sizin bu durumunuzu bir çok erkek kabul etmez..

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
16 ay önce boşandım.5 ay evli kaldım ama 2 ay ailelerin yanında geçen bir evlilikti.ayrılırken hala kızdım.bazen beni birileriyle tanıştırmak isteyenler oluyor.en son benim gibi öğretmen birini söylediler.bende tamam dedim.fakat ayrıldığımı önceden söylemek yerine tanıştıktan sonra söylemek istedim.bunu duyun biri önceden söylemeliyiz DURUMUNUZU bildikten sonra görüşmek isterse görüşürsünüz dedi ve ekledi bir çok erkek bu durumunuzu kabul etmez dedi.eve geldim sadece ağladım hemde çok.ben 24 yaşına kadar kimseye elimi bile vermedim.ama 3 ay içinde yaşadıklarımdan dolayı kirlendim ve kabul edilmeyecek bir duruma düştüm.gerçek biliyorum ama yinede soruyorum yok mu boşanmış bayanla evlenen bekar erkek

Siz bir kadın olarak durumunuzu "kirlenmek" olarak tanımlarsanız karşınıza çıkacak erkekler de öyle tanımlar. Önce siz bu düşünceden kurtarın kendinizi.

ayy güzelim o nasıl bişi öyle yha bizim oturduğumuz mahalle de her 3 kişiden birinin 2. yada 3. evliliği hele bir kadının 4. evliliği ve boşanıyor ki 2 tane oğlu da evlenip boşandı biri boşandığında yeni evlendiydi şimdi oğluda kendide boşanıyor valla kısmet işi hiç belli olmuyor

olmaz olur mu cnm tabiki olur bnm yakın cevremde var ve bayanın birde kızı var basta sıkıntı yasadılar ama oturdu ewlilikleri...onun bunun dedigini çok takma kafana..

öğretmenmişsin ama zihniyetin en ücra köşede kalmış kadından beter.aş kendini yahu biraz.erkekler acımasız herşeyi derler.senin değerin bir kendini bilmezin dilinde mi?

Başkası ne derse desin sen onları takma.Zaten seni böyle kabul etmeyecek insanlarla da işin olmasın kaldı ki sevgi,saygıdan bahsediyorlar.Herşeyin insana mahsus olduğunu,evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu düşünemeyecek zihniyetten sana saygı duymasını bekleyemezsin.Kaldı ki biriyle evlendin,boşandın diye sen kötü bir insan mı oldun?Daha mı az insan oldun? Bu nasıl sevgi anlayışıdır anlamıyorum.Sevgi,saygı bu tarz şeylere endeksli değildir.

Siz bir kadın olarak durumunuzu "kirlenmek" olarak tanımlarsanız karşınıza çıkacak erkekler de öyle tanımlar. Önce siz bu düşünceden kurtarın kendinizi.

ben kirlendiğimi düşünmüyorum.ama dışarıdakiler öyle düşünüyor.beni üzen bu.

"kirlenmiş" ne demek ya,bu nasıl bir tabir? hadi diyelim eşinizle ilişki yaşayıp ayrıldınız o zaman kirlenmiş mi olacaksınız? meslektaşım,önce sizin kendinize saygınız olsun!!

bu olay nedir boyle iliskiye girmek kirlenmek veya erkek eli degen bir kadın kotumu oluyor ne var bunda evlenmis bosanmıs olsanızda bekarkende birseyler yasasanız sizi kabul etmeyen erkek zaten eksik olsun hic girmesin hayatınıza daha iyi

öğretmenmişsin ama zihniyetin en ücra köşede kalmış kadından beter.aş kendini yahu biraz.erkekler acımasız herşeyi derler.senin değerin bir kendini bilmezin dilinde mi?

inanki bu durum tolumda hala mesleğe bakmıyor.doktor bile olsan söyleniyor.ayrıca bu sözleri seni tanıyan bir bayanın söylemesi içimi açıtıyor.ve şunu diyorum biz bayanlar hemcinsimize erkeklerden daha çok aacı veriyoruz

ben kirlendim kelimesini arkadaşın kendi düşüncesi olarak değil de başkalarının düşüncesi bu ve bu beni rahatsız ediyor şeklinde algıladım..
Yani başkaları böyle düşünüyor diye üzgün.. Allah bundan sonrası için gönlüne göre versin inşallah ve onun bunun lafına, düşüncesine
takılma derim.. Hakkında hayırlısı için dua et. İlk evliliğinde çok üzülüp 2. evliliğinde çok mutlu olan insanlar tanıyorum.. Buna önce sen
inanmalısın..

teşekkür ederim beni anlayan sizsiniz.evet ben başkaların düşüncesinden dolayı onu söyledim

Canim bazi erkekler hic onem vermezken bazilari evlenmemis olmasina onem veriyor.

Genelleme yapmak yanlis olur, herkesin dusuncesi bir degil.

o lafı eden eşşeğin önde gideniymiş ne diyelim. kadın erkek farketmez başından evlilik geçmiş biriyle evlenmeyi düşünürken elbet soru işaretleri olur neden boşanmış diye, zaten tanıdıkça aşılacak bişeydir oda. daha çok geçmemiş hayatınız büyük değişime uğramış. herkesin evlilikte aradığı kirter başkadır, önceliği başkadır çok takılmayın, Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.

kimse polyanacilik oynamasin..
evlenmis bosanmis birini istemeyen istemez ama size acik ve netoalarak soyliyecegim su ki..
karsiniza cikan kisilere evlenip bosanