- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Merhabalar bende 3 kere yapıldı beta ilk yaptırdgmda 98 çıktı daha sonra 165 qma bugun yaptırdığımda 57 cıktı çok korkuyrm bana yardım edermisinizDeğerin azlığı çokluğu önemli değildgeç döllenme olabilir. Önemli olan değerin düzenli 2 kat artış göstermesi kalbini ferah tut. Rabbim ol derse olur. O canı verdiyse olur. Hayırlısı de canım
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza :)merhaba hanimlar bugun sabah idrar testinde ikinci cizgiyi net gordum. Ardindan hemen doktora gittik degerim 60.79 cikti son adet tarihim 15 ocak bu ay ki adetime de 3 gun var sizce deger normal mi ? Ne zaman kontrole gitmeliyim ? Yardimci olursaniz cok sevirim
Hastaneye gitmelisiniz düşüş normal değil.Merhabalar bende 3 kere yapıldı beta ilk yaptırdgmda 98 çıktı daha sonra 165 qma bugun yaptırdığımda 57 cıktı çok korkuyrm bana yardım edermisiniz
Değerin bence normal benim bata 5 gün kala dün akşam test yaptırdım 18,44 çıktı banada düşük gibi geldi bekliyorum yarın akşam yine baktırmak hayirlisi olsun insallahhmerhaba hanimlar bugun sabah idrar testinde ikinci cizgiyi net gordum. Ardindan hemen doktora gittik degerim 60.79 cikti son adet tarihim 15 ocak bu ay ki adetime de 3 gun var sizce deger normal mi ? Ne zaman kontrole gitmeliyim ? Yardimci olursaniz cok sevirim
Haber ver sonuçtan merak ettimDeğerin bence normal benim bata 5 gün kala dün akşam test yaptırdım 18,44 çıktı banada düşük gibi geldi bekliyorum yarın akşam yine baktırmak hayirlisi olsun insallahh
Ayy canım süper bir moral oldun bana çok sağol inşallah sağlıklı gebelik gecirirsinBenim de adet günü(7şubat) 4,6 çıktı
8şubat:20,2
9şubat:52
13şubat:300 çıktı. Başta herkes dış gebelik dedi çok korktum kaşıklarımda da inanılmaz bi ağrı oluyordu kesin dış gebelik dedim ben de tüpe falan yerleşti diye. Ama bugün doktora kontrole gittim normal usg ile görülmez zaten dedi direk vajinal yaptı rahim kalınlığı çok güzel artmış dış gebelik değil sağlıklı bi gebelik ama kese ve bebek görülmesi için çok erken dedi haftaya Çarşamba keseyi 20 gün sonra da kalp atışlarını duyarsın dedi. Demem o ki kimsenin ne dediğini önemsemeyin.
Gayet normal cnm aynı haftalardayız bnmde yavas yavas azaldı korkmaKızlar bişe sorcam yardım edin daha 5 haftalık hamileyim en başından beri iki üç dakika arayla bir iki saniyelik adet olucak gibi bir ariyla geçiriyor günlerim sizce neden normal mi
Çok.sagol canım sen keseyi gördün muGayet normal cnm aynı haftalardayız bnmde yavas yavas azaldı korkma
Suan .5+1 cnm bnm 5+5 de gidicem bakalım inşallah görürümÇok.sagol canım sen keseyi gördün mu
İki günde bir iki kat olması lazım cnm doktorun daha net bilgi verir bnceTekrar merhaba canlarimm. Bugun kan tahlili sonucum 204 cikti 5 gun once 60 cikmisti. Artis normalmi cts doktoruma gidicem. Bilgilerinizi paylasirsaniz mutlu olurummm
Ben haftama göre değerimi düşük buluyorum yaa bu gidişle biraz zor görürüm keseyiSuan .5+1 cnm bnm 5+5 de gidicem bakalım inşallah görürüm
Doktorun söylemedimi bnmki haftanla uyumlu dedi 4+3 de 137 di bi gün öncesinde verdiğim kan tekr ar yaptırmana grk yok dediBen haftama göre değerimi düşük buluyorum yaa bu gidişle biraz zor görürüm keseyi
Haber ver sonuçtan merak ettim
cnm ilerlemen yavas olmus insallah bi sorun yokturdurTekrar merhaba canlarimm. Bugun kan tahlili sonucum 204 cikti 5 gun once 60 cikmisti. Artis normalmi cts doktoruma gidicem. Bilgilerinizi paylasirsaniz mutlu olurummm
cnm benimde bir oglum var eylulde kimyasal gebelik gecirdim hic yasamamistim boyle. ama ardindan diger ay hamile kaldim moralini bozmaBenim 14 cıktı bu sefer doktor kimyasal gebelikgebelik dedi ne olcak bilmiyorum bekle düşük yapcaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?