bu acaba bana bir mesaj mı yalnız resimlerde Yalnız resimlerden birine yapılan yorum enteresan kuzeni ile yazışmış kuzeni çok gezmeye başladığını söylüyor bizimkine nasıl ya ben ağlarken sızlarken o gezmelerdeymiş mi? Yoksa o acısını böle mi hafifletmeye çalışıyordu daha öncede yazmıştım sana psikolojisi sıkıntılıydı duvarlar üstüme üstüme geliyor derdi diğeri ise kuzeni resmini beğenme yapmış bizimki teşekkürler etmiş face de olmasa beğenen yok yazmış üstüne kuzeni beğenen olmaz mı ifadesine yok yok allahtan face emir veriyor;"bunu ilk beğenen sen ol!":)) Allahtan face var zorla beğenme yaptırıyor yazmış Çok uzattım toprak farkındayım ama .işte içimi dökmek istedim şimdi sence 1-resimlerini açması benim görmem yalnız olduğunu fark etmem için olabilir mi 2-beğenen yok yazması hala yalnız olduğuna dair bir mesaj mı rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama senin çok mantıklı yorumların var bazen dışarıdan bir göz çok önemli arkadaşlarım ya da yakın çevrem beni sevdikleri ve de ona .kızdıkları için mantıklı yorum yapamıyor teşekkürlerYazdıklarını okudum canım.Zaten cevaplarını da vermişin aslında sadece göremiyorsun.Dediğin gibi ne dersen de karşındakinin anladığı kadarsın.Dönmesi bir şeyi değiştirmeyecek.Onun tasdiğine ihtiyacın yok ki senin.Sen senin ne olduğunu biliyorsun zaten.Gelipte yanlış yaptım vs özür ne işe yarar.Huylu huyundan vazgeçmez.Kişilik bozukluğu var sebebinde tamamiyle geçmişe yüklemek hata.Olumsuzluklar insanı olumsuz yapar diye bir kaide yok.Bir elin beş parmağı birbirine benzemediği gibi insanlarda birbirine benzemez.Hepsini aynı kefeye koyamayız.Bu ayrımı yapamayan biri senin farklılığını da bilemez.
Biliktelikte en önemli iki şey vardır güven ve saygı bunlar varsa sevgi zaten olur.Sevgi bu birlikteliğin neresin de sizce?Sen bu insanın nesini seviyorsun?
Kabullenememe var,tasdik alma yani seni suçladıklarından arındırması yanlış söylediğini onaylaması var,birde sanırım sahiplenilme durumu senin hoşuna gidiyor ki çok normal yaşın gereği.
Aslında kendini bilen bir kişi sahiplenilmeyi istemez.Gençler sevgi ile bu sahiplenme duygusunu karıştırıyor.Evlilikte sorunların başını çeker bu duygular.Dakika dakika canlı yayın yapmışın ordayım burdayım.
Ne oldu değişen bir şey oldu mu? hayır.
Yarın bu sorular ve beklentiler bitecek mi? hayır
Geri geldiğinde davranışları değişek mi?hayır
Seni üzen bu davranışlar yarın canını daha çok yakmayacak mı? evet
Hayata bir kere geliyorsun ve bu hayat senin hayatın.Sen istediğin sürece seni üzenler hep olur yeter ki sen iste.
Hayatın merkezi sensin bir başkasını asla oturtma.
Sen kendini mutlu edersin mutluluğu başkalarında arama.
İnan bana kimse için üzülmeye değmez.Soruların cevapları bırak kalsın.Cevaplansalarda sonu gelmeyecek.Ders çıkar yaşadıklarından ve şükret.
Hadi bakalım sirkelen ve hayata merhaba de.
Bugün kendin için bir şeyler yap
Merhaba toprak senin bir konuda düşünceni öğrenmek istiyorum. Şuan için bir buçuk yıl oldu ayrılığın üzerinden ne kadar çok dimi aslına bakarsan daha dün gibi geliyor bana... Bu süre zarfında kendime bir söz verdim onu asla aramayacaktım ve bunu başardım ne kadar kötü olsam da sürünsem-de aramayacaktım benim bu halimden onun haberinin olmasına gerek yoktu burada yazdıklarında bunu destekler şekildeydi ne ben aradım onu ne de o beni böle böle bu kadar zaman oldu işte... Kendime verdiğim diğer bir söz ise onun face adresine bakmamaktı bunu da başardım ta ki geçen haftaya kadar. İşte senden bu kısımdan bir yorum bekliyorum daha önce arkadaş listesinde olmayan kimse resimlerini göremezdi şimdi iki tane resim görünür yapmış bu acaba bana bir mesaj mı yalnız resimlerde… Yalnız resimlerden birine yapılan yorum enteresan kuzeni ile yazışmış kuzeni çok gezmeye başladığını söylüyor bizimkine nasıl ya ben ağlarken sızlarken o gezmelerdeymiş mi? Yoksa o acısını böle mi hafifletmeye çalışıyordu daha öncede yazmıştım sana psikolojisi sıkıntılıydı duvarlar üstüme üstüme geliyor derdi diğeri ise kuzeni resmini beğenme yapmış bizimki teşekkürler etmiş face de olmasa beğenen yok yazmış üstüne kuzeni beğenen olmaz mı ifadesine yok yok allahtan face emir veriyor;"bunu ilk beğenen sen ol!":)) Allahtan face var zorla beğenme yaptırıyor yazmış Çok uzattım toprak farkındayım ama .işte içimi dökmek istedim şimdi sence 1-resimlerini açması benim görmem yalnız olduğunu fark etmem için olabilir mi 2-beğenen yok yazması hala yalnız olduğuna dair bir mesaj mı rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama senin çok mantıklı yorumların var bazen dışarıdan bir göz çok önemli arkadaşlarım ya da yakın çevrem beni sevdikleri ve de ona .kızdıkları için mantıklı yorum yapamıyor teşekkürler
Ben de kendimi tek ve çok yalnız hissederdim benim gibi ne çok insan varmış burada. Allah hepimize hayırlısını versin.Ben de inanç uyuşmazlığı ve benim bir takım şeyleri günah sayıp uzak durmam sebebiyle terk edildim. Aynı sınıftayız. Birkaç kez diyalog kurmak istedim ama olumsuz sonuç aldım hep. Beni tamamen silmiş yokmuşum gibi davranıyor ne sevgi ne nefret.Sana karşı bir şey hissettiğimden değil ben seni terk ettiğim ve günaha soktuğum için utanıyorum senden uzak duruyorum dedi.Böylece hiç konuşmama kararı aldım ben de. Sizlerin de tavsiyelerine çoook ihtiyacım var ablalarım yardım edin....
Ayrıldıktan sonra sevgilinizin görüşme dediği kişilerle görüşmemeye devam mı etmeliyiz yoksa sinir etmek için daha yakın mı olmalıyız ? karar veremedim,sizce ?
teşekkür ederim.:)
bir soru daha onu yolda görünce yolu değiştiriyorum,karşı kaldırıma geçiyorum filan.böyle yol değiştirmeye devam mı edeyim yoksa boşverip geçeyim mi ? bua rada yanından geçerken bakmıyorum ama 1-2 defa kafamı çevirdiğimde bakıştıgımız oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?