Benimde 8 önde doğum günüm ama arayacagina dair hiç umudum yok(
Aynen biz kutlayalim birbirimizinkini :)) seninde canım . inşaallah yapmaz öyle bisey. Aksine güzel resim atıp faceden yer bildirimi yapabilirsin belki gelir.O zaman ikimizinde doğum günü şihiçbirmdiden kutlu olsun. :) Birbirimizinkini kutlayalım fıstık. Benimde umudum yok çünkü hiçbir diyalogumuz kalmadı. İşin kötü tarafı doğum günümü kutlayacağım, arkadaşlarımın ayarladığı yer onun sürekli takıldığı yer. Umarım o gece gelip umursamaz umursamaz takılıp sinirimi bozacak bir şey yapmaz :) Aksi halde tüm eğlencem mahvolacak
Kızlar yukarıdaki benim durumumada yorum yaparmısınız..şimdi dört aylığına yurt dışına çıktı watsappa neşeli fotoğraflarını koymuş sevdiğimi söyledim için onun şımarıklığını yaşıyor şuanda lütfen kızlar böyle bi durumda yine tc ye geldiğinde ben aklına gelirmiyim ararmıMerhaba arkadaşlar 15 nisanda bende erkek arkadaşımdan ayrıldım o bitirdi ilk kez ne yapmam gerektiği konusunda netten araştırma içine girdim okumadığım yazı kalmadı burayı görünce çok benim gibi geldi herkes allah hepinize ve bana deli gibi sevilmeyi nasip etsin...Ben toprak size teşekkür ederim sizin söylediklerinizi uyguladım ama ayrılık sonrası ilk buluşmanın tam bir fiyaskoydu çünkü buluşmada hatalar yaptım.
Arkadaşlar Sessiz kalmak gerçekten tek yol bende bunu uyguladım ilk ayrılık konuşmasında evet biraz yalvardım yanında olmak istiyorum dedim oda bana arkadaş olarak görüyorum dedi ve yazdıklarımı cvp bile verme twnezülünde bulunmadı sonrasında ortadan kayboldum face kapattım birbuçuk ay yokoldum bu süre sonunda facede çok mutlu olduğuma dair bir paylaşım yaparak açtım okuyodum mezun oldum diye çok mutluyum diye bu hemen beğendi öyle mutlu oldum oda muhtemelen beni görünce mutlu oldu..sonra yine ara ara Paylaşımlarımı beğeniyodu sinir oldum beğenme diye msj attım olur beğenmem dedi ve tüm beğenilenler geri aldı tabi ben çaresiz aşık hemen tutuştum yapma böyle biz arkadaşız falan filan neyse böyle ara ara msj başladı ben burda cvp vermekle hata yaptım siz siz olun bu aşamada mümkün olduğu kadar siz sessiz kalın cvp vermeyin yani diyorya yazıda erkeklere istediğini vermeyin aç kalsınlar ben yapamadım ve bu bana kaybettirdi nihayetinde aylardır ağladığım küçük bir kıpır beklediğim adam artık bana yazıyordu hatta iftar yapalım dedi ama benim sorunum onun bu ve bundan sonraki buluşmaları arkadaş olarak görmesi..bu beni mahvetti iftar yaptık gayet arkadaşça ama ben çok tutuktum kastım kilitlendim resmen o çok rahattı gecenin sonunda beni NORMAL bıraktı hiçbiri söylemedi buraya kadarda iyinin kötüsü ama ben yine paniğe kapılıp ya bidaha yüzyüze göremezdin diye geri gelmesini yüzyüze konuşmak istediğimi söyledim bu hata siz yapmayın beni evlenecek kadar istemediğini onun için arkadaş kalmamızı istedi ki bu vatandaş benim yedi yıl NORMAL arkadaşlık yaptığım sonradan bana açılmıştır.O gece onu sevdiğimi söyledim oda bu konuda bencil olduğunu kendisi severse elde etmek istediğini yoksa etkilenmediğini söyledi bide kenarda bekleyeyim diye belki dönerim hayat bu belli olmaz dedi sonuç olarak ben toprağın o ayrılık sonrası buluşma için verdiği taktiği tam uygulayacağı yani kısa bir görüşme olmalıydı ben altı saat görüştüm neşeli kendime güvenli olmalıydı ben gergin ve iki lafı biraraya getirerek haldeydim siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın şimdi tekrar sessizliğe bürüneceğim ama inanın bu saatten sonra umut daha düşük....
