Sizin bta degeriniz kacti ?

saol canim bnm cevapladigin icin.
hayirli olsun hepimiz icin.

Tabii ki beklemelisin kese görünmüş kalp atışını bekleyip öyle sonuca var. Sağlıksız bir gabelikse vücut zaten atıyor. Sen içini ferah tut

Tabii ki beklemelisin kese görünmüş kalp atışını bekleyip öyle sonuca var. Sağlıksız bir gabelikse vücut zaten atıyor. Sen içini ferah tut
Çoğu gitti azı kaldı pazartesiye bişey kslmadi .sağlıksız ise kaç haftaya kadar düşer acaba bilgisi olan var mi

Son adetin 40. Günü hcd değerim 68 çıktı
42. Gün 259 çıktı

2 gün sonra 48. Gün olacak doktora gideceğim
Geç döllenme/ yerleşme öyle bişey olduğunu düşünüyorum

Benim gibi bişey yaşayan varsa bilgi paylaşabilir mi?

Ben yaşamadım ama anladığım kadarıyla adet olmanız gereken gün hamile kalmışsınız. Hayırlısı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah

Çoğu gitti azı kaldı pazartesiye bişey kslmadi .sağlıksız ise kaç haftaya kadar düşer acaba bilgisi olan var mi
Bence gebeliğiniz sağlıksız değil. Bazen sağlıksız gebelikler kendiliğinden düşmeyebiliyor. Ben kalp atışı alamamıştım ve düşmemişti ama yine de emin olana kadar 9 haftaya kadar bekledim. Sadece hcg artışı bir gebeliğin sağlıklı yada sağlıksız olacağı konusunda net bilgi vermez. Bir olasılık verir. Kese görünmüş hem de zamanında. İnşallah kalp atışı da alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…