Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

bekle arama canım. sen söyleyeceğiniz söylemişsin. en sonunda ben senınle kardescılık akrabacılık oynayamam o kadar yasadgımızdan sonra severken yapamam yazdım iyi geceler dıledım
demişsin. sesini çıkarma bekle canım. sen kovaladıkça o kaçar.

seven erkek ciddi anlamda değişmiş ve cabalayan bir modda geri dönüyor arkadaslar bazılarının dönme sebebide birisini bulamamıs olması oluyor değişmiyor yani allah hepinize kolaylık versin...

bekledim canım döndü. herşey normale dönecek derken daha kötü oldu umursamaz duyarsız biri haline dönüşmüş. mesaj atıyorum cevap vermiyor. zorla mesajlara canım yazıyor . yani canımıda herhalde içinden gelerek yazmıyorki kısaltarak cnm şeklinde yazıyor . sabrım kalmadı ayrılınca suçlu ben oluyorum ayrılmayınca acı çekiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

sen mesaj attıktan sonra sesini çıkarma bırak o mesaj atsın. umursama. sen gez. güzelce giyin süslen püslen neşen yerinde olsun.sen neşeli oldukça ne oldu kıza der.etrafında dolanır durur. dünyanın merkezi o değil. bırak o çabalasın senin için. seni cepte sanmasın. sen üzerine düştükçe daha çok uzaklaşır.

doğru söylüyorsun canım. bende uzakta benim mutlu olduğumu duyabileceği kimse yok uff çok üzülüyorum ama sabredeceğim dün bir kız aradı beni sevgilimden uzak dur falan gibisinden şeyler söyledi bende mesaj yazdım bunudamı bana yapacaktın dıye özel numaradan aradı bişey diyemedım bende kendısıne sanırım sinirle suçlarca sordum sinirlendim beni tersledi güvenmiyorsan benimle olma falan dedi . napıyorsun yazdıgımda halay cekıyorum yazmıs üff ne bu ya vazgecmeye basladım. sanırım artık beni sevmiyoor

daha da cevap verme. hiç mesaj atma.

Merhaba toprak senin bir konuda düşünceni öğrenmek istiyorum. Şuan için bir buçuk yıl oldu ayrılığın üzerinden ne kadar çok dimi aslına bakarsan daha dün gibi geliyor bana... Bu süre zarfında kendime bir söz verdim onu asla aramayacaktım ve bunu başardım ne kadar kötü olsam da sürünsem-de aramayacaktım benim bu halimden onun haberinin olmasına gerek yoktu burada yazdıklarında bunu destekler şekildeydi ne ben aradım onu ne de o beni böle böle bu kadar zaman oldu işte... Kendime verdiğim diğer bir söz ise onun face adresine bakmamaktı bunu da başardım ta ki geçen haftaya kadar. İşte senden bu kısımdan bir yorum bekliyorum daha önce arkadaş listesinde olmayan kimse resimlerini göremezdi şimdi iki tane resim görünür yapmış bu acaba bana bir mesaj mı yalnız resimlerde… Yalnız resimlerden birine yapılan yorum enteresan kuzeni ile yazışmış kuzeni çok gezmeye başladığını söylüyor bizimkine nasıl ya ben ağlarken sızlarken o gezmelerdeymiş mi? Yoksa o acısını böle mi hafifletmeye çalışıyordu daha öncede yazmıştım sana psikolojisi sıkıntılıydı duvarlar üstüme üstüme geliyor derdi diğeri ise kuzeni resmini beğenme yapmış bizimki teşekkürler etmiş face de olmasa beğenen yok yazmış üstüne kuzeni beğenen olmaz mı ifadesine yok yok allahtan face emir veriyor;"bunu ilk beğenen sen ol!":)) Allahtan face var zorla beğenme yaptırıyor yazmış Çok uzattım toprak farkındayım ama .işte içimi dökmek istedim şimdi sence 1-resimlerini açması benim görmem yalnız olduğunu fark etmem için olabilir mi 2-beğenen yok yazması hala yalnız olduğuna dair bir mesaj mı rahatsızlık verdiysem özür dilerim ama senin çok mantıklı yorumların var bazen dışarıdan bir göz çok önemli arkadaşlarım ya da yakın çevrem beni sevdikleri ve de ona .kızdıkları için mantıklı yorum yapamıyor teşekkürler