Ne kadar suredir konusmuyosunuz.Kızlar yukarıdaki benim durumumada yorum yaparmısınız..şimdi dört aylığına yurt dışına çıktı watsappa neşeli fotoğraflarını koymuş sevdiğimi söyledim için onun şımarıklığını yaşıyor şuanda lütfen kızlar böyle bi durumda yine tc ye geldiğinde ben aklına gelirmiyim ararmı
2. Ayrılığın üzerinden bir ay geçtiNe kadar suredir konusmuyosunuz.
Valla canım watsapp durumuna falan bakiyo musun hiç duygusal şeyler paylasiyo mu sosyal sitelerde2. Ayrılığın üzerinden bir ay geçti
Yok canım bu çocuk yıllarca beni beğenirim benim arkadaşımdı beni gözünde büyütüyor anlaşılan elde edince şimdi resmen şımarıklık boyutuna geçti yaaa ben adamı böyle aşık ederim havalarındaValla canım watsapp durumuna falan bakiyo musun hiç duygusal şeyler paylasiyo mu sosyal sitelerde
oldukça mantıkçı biri zaten böyle olmasa suan durum daha farklı olurdu.29 yaşında.Mantığıyla hareket eden birisi sanirim. Yaşı kaç?
Bence hiç uğraşma her yerden iletişimi kes ancak öyle doneroldukça mantıkçı biri zaten böyle olmasa suan durum daha farklı olurdu.29 yaşında.
şimdi bende en yakın arkadaşı ile konuşmayı düşündüm. bana inadını kırmakta yardımcı olur mu diye. sizce erkeklerde bu durum nasıl işler ki?
Evet canım ben toprağın yazdıklarını lütfen uygulayın benim ki asla dönmezdi ben uyguladım ama işte herşey yazıldığı gibi olmuyor ben bazı hatalar yaptım ve 2. Kez kaybetyim
benim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!O zaman ikimizinde doğum günü şihiçbirmdiden kutlu olsun. :) Birbirimizinkini kutlayalım fıstık. Benimde umudum yok çünkü hiçbir diyalogumuz kalmadı. İşin kötü tarafı doğum günümü kutlayacağım, arkadaşlarımın ayarladığı yer onun sürekli takıldığı yer. Umarım o gece gelip umursamaz umursamaz takılıp sinirimi bozacak bir şey yapmaz :) Aksi halde tüm eğlencem mahvolacak
Ben de aynı şeyi yaşadım yavrucum. Bende doğum günümde aranmadım üstelik aynı mekandaydık ve doğum günüm olduğunu da biliyomuş. Önümüze bakmak en iyisi galibabenim doğum günüm de aramadi bitirmis tamamen sanırım hiç umut yok napim bende onu bitirdim onume bakma kararı aldım bugun yakicam ona ait herşeyi o bensizligi seciyosa ben niye onsuz olamiyim ki!
Bugün dediğimi yaptım yaktım herşeyin ama herseyini sildim bana ne o kaybeder tamam hatalarim oldu ama gerçekten sevdiğimi sadık kaldığımi biliyordu seven erkek ne olursa olsun sevdigi kadini baskasina vermez kimse bizden daha değerli değil canım sende hiç takma onu. o sensizligi seciyosa sen de onsuz olabilirsin bulunmaz Bursa kumaşı sanki ammaaan bosver gitsinBen de aynı şeyi yaşadım yavrucum. Bende doğum günümde aranmadım üstelik aynı mekandaydık ve doğum günüm olduğunu da biliyomuş. Önümüze bakmak en iyisi galiba
Ağzına sağlık canım :) Bizimde önümüze bakmamızın zamanı gelmiş sanırım. Kendimi toparlamaya çalışıyorum bende. Çünkü doğum günümü bile mahvetmesine izin vermişim. Kendime kızar durumdayımBugün dediğimi yaptım yaktım herşeyin ama herseyini sildim bana ne o kaybeder tamam hatalarim oldu ama gerçekten sevdiğimi sadık kaldığımi biliyordu seven erkek ne olursa olsun sevdigi kadini baskasina vermez kimse bizden daha değerli değil canım sende hiç takma onu. o sensizligi seciyosa sen de onsuz olabilirsin bulunmaz Bursa kumaşı sanki ammaaan bosver gitsin
Napti o gün korktugun gibi çıkıp geldi mi yoksaAğzına sağlık canım :) Bizimde önümüze bakmamızın zamanı gelmiş sanırım. Kendimi toparlamaya çalışıyorum bende. Çünkü doğum günümü bile mahvetmesine izin vermişim. Kendime kızar durumdayım
Gelmedi canım aynı mekana benim çok sinir olduğum kız arkadaşıyla geldi. Ve doğum günümü kutlamayı bırak hiçbir şey konuşmuyoruzNapti o gün korktugun gibi çıkıp geldi mi yoksa
Boşver hiç takma catlasin seninki ondan anliyo ne kadar minnetsiz bi insanGelmedi canım aynı mekana benim çok sinir olduğum kız arkadaşıyla geldi. Ve doğum günümü kutlamayı bırak hiçbir şey konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?