Sizin boyle bir durumda tepkiniz nasıl olurdu..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar buraya bicok konu actim bilen bilir ..sorunlu bi kv var onla gec olsada araya mesafe koymayi basardim görusmuyorum suanda,fakat kp arayip soruyor bugun kp ve esimin 2 halasi bize geldiler yemek yedik hersey guzeldi daha sonra konu konuyu acti esimin kardesi hem zihinsel hemde bedensel engelli kp onu evlendirmk istiyor esim ise buna siddetle karsi cikiyor kabul edersinjz ki evlilik saglikli insanlar icin bile cok zor olabiliyor esimde kardesinin evlenicek biri bulunsa dahi bunu yurutemicegini soyledi bunun uzerine kp bana donup kizim k.bakma ama senin babanda cok normal degil cok mu akılli ama evlenmis cocukda yapmis dedi (babam biraz cekingen ,isinde gucunde ,hic bir zihinsel veya bedensel engeli yok)..bende siz nasil boyle konusursunuz benim babamin bi engeli yok akli dengesi yerinde cocugunuzun durumuyla benim babami nasıl karsilastirirsinz dedim esim de babasina konustugunun farkinda misin pandoranin babasi isinde gucunde parasinda okuyor yaziyor 4 cocuk buyutmus sadece toplumda konusmayi sevmiyor bu engel mi ama kardesim sokaga ciksa kaybolur dedi bunun uzerine kp sustu ama ben aglamakli oldum siz zihinsel eksikligi ve iyi niyeti karistiriyorsunz babam iyi niyetli bu kusursa evet kusur dedim ve kapiyi cok sert carpip ciktim esim arkamdan geldi halalsra ayip oldu ama yapck bisey yok.odada sesleri duydum esim beni savundu babasina özür dile dedi cok ayip ettin dedi ama adam cikti gitti ...size sorum su siz olsaniz napardiniz bundan sonra kp e nasil davranmaliym hic bilmiyorm ..

Siz aile meselenizi kendi aranızda halledin, babamı karıştırmayın derdim.

Hem zihinsel hem bedensel engelli birini evlendirmenin çok kolay olduğunu sanıyor herhalde kayınpederiniz.

Siz aile meselenizi kendi aranızda halledin, babamı karıştırmayın derdim.

Hem zihinsel hem bedensel engelli birini evlendirmenin çok kolay olduğunu sanıyor herhalde kayınpederiniz.
Illa evlendirecek adam evlilik ile bizmus kafayi sirf oglu kiz bul bana dedi diye..akla mantiga sigmiyor ben yengesi oluyorum yanliz kalmiyorm onla cunku taciz ediyo resmen neymis evlenince düzelirmis tövbe ya.

Babam için değil de annem için biri bu lafı söylese, kim olduğuna bakmaksızın;

"evlendirmek istediğin çocuğun senin minyatürün zaten, aynı sen; ondan evlilik işi olur sanıyorsun ama yanılıyorsun" der geçerim. Eşim de arkamda oh mis. Hem lafımı söylemişim, hem eşimin desteği bende.

Terbiyesizliğe bazen terbiyesizlikle cevap vermek lazım.

Kapiyi cok sert carptim adam şok oldu esim anlatti ve bana hak verdi bi daha konusanaz tepkinde hakliydin dedi bende pisman degilim bindan sonra kp ile karsilasinca nasil davranmalym bilmiyorm

Eşiniz yapmış zaten. Siz bir şey yapmayın artık. Ama demek ki öyle düşünüyorlar. Ne kadar tuhaf.

Illa evlendirecek adam evlilik ile bizmus kafayi sirf oglu kiz bul bana dedi diye..akla mantiga sigmiyor ben yengesi oluyorum yanliz kalmiyorm onla cunku taciz ediyo resmen neymis evlenince düzelirmis tövbe ya.
Onun tedaviye ihtiyaci varken bunlar ney derdine duşmus bence başlarindan atmak icin ewlendirmek istiyorlar.

Kapiyi cok sert carptim adam şok oldu esim anlatti ve bana hak verdi bi daha konusanaz tepkinde hakliydin dedi bende pisman degilim bindan sonra kp ile karsilasinca nasil davranmalym bilmiyorm
Bence gerekmedikce konusmayin o adim atnadikca sizde atmayin ama saygisizlikta etmeyin o konu hakkindada konusmayin. Bence.

Tepkini çok güzel koymussun. Ki baban engelli biri de olsa bunu hic kimse bu sekilde dillendiremez. Sen yine daha sakin davranmisin ben evden kovardim herhalde

Babam sizin gibi boş konuşacağına az konuşuyor, haddinizi bilin derdim
Belki kovardım bilmiyorum o sinirle
Siz yine kendiniz çıkmışsınız
Halalara da ayıp olmamıştır, onları ilgilendiren bir durum yok.

Para her kapiyi acar diyir kp bi yolunu bulup yakcaklar birinin başini..esimin kardesi dogustan engelli orda halalardan biri hadi evlendi diyelm ya cocugu da engelli olursa gen sonucta dedi bunun uzerine adam benim babamdn ornek verdi biz 4 cocuk saglikliymisiz babamin engeli falan yok sadece cekingen iyi niyetli bunu engel sayiyor adam kendi ogluna bakmadan ..

Hak edene hak ettiği gibi davranacaksın, ne kadar sessiz kalırsan okadar tepene çıkıyolar
Hani bi laf var ya
Edepli edebinden susarmış, edepsizde ben susturdum sanırmışş

Bu durumda dahi halalari dusunuyor olmaniz sizinde iyi niyetli biri oldugunuz mesajını verdi bana
Hiç üzülme ayıp senin yaptiginla olmuyor KP in yaptığı ayıp
Ben görüşmeyi o an keserdim evimde misafir olduğu için senin kadar tepki verir bir daha asla konuşmazdım.

Bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce..bebegimin dogumunda karsilasicaz belki de daha erken..babam sirf cekingen az konusuyor diye neler dedi ya neymis k bakma ama baban cok mu akilli dedi bana

Bende asla konusmak istemiyorum iyi niyetimden tepeme ciktilar artik bende hak ettigi gibi davranacagm herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…