Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Burda yazılanları uygula bence aynen yap unutamadım yalvarma falan olmasin no yu 11880 den almaya çalış

Normal konuş halini hattını neler yaptığını sor bi çay içelim falan de bence kabul eder eğer hayatında biri yoksa.

Kızlar banada bi yardım edin ya. konuştuğum kişiyle şuan haber vermek dışında hiçbir şey paylaşmıyoruz. Hatta bi iki gündür onu da yapamıyoruz. Burdaki taktikleri uygulamam gerekir benimde değil mi?

Tamam denicem inşallah başarılı olurum
İnşaallah neler olduğunu yaz canım buraya. Yalvarmadan yavaş yavaş kendime isindir ne bileyim hanı onu böyle istediğini hala unutmadığını zamanla onun davranışına gore ima eden sözler söylersin onun tavrına gore hareketini belirle.

Kızlar banada bi yardım edin ya. konuştuğum kişiyle şuan haber vermek dışında hiçbir şey paylaşmıyoruz. Hatta bi iki gündür onu da yapamıyoruz. Burdaki taktikleri uygulamam gerekir benimde değil mi?
Çok iyi bisey biliyorum ustune gitme kendini daha çok çekiyor yap deyince yapmıyor

Valla istemsizce mesaj atarken buluyorum kendimi
Msj atman farklı ama işte ona sen neden msj atmiyosun aramiyosun benle ilgilenmiyosun gibi şeyler söylersen bu cozum olmuyor daha çok itiyor o insanı. Senin yapacagin şey o ne yapiosa aynısını yapmak ama trip atar gibi değil normal halin böyle imiş gibi.

Ya numarasına ulaşamadım facede ekledim onayladı buraya kadar sorun yok nasılsın diye bi mesaj attım sadece 'iyi' dedi öküz odun sen nasılsın bile demedi bu ego değilde nedir?

Ya numarasına ulaşamadım facede ekledim onayladı buraya kadar sorun yok nasılsın diye bi mesaj attım sadece 'iyi' dedi öküz odun sen nasılsın bile demedi bu ego değilde nedir?
İşte arasan daha iyi olurdu ama normal hiçbirşey yok sevginin belli etme durumunu merak ettin öyle konus

Canım o zaman senden ayrılmasının sebebi gerçekten seni mutlu edememesi mıydı bahane olabilir mi yada şimdi hayatında biri olabilir
Hayatında biri olmadığına eminim ama gitmesinin sebebinin olmadığını bahane uydurduğunu anlamış oldum boşa geçirdim 2 yıl onu düşünerek

Hayatında biri olmadığına eminim ama gitmesinin sebebinin olmadığını bahane uydurduğunu anlamış oldum boşa geçirdim 2 yıl onu düşünerek
Hemen iyi yazdı diyekendini kötü hissettme sana yaklaşmak istemiyo olabilir nasıl biri bilmiyorum ama bi kere bitirmiş dönmemiş sana tekrar dönmesi zor olabilir yanı bilmiyorum gerçekten seviyosan sabret ve sonra tekrar konuşmaya çalış ekli dursun bi sure seni takip etsin güzel foto resim falan paylaş ama çok güzel dikkatini çeken resimler hatta o bile yazabilir benim eski sevgilim le öyle olmuştu. Ben bunu bi yıl sonra eklemistim soğuk konuşuyordu sonra ben çok güzel bi resim attım baktım ondan msj gelmiş guzellesmissin baya diye ondan sonra sohbet baya ilerlemişti ama ben istemedim sonra onu.

Tamam bunu deneyeceğim ayın 8inde doğum günüm var bakalım bir şey yapacak mı vs

hem beni terk edecek hemde ben geri getirmenin yollarını arayacağım breh breh breh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…