Sizin bta degeriniz kacti ?

Polpol28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
30
33
3
merhaba hanimlar bugun sabah idrar testinde ikinci cizgiyi net gordum. Ardindan hemen doktora gittik degerim 60.79 cikti son adet tarihim 15 ocak bu ay ki adetime de 3 gun var sizce deger normal mi ? Ne zaman kontrole gitmeliyim ? Yardimci olursaniz cok sevirim

Cnm degerin normal gibi ama doktora gitmek icin biraz bekle istersen keseyi goremezler diye tahmin ediyorum cunku hesaplamalara gore 4. Hafta icerisindesin kan degerinle uyumlu insallah guzel sonuxlar alirsin

P Polpol28
Doktorunuza sormadınız mi? Benim bildigim beta değeri surekli artmalı. 5.haftalarsa kese, 6-7.haftalarda da kalp atışı.

Canım ben adet günümde öğrendiğimde 141 di 31-32 günde bir adet olurum. Ertesi gün doktora gittiğimde beta baktı kese filan yoktu. Artış olduğu için bir kaç hafta sonrasına randevu verdi o zamanda keseyi üstten göremedi (adetime göre 6 haftalıktı) alttan bakınca 5+1 olduğunu anladık. Geç döllenme olmuş benim ki. Yani bence sağlık ocağında 2-3 güne bir beta baktır doktora da git çünkü vitamin veriyorlar. Ona başlamakta geç kalmamış olursun. Onun dışında doktora erken gitmenin bir avantajı olmuyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 ve yukarısı gebelik var demek. Ama bu normal gebelik mi anlamak için her iki günde bir değer de iki kat artış olmalı.bekleyin regli bir hafta geçsin sonra doktor bu testleri ister ben hiç doktora gitmeden kendim gidip yaptırdım regliden bir gün önce başladım 32-208-806- en son 10000 görünce doktora gittim keseyi fln gördük inşallah sağlıklı gebeliktir

Doktora gittim 2 gün geçmişti adetinden ozaman 17.6 cıktı doktor hamilelik var diyemedi zaten iki gün sonra bi daha gek dedi yarın teste gitmem gerekiyo değer çok az diye kafam katisti

Doktora gittim 2 gün geçmişti adetinden ozaman 17.6 cıktı doktor hamilelik var diyemedi zaten iki gün sonra bi daha gek dedi yarın teste gitmem gerekiyo değer çok az diye kafam katisti
Değerin azlığı çokluğu önemli değildgeç döllenme olabilir. Önemli olan değerin düzenli 2 kat artış göstermesi kalbini ferah tut. Rabbim ol derse olur. O canı verdiyse olur. Hayırlısı de canım

Canlarim ben bugun saglik ocagina gittim yarin icin gel dediler yarin tekrar kan tahlili yapacaklar ve diger gereken testleri insallah degerim artmistir inanin uyku denen seyin esamesi yok degerim pozitif gorunuyor yani hamileyim ama keseyi be bebegimi gormeden rahatliyamicam. Sevincimi bile yasayamiyorum

Cnm degerin normal gibi ama doktora gitmek icin biraz bekle istersen keseyi goremezler diye tahmin ediyorum cunku hesaplamalara gore 4. Hafta icerisindesin kan degerinle uyumlu insallah guzel sonuxlar alirsin
Canim icimi rahatlattin yarin yine gidicem tahlil icin sonucu sizinle paylasirim cok merak ediyorum insallah artmistir degerim. Umarim isteyen herkes bu duyguyu yasar

Canim icimi rahatlattin yarin yine gidicem tahlil icin sonucu sizinle paylasirim cok merak ediyorum insallah artmistir degerim. Umarim isteyen herkes bu duyguyu yasar
Cnm bak ben bugun cocugumun hareketlerini gordum ama inan bu dusunceler hic yok olmuyo sen biraz erken ogrenmissin ondan bence hersey normal senin icin butun degerleri hesaplamistim uyumluydu haber ver bize mutlaka

Mutlaka yazicam size de erken ogrendigim icin sanirim zaman gecmiyo. Aslinda belkide hersey normal ama beklemek gerekiyor birseyleri daha net anlayabilmem icin. Insallah bende senin gibi gorebilirim onu ilerleyen zamanlarda. Allah yavrunu saglikla kucagina vermeyi nasip etsin senin adina cok mutlu oldum

Amin cnm amin senin su an kac haftalik gorunuyo

Amin cnm amin senin su an kac haftalik gorunuyo
Bilmiyorumki ultrasonda gorunmemisti cts gunu gelecek cts doktor cagirdi ultrasonda bakmak icin. Bende bu arada saglik ocagina gideyim dedim kan tahlili icin iki gunde bir gidip bakicam yukselme varmi diye sonuclarida dr a gostericem. Suan bildigim tek sey bta hcg min 60,79 oldugu

En son adet tarihine gore kac haftalik o onemli zaten

Bununla ilgili bişey biliyomusunuz ilk defa başıma geldi doktor ilaç vermedi bekle dedi ama bilmiyorum bitane kizim var bole bişey ilk defa başıma geldibilgisi olan yazarsa sevinirim

Bununla ilgili bişey biliyomusunuz ilk defa başıma geldi doktor ilaç vermedi bekle dedi ama bilmiyorum bitane kizim var bole bişey ilk defa başıma geldibilgisi olan yazarsa sevinirim
a. Canim merhaba. Oncelikle baska bir doktora gitmeni oneririm bekle dusecek demesi garip. Ama strese girme evham yapma. Cunki bu gibi durumlar gebeligin olusmasi kadar olusmamasi da dogal. Sen yine de bir baska doktora gorun. Kizinida allah bagislasin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…