Para her kapiyi acar diyir kp bi yolunu bulup yakcaklar birinin başini..esimin kardesi dogustan engelli orda halalardan biri hadi evlendi diyelm ya cocugu da engelli olursa gen sonucta dedi bunun uzerine adam benim babamdn ornek verdi biz 4 cocuk saglikliymisiz babamin engeli falan yok sadece cekingen iyi niyetli bunu engel sayiyor adam kendi ogluna bakmadan ..
Ben olsam konuşmamBundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce..bebegimin dogumunda karsilasicaz belki de daha erken..babam sirf cekingen az konusuyor diye neler dedi ya neymis k bakma ama baban cok mu akilli dedi bana
Oglu sagda solda herkese gordugu her bayana dokunuyir ben yengesiyim ya biliyor beni yanliz gorse bakiyo dokunmaya calisiyoo esimede anlattm bunu ailesi ne de ..babasi ise bunun icin evlenmeli diyor evlense baskasina dokunmazmis ne cahil insanlar ya Allah korusun bi kizi olsa belki onu bile algılayamayacak zekada..Cocuk saglikli da dogabilir ama akli dengesi yerinde olmayan biri babalik yapamaz ki. Sirf bedensel engeli olsa neyse diyecegim cunku o halde bile cok guzel ebeveynlik yapan insanlar var. Ama zekasi da yerinde degilmis, bir aile babasi olamayacak. Yani sirf ciftlessin diye parayla birini tutmus olacak. Az akil fikir ya. Kayinpederinizin engelli oglu kadar akli yok bence.
Durum söylediğiniz kadar vahimse evlendirmetip yemeklerine şap falan koysunlar. Allah korusun birinin kızına bişey yapar falan.Oglu sagda solda herkese gordugu her bayana dokunuyir ben yengesiyim ya biliyor beni yanliz gorse bakiyo dokunmaya calisiyoo esimede anlattm bunu ailesi ne de ..babasi ise bunun icin evlenmeli diyor evlense baskasina dokunmazmis ne cahil insanlar ya Allah korusun bi kizi olsa belki onu bile algılayamayacak zekada..
Oglu sagda solda herkese gordugu her bayana dokunuyir ben yengesiyim ya biliyor beni yanliz gorse bakiyo dokunmaya calisiyoo esimede anlattm bunu ailesi ne de ..babasi ise bunun icin evlenmeli diyor evlense baskasina dokunmazmis ne cahil insanlar ya Allah korusun bi kizi olsa belki onu bile algılayamayacak zekada..
Resmi olarak evlenemez dedigimde surekli o iş kolay cevabini aldım ne planliyorlar bilmiyorm..ama bence evlenemez konusmasi yarim yamalak bi tarafi felcli kolu falan..ama yuruyor zihinsel engeli de yuksek okuyamiyir yazamiyor biraz uzaga gitse kaybolur ..Durum söylediğiniz kadar vahimse evlendirmetip yemeklerine şap falan koysunlar. Allah korusun birinin kızına bişey yapar falan.
Hem evlenme ehliyetine sahip mi acaba bu kayın da evlendirmeyi düşünüyorlar.
Kadinlari cok sevdigi icin zarar vermezmis saglikli bi kadin olsa sozunu dinlermis hatta bilimi ters düz edip birden düzelirmis cahillik cok kotu..bu cocuk konusamiyor dili donmuyor tam anlamiyla bi tarafi felc evden ciksa kaybolur ozel egitim aliyor ama bi harf bile ogrenemedi yillardir paradan anlamaz cinsellikten bile anlamaz dojunmasi refleks icgudu..Iyi de o zaman karisini da eller kaynanasini da baldizini da. Ne sacma sey. O degil de kizla odada basbasa kalinca ya zarar verirse ne olacak, vebalini nasil odeyecekler?
kp iniz yanlış yapmış ayıp kendi çoçuğu ile kıyaslamısı kabul edilir değil ancak kaynınızı evlendirmek istemesi normal çünkü o bir erkek ve ne zihinsel engeli ne bedensel engeli onun bu erkeklik hislerini ortadan kaldırmaz. bir kere her zihinsel engelli bir değil bazıları dört işlem yapabiliyo bazıları eğitim alabiliyo falan filan aynı onun gibi problemi olan biri ile çoçuk yapmalarına engel olacak şekilde evlendirilebilir.
tüm konuyu okumadım zihinsel engeli ne kadar bilmiyorum örn olarak söyledim çeşitli hormon tedavisi de uygulanabilir cinsel olarak aktif mi değil mi bilemeyiz. ama aktifse o bunu bilmiyor bile olabilir ki muhtemelen aktiftir.İkiside bakıma muhtaç yanlız . Birbirlerıne zara verırlerse ne olacak ?
tüm konuyu okumadım zihinsel engeli ne kadar bilmiyorum örn olarak söyledim çeşitli hormon tedavisi de uygulanabilir cinsel olarak aktif mi değil mi bilemeyiz. ama aktifse o bunu bilmiyor bile olabilir ki muhtemelen aktiftir.
kp iniz yanlış yapmış ayıp kendi çoçuğu ile kıyaslamısı kabul edilir değil ancak kaynınızı evlendirmek istemesi normal çünkü o bir erkek ve ne zihinsel engeli ne bedensel engeli onun bu erkeklik hislerini ortadan kaldırmaz. bir kere her zihinsel engelli bir değil bazıları dört işlem yapabiliyo bazıları eğitim alabiliyo falan filan aynı onun gibi problemi olan biri ile çoçuk yapmalarına engel olacak şekilde evlendirilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?