- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
İnanın böyle insan olsalar bende daha Candan olucak soğuk davranıyorum bendeBenim annem ve ablam çok şükür öyle değiller. Uzakta yaşıyorum onlardan. İkisi de işinde gücünde meşgul insanlar ve tek dertleri kendileri.Sizinkilerin derdi de sanırım işsizlik.Belki de karakterdir bilemedim.
Mesafe her zaman iyidir.
Ablamda benden bir yaş büyük bu arada ve ben abla derim bu insan beni hep eziklemeye baskı kurmaya çalıştı bende kendimi ezdirecek karakter yok kendimi savunur laftan veririm ama her görüşmemizde bulaşmak ister hem görüşelim ister hemde kırk yabancı gibi burnunu herşeye sokarSeni üzen kişilerden uzak dur . Tamam kardeş ama susmanı gerektirmiyor . Pasta yapmak zorunda mısın ?
Susarsan daha çok üstüne geleceğini bil .
Benim annemde eleştirir ama fazla mükemmeliyetçidir.
İyi temizlik, iyi misafir ağırlama, iyi yemek yapma, iyi insan ilişkileri, iyi kazanç
Daha iyi olalım istediğinden söylüyor ama uzakta olduğu için yılda 1-2 ancak geliyor eve o yüzden pek sorun değil gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum.
60 yaşından sonra değiştiremem sonuçta. Zaten asla eleştiri kabul etmez kendi doğrusu asıl doğru olandır.
Kardeş-ablalarım öyle değildir biz WhatsApp grubumuzda annemizi eleştiririz[/QUOTE
İnanın anneniz görse beni beğenir:))
Evim dört dörtlük temiz ve aşırı titizim
Pasta börek misafir ağırlamak meşhurdur gelen gidene aç gelin derim mükemmel şeyler hazırlarım mutfak kültürün dört dörtlük.cocugumu herkes parmakla gösterir çok terbiyeli ve akıllı masallhyavrum var.kendi çocukları düşman başına çocuğuyla terbiye oluyor.o kadar haylaz çocukları var
İnan bunuda bazı zaman yaptım ne ders aldı nede bir Gr değiştiHamile halimle sana pasta yapmak zorunda değilim
Sık kıçını otur kendin yap
Benim de dedikodu mu yapıp durma bi de abla olacaksın
Tuh senin suratına de
Kapat telefonu..
İnan bunuda bazı zaman yaptım ne ders aldı nede bir Gr değişti
Gene aynı dedikodu gene arkamdan konuşur.bir şekilde annem duygu sömürüsü yapıp barıştırmak bir araya geliriz yine bir Gr insanlık yok başkalarına da koşturur yardım eder gözlerine görmeye çalışır ama denediğimde bırakmaz ne hakkı varsa
Abimi bile elestirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?