Ben de kendimi tek ve çok yalnız hissederdim benim gibi ne çok insan varmış burada. Allah hepimize hayırlısını versin.Ben de inanç uyuşmazlığı ve benim bir takım şeyleri günah sayıp uzak durmam sebebiyle terk edildim. Aynı sınıftayız. Birkaç kez diyalog kurmak istedim ama olumsuz sonuç aldım hep. Beni tamamen silmiş yokmuşum gibi davranıyor ne sevgi ne nefret.Sana karşı bir şey hissettiğimden değil ben seni terk ettiğim ve günaha soktuğum için utanıyorum senden uzak duruyorum dedi.Böylece hiç konuşmama kararı aldım ben de. Sizlerin de tavsiyelerine çoook ihtiyacım var ablalarım yardım edin....

kizlar..

mektubu yazan varmi aranizda ?

ben tam bir aydir sessizlikle bekliyorum bu sürecde bir defa karsilasdik.. ben benden cok hoslandgini olmasini istedigini ama olamiycani beni asabi oldugumu bu yuzden anlasamiycamizi söyledi sarildi bana sikica göz yaslarimi sildi arkasina bakarak gittii
KAFA IYICE karistirdi.. onda unuttugun bisey varmis.. onun icin bana yazicagini söyledi 2 haft oldu ama ses yok.. sizce bu mektubu yazsammi diye düsünüyorum yoksa bekliyeyimmi ?

siz olsaniz ne yapardiniz?

sizi terk eden sevgiliyi geri döndürmek için hiçbir şey yapmayın.. %90 ı geri dönüyor zaten. tek yapmanız gereken geldiklerinde onları çöplüklerine geri yollamak

ÖNCELİKLE BEN TOPRAK SANA COK TŞK EDERİM.....BÖYLE BİR KONU ACTIGIN İCİN SAYENDE NERDE YANLIŞ NERDE DOGRU YAPTGIMI AZ COK ANLAMIŞ OLDUM AMA YİNEDE YAZACAKLARIM HAKKINDA FİKRİNİ SÖYLERSEN COK MEMNUN OLUCAM DÜŞÜNCELERİN BENİM İCİN COK KIYMETLİ....

Biz bu şahısla aynı yerde calışıyoruz,bu ilk başlarda bana cok ilgiliydi sürekli peşimden koştu sürekli görüşmek istedi önce arkadaşcaydı konuşmalarımız buluşmalarımız ama daha sonra adı konulmamış bir birliktelik başladı aramızda ama başlarda ben bunu cok red ettim yani kısaca red etmek degil ama anlamıyormuş gibi yaptım ilgisini arkadaşlıga vurdum ama daha sonra onu sevmeye aşık olmaya başladım ve bunu ona söyledim ama bu sefer o bana başta neden böyle davrandın neden yok dedin falan dedi bende duygularımdan emin degildim seni cok tanımıyordum dedim acıkladım ama bu şahıs benim duygularımı yok saydı ondan sonra yani ne bekle derim ne bekleme diyebilirim dedi ailevi sorunlarım var bazı şeyleri düzeltmeden bir müdeet kimseyle ciddi düşünmüyorum şuan dedi o yüzden bekle bekleme diye bir şey diyemem dedi ama bu sırada facde ekli bende sürekli paylaşımlarımı begeniyor işyerinde sürekli beni takip ediyor ne yapıyorum ne ediyorum sürekli gözü üzerimde ne yapmaya calıştıgını bilmiyorum ,ayrıca o sırada bende burdaki hataları yaptım seni arkadaşca seviyorum dedikce ben dahada hırslandım ve sevmesi icin tekrar eskisi gibi olmak icin cok yalvardım ama bu konuşmalarımı hep cewapsız bıraktı sonra normal bir erkek arkadaşım vardı aramızda o anlamda bir şey yoktu sadece dogal arkadaştık ben bununla facde bildirim falan yapmıştım burda falan diye kendiside onu kıskanmış sanırım o zamanda bana dedi neden onunla evlenmedin yanında bu kadar mutluyken dedi bende o benim sadece arkadaşım yakındada evlenecek zaten dedim sonra beni facden engelle sil dedim yapmadı silemem dedi bende benim paylaşımlarımı resimlerimi begenme sil beni dedim ama o beni engellemedi ama paylaşımlarımıda artık begenmiyor böyle karmaşık bir şey sizce bu şahız bana geri gelirmi hala bana ilgisi varmıdır cünkü ben halen onu seviyorum fikirlerinze cok ihtiyacım var....bu arada yaş olarak ben 27 o ise 30 yaşında....

