Sizin boyle bir durumda tepkiniz nasıl olurdu..


Cocuk saglikli da dogabilir ama akli dengesi yerinde olmayan biri babalik yapamaz ki. Sirf bedensel engeli olsa neyse diyecegim cunku o halde bile cok guzel ebeveynlik yapan insanlar var. Ama zekasi da yerinde degilmis, bir aile babasi olamayacak. Yani sirf ciftlessin diye parayla birini tutmus olacak. Az akil fikir ya. Kayinpederinizin engelli oglu kadar akli yok bence.
 
Bundan sonra ne yapmaliyim nasil davranmaliyim sizce..bebegimin dogumunda karsilasicaz belki de daha erken..babam sirf cekingen az konusuyor diye neler dedi ya neymis k bakma ama baban cok mu akilli dedi bana
Ben olsam konuşmam
Hadsiz insanlara tahammülüm yok
Gördün gitsin torununu benle konuşmasın mümkün olduğunca az dursun onda bile
 
Terbiyesiz. Az bile tepki vermissin. Ben olsam ciddi bir özür duymadan bir daha konusmazdim, dilese bile asla eskisi gibi olmaz daima mesafeli davranirdim. O da eşimin babası olduğu için.
 
Oglu sagda solda herkese gordugu her bayana dokunuyir ben yengesiyim ya biliyor beni yanliz gorse bakiyo dokunmaya calisiyoo esimede anlattm bunu ailesi ne de ..babasi ise bunun icin evlenmeli diyor evlense baskasina dokunmazmis ne cahil insanlar ya Allah korusun bi kizi olsa belki onu bile algılayamayacak zekada..
 
Aynisini yapardim evimede giremezdi ozur bile kabul etmem asla boyle bir durumda.
Halalari arayip kusura bakmayin derdim sonucta sizin sucunuz degil ama misafirlermis.
 
Durum söylediğiniz kadar vahimse evlendirmetip yemeklerine şap falan koysunlar. Allah korusun birinin kızına bişey yapar falan.
Hem evlenme ehliyetine sahip mi acaba bu kayın da evlendirmeyi düşünüyorlar.
 

Iyi de o zaman karisini da eller kaynanasini da baldizini da. Ne sacma sey. O degil de kizla odada basbasa kalinca ya zarar verirse ne olacak, vebalini nasil odeyecekler?
 
Durum söylediğiniz kadar vahimse evlendirmetip yemeklerine şap falan koysunlar. Allah korusun birinin kızına bişey yapar falan.
Hem evlenme ehliyetine sahip mi acaba bu kayın da evlendirmeyi düşünüyorlar.
Resmi olarak evlenemez dedigimde surekli o iş kolay cevabini aldım ne planliyorlar bilmiyorm..ama bence evlenemez konusmasi yarim yamalak bi tarafi felcli kolu falan..ama yuruyor zihinsel engeli de yuksek okuyamiyir yazamiyor biraz uzaga gitse kaybolur ..
 
Iyi de o zaman karisini da eller kaynanasini da baldizini da. Ne sacma sey. O degil de kizla odada basbasa kalinca ya zarar verirse ne olacak, vebalini nasil odeyecekler?
Kadinlari cok sevdigi icin zarar vermezmis saglikli bi kadin olsa sozunu dinlermis hatta bilimi ters düz edip birden düzelirmis cahillik cok kotu..bu cocuk konusamiyor dili donmuyor tam anlamiyla bi tarafi felc evden ciksa kaybolur ozel egitim aliyor ama bi harf bile ogrenemedi yillardir paradan anlamaz cinsellikten bile anlamaz dojunmasi refleks icgudu..
 
Allah yardımcın olsun..biz sağlıklı bireyler olarak yavrularımiza çoğu zaman bişe katamiyoruz gerçekten bu zihniyetteki insanlarla aynı havayı solumak işkence gibi
 
kp iniz yanlış yapmış ayıp kendi çoçuğu ile kıyaslamısı kabul edilir değil ancak kaynınızı evlendirmek istemesi normal çünkü o bir erkek ve ne zihinsel engeli ne bedensel engeli onun bu erkeklik hislerini ortadan kaldırmaz. bir kere her zihinsel engelli bir değil bazıları dört işlem yapabiliyo bazıları eğitim alabiliyo falan filan aynı onun gibi problemi olan biri ile çoçuk yapmalarına engel olacak şekilde evlendirilebilir.
 
Eşin bır zahmet sana hak versın ınsan olan kım olsa yapmalı . Daha konusacak mısın o adamla ? Herkes kendı derdıyle uğrassın sağa sola laf uzatacaklarına kendı cocuklarıyla ılgılensınler . Tamamen hadsızlık . Ben olsaydım tek kelıme konusmazdım .
 

İkiside bakıma muhtaç yanlız . Birbirlerıne zara verırlerse ne olacak ?
 
İkiside bakıma muhtaç yanlız . Birbirlerıne zara verırlerse ne olacak ?
tüm konuyu okumadım zihinsel engeli ne kadar bilmiyorum örn olarak söyledim çeşitli hormon tedavisi de uygulanabilir cinsel olarak aktif mi değil mi bilemeyiz. ama aktifse o bunu bilmiyor bile olabilir ki muhtemelen aktiftir.
 
tüm konuyu okumadım zihinsel engeli ne kadar bilmiyorum örn olarak söyledim çeşitli hormon tedavisi de uygulanabilir cinsel olarak aktif mi değil mi bilemeyiz. ama aktifse o bunu bilmiyor bile olabilir ki muhtemelen aktiftir.

Ben diğer konulardanda okumuştum . Ama mesela cok ağır engellı ınsanlarda gostere bılıyor hormon olarak aktıf olabılıyorlar .
 

Elbette haklısınız. Zihinsel engelli bir birey çocuklarına babalık da yapar, kocalık da yapar...hanımefendi kafa mı buluyorsunuz cezai ehliyeti olmayan biri zaten evlenemez?!?? Adam yaşlanınca bakacak biri olsun diye evlendirirler de kıza yazık değil mi? Ailesinin paraya değiş tokuş ettiği bir kızı bulup başına atarlarsa ne olacak? Aklı başında olmayan birinin cinsellik ihtiyacını sırtından başkaları para kazansın diye gideren zavallı bir kız olacak belki de?!
 
Böyle saçma sapan konuşup insanları kırıp aşağılayacağına varsın babanız çekingen olsun. En azından kalp kırmıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…