Sizin bta degeriniz kacti ?

Arkadaslar benim beta hcg 114 cıkmıstı sonra 79 a düştü ertesi gün gece bidaha baktım hastanede laborantım zaten 95 olmus sabah tekarr baktım 113 cıkmıs tekrar artmaya basladı bu beta sizce tutunmayamı calsııyor bebek ?

Yardimci olursaniz sevinirim reglime henuz 7 gun varken asiri derece bogaz agrisindan hastanelik oldum dr antibiyotik vermeden beta hcg yapmak istedi en son iliskimizin ustundende 7 gun gecmisti ve beta hcg 8.63 cikti dr ilac vermedi iki gun sonra tekrar kan ver dedi bide reglin gecince simdi sali bidaha vericem sizce ne bu bide goguslerim patlicak bu bir ilk benim icin hic agrimaz ve sismezdi

Beta değeriniz artar diye düşünüyorum ben çünkü belirtileriniz de benimkiyle aynı :) bende ilişkiden 10 gün sonra yaptirdim ve beta 18,44 çıktı erken yaptırdığın için seninkide düşük çıkmış olabilir inşallah hamilesindir canım :)

Değere göre gebelik var canım daha çok yeni oldugu için düşük çkmış inşallah artar ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur Rabbim gönlüne göre versin

Insallah canim ya benimde iliskiden 8 gun sonraydi iste yani daha cok yeni dedi dr insallah canim senin nasil gidiyor simdi

Insallah canim ya benimde iliskiden 8 gun sonraydi iste yani daha cok yeni dedi dr insallah canim senin nasil gidiyor simdi

Bugün yine baktırdım canım 4 gün önce 76ydi şuanda bugün de 490 çıktı gayet normal ilerliyor çok şükürrrr canını sıkms senin değerinde yükselir inşallahhh :)

Kızlar ben de 4+3 deyimm daha yeni bir hamişim:)) doktora gittiğimde ağrımın olup olmadığını sordu kasıklarımda ağrılarım oluyordu ve bunu söyledim ilk gebeliğim deyince progestan verdi bana. Internetten araştırdığım kadarıyla düşük riski olanlar kullanıyormuş bu ilacı bana neden verdi anlamadım ve başlamadım açıkçası tam bir fikrim olmadığı için. Tecrübeli olanlar söylebilir mi bu ilac ne ise yarar

Canım benim adet tarihimi geçmesine rağmen 69 cıktı değerim. ben de cok endişelendim kıyaslama yaptım bazı arkadaslarımızla, ama bir çok kişi de beni yatıstırdı değer mühim degilmiş, artışın düzenli olması mühimmiş.. inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur :)

Her gebelikte ilk üç ay düşük riski oluyor. Kasıklarında ağrı dediğin için vermiştir doktorun tedbir amaçlıdır. Bence iç doktorunu dinle.

Selam kızlar adetten dört gün önce 34 iki gün sonra 91 beş gün sonra 285 iki gün sonra 497 .iki gün sonra 906 iki gün sonra 2000 küsür Dr düzenli artmadi gi için düşük olabileceğini söyledi. Kese göründü cumartesi günü ama devletten doktor korkuttu
Eski Dr umu aradım Prof bana kızdı kese göründü artış çokta önemli değil dedi kişiden kişiye değişir .sadece on gün beklemem gerektigimi ve bebeğin kalp atışı olup olmayacak mi ona baktirmam gerektiğini söyledi. Kafam karıştı burda devlette ki Dr istersen şans verip bekleyelim bir hafta istersen alalım dedi kafam katisti

Benmde 4 gün varken 61 çıkmıştı gözünüz aydın.

Belkide olabilir.benimki suan düşüşe geçmedi ama çok yavaş ilerledi Dr düşük olabilir dedi .kese göründü ama kalp atışı olacak mı onaya mi beklemedeyiz

rabbim sağ salim kucağınıza aldırır inşallah, kese gözüktükten sonra takip yapılduğını ilk defa duyuyorum, var mı lekelenme ya da kesede bir bozukluk, 2000 den sonra ne oldu

rabbim sağ salim kucağınıza aldırır inşallah, kese gözüktükten sonra takip yapılduğını ilk defa duyuyorum, var mı lekelenme ya da kesede bir bozukluk, 2000 den sonra ne oldu
Keseye baktı dr istersen şans verelim bir hafta bekleyelim dedi.eski dr um kesimlikle on gün beklememi söyledi.kan degerlerim iki kat seklinde yükselmesini için sağlıksız gebelik deyip duruyor.kanama yada lekelenme olmadı hiç.Hayirlisi artik

arkadaslar lutfen bana bilgi verin.
adetime 4 gun varken tahlil de beta hcg 141.5 cikti dr hamilesin dedi.
sizde bu deger adete bu kadar sure varken az mi cok mu cogul gebelik soz konusu olabilir mi?
lutfen cvp

arkadaslar lutfen bana bilgi verin.
adetime 4 gun varken tahlil de beta hcg 141.5 cikti dr hamilesin dedi.
sizde bu deger adete bu kadar sure varken az mi cok mu cogul gebelik soz konusu olabilir mi?
lutfen cvp
çoğul gebelik için böyle şeyler söylemeye bence çok erken canım. Yumurtlama zamanına göre değerin de değişiyo mesela benim adet olmam gereken günde 71 çıkmıştı geç yumurtladığım için. Hakkında hayırlısı olsun

Benim ilk 21 cikmisti 1hafta vardi adetime. Iki gun sonra 65 sonra duzenli artti zaten. Gayet normal degerin duzenli artar insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…