Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Benimde 8 önde doğum günüm ama arayacagina dair hiç umudum yok (

O zaman ikimizinde doğum günü şihiçbirmdiden kutlu olsun. :) Birbirimizinkini kutlayalım fıstık. Benimde umudum yok çünkü hiçbir diyalogumuz kalmadı. İşin kötü tarafı doğum günümü kutlayacağım, arkadaşlarımın ayarladığı yer onun sürekli takıldığı yer. Umarım o gece gelip umursamaz umursamaz takılıp sinirimi bozacak bir şey yapmaz :) Aksi halde tüm eğlencem mahvolacak

Aynen biz kutlayalim birbirimizinkini :)) seninde canım . inşaallah yapmaz öyle bisey. Aksine güzel resim atıp faceden yer bildirimi yapabilirsin belki gelir.

Son düzenleme:
Kızlar yukarıdaki benim durumumada yorum yaparmısınız..şimdi dört aylığına yurt dışına çıktı watsappa neşeli fotoğraflarını koymuş sevdiğimi söyledim için onun şımarıklığını yaşıyor şuanda lütfen kızlar böyle bi durumda yine tc ye geldiğinde ben aklına gelirmiyim ararmı

Ne kadar suredir konusmuyosunuz.

Bn napiyim peki yaa?? Bnde konu acip oraya sorunumu yazmistim. Bi bakip öneride bulunursaniz sevinirim.

Valla canım watsapp durumuna falan bakiyo musun hiç duygusal şeyler paylasiyo mu sosyal sitelerde
Yok canım bu çocuk yıllarca beni beğenirim benim arkadaşımdı beni gözünde büyütüyor anlaşılan elde edince şimdi resmen şımarıklık boyutuna geçti yaaa ben adamı böyle aşık ederim havalarında

Mantığıyla hareket eden birisi sanirim. Yaşı kaç?
oldukça mantıkçı biri zaten böyle olmasa suan durum daha farklı olurdu.29 yaşında.

şimdi bende en yakın arkadaşı ile konuşmayı düşündüm. bana inadını kırmakta yardımcı olur mu diye. sizce erkeklerde bu durum nasıl işler ki?

Bence hiç uğraşma her yerden iletişimi kes ancak öyle doner

Evet canım ben toprağın yazdıklarını lütfen uygulayın benim ki asla dönmezdi ben uyguladım ama işte herşey yazıldığı gibi olmuyor ben bazı hatalar yaptım ve 2. Kez kaybetyim

Maalesef hersey yazildigi gibi olmuyor.bu yazi hata yapmamanizi veya nerde hata yaptiginizi anlatmaya calisiyor.lutfen karsinizdakine oldugundan fazla deger vermeyin kisi gidiyor ayrilmak istiyorsa kabullenin lutfen.kabul etmeyip ustune gittiginizde 2 kurusluk insan degerleniyor.anlayacaginiz 2 kurusluk insana 5 kurusluk deger verirsen aradaki farkla seni satin almaya kalkarmis.yarina keskeleriniz olmasin gencler iyi dusunun zorla guzellik olmaz.dostcakalin

benim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!

benim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!
Ben de aynı şeyi yaşadım yavrucum. Bende doğum günümde aranmadım üstelik aynı mekandaydık ve doğum günüm olduğunu da biliyomuş. Önümüze bakmak en iyisi galiba

Ben de aynı şeyi yaşadım yavrucum. Bende doğum günümde aranmadım üstelik aynı mekandaydık ve doğum günüm olduğunu da biliyomuş. Önümüze bakmak en iyisi galiba
Bugün dediğimi yaptım yaktım herşeyin ama herseyini sildim bana ne o kaybeder tamam hatalarim oldu ama gerçekten sevdiğimi sadık kaldığımi biliyordu seven erkek ne olursa olsun sevdigi kadini baskasina vermez kimse bizden daha değerli değil canım sende hiç takma onu. o sensizligi seciyosa sen de onsuz olabilirsin bulunmaz Bursa kumaşı sanki ammaaan bosver gitsin

Ağzına sağlık canım :) Bizimde önümüze bakmamızın zamanı gelmiş sanırım. Kendimi toparlamaya çalışıyorum bende. Çünkü doğum günümü bile mahvetmesine izin vermişim. Kendime kızar durumdayım

Kızlar ben bir haftalığına şehirdışına çıktım giderken ki ben dönerken yoktu cok mutluyum aryık eskisi gibi umursamıyorum sevdiğimide şuan sanmıyorum ne gözyaşı dökmüştüm oysa şuan ki halimle resmen birkaç LEVEL atladım şimdi gelse bile etkilwnmeyeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…