Öncelikle azminden ötürü tebrik ederim.Demek ki isteyince oluyormuş.1,5 yıl uzun bir zaman özellikle düşünüp farketme açısından.Sanal alemde yazılandan bir anlam çıkarma.Varsay ki hiç görmedin hiç bakmadın.
Hiç bir birliktelik ''kızım sana söylüyorum sen anla'' ile bir yerlere gelmez.Doğru olan insani bir şekilde paylaşımdır,iletişimdir.
Yarının nelere gebe olduğunu bilemeyiz.Yarınlara keşkeler bırakma.Sevgiyle
Cevaplarım çok geç oluyor kızlar farkındayım.Zaman bulup girdiğimde yazacak kadar uzun kalamadığımdan üzgünüm.Bu arada rahatsızlık vermiyorsunuz,bilakis fikirlerime önem verdiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Detaylar nedir bilmiyorum.Yazdığın kadarına cevap vermeye çalışayım.Uyuşmazlık, işte sen sorunun cevabını bulmuşun.Uyum sağlayamama da sorundur birlikteliklerde.Aşabileceğiniz bir uyuşmazlık olsaydı sanırım çözüm bulurdunuz isteseydiniz.

benim konuma cewap vermedigin icin cok üzgünüm ben toprak.......oysaki fikirlerinize cok önem veren biriyim......

Exden next olmaz, bu kadar cabayı yeni bir insana harcayın illa ilişkim olsun diyorsanız, demiyorsanız kendinize harcayın alim olursunuz.

Ayrıldıktan sonra sevgilinizin görüşme dediği kişilerle görüşmemeye devam mı etmeliyiz yoksa sinir etmek için daha yakın mı olmalıyız ? karar veremedim,sizce ?

Ayrıldıktan sonra sevgilinizin görüşme dediği kişilerle görüşmemeye devam mı etmeliyiz yoksa sinir etmek için daha yakın mı olmalıyız ? karar veremedim,sizce ?

bence görüşmek istiyosan görüş ama onu sinir etmek için uğraşma kendini üzersin daha çok onu sinir etmek istiyosan hiç uğraşma onunla. birine yapılacak en büyük kötülük sessiz kalmaktır

teşekkür ederim.:)

bir soru daha onu yolda görünce yolu değiştiriyorum,karşı kaldırıma geçiyorum filan.böyle yol değiştirmeye devam mı edeyim yoksa boşverip geçeyim mi ? bua rada yanından geçerken bakmıyorum ama 1-2 defa kafamı çevirdiğimde bakıştıgımız oldu :)

bence hiç yolunu değiştirme görmemezlikten gel o sana baksa bile sen ona bakma ben hep öyle yaparım

Selama kizlar tam iki aydir sessizim

seviyeli yeni bi iliskim sacma bi sebeble bitmisdi bunu kendi istemisdi..

ve simdi bayrami firsat bilmis olmaliki.. yazdi bende cevap vermedim.. okudugumu görmüs olmaliki (FACE) rahatsiz olmus olmali :)
uzunca bi mesaj atti.. yanlis anlamami istemis sasirmicakmisim ama biz düsman degilmmisiz güzel günlerin hatrinaymis benim yerim onda hep ayri olucakmis.. güzel dilekler dileyebilmeliymis insan :) böyle olsun istemezmis ama olmus nasip bukadarmis... bu yazdiklarindan bana yaklasmaya calisdigini anlamayaymisim lütfen.. :)

BÖYLE bi msj bende cvp olarak bayrami kutladim :))) nasil kizlar sizce bu adam simdi gurur yapip geri adim atmayami calisiyor yoksa beni yedekdemi tutmaya calisiyor bunun gibi bi ton secenek var yani aklimda ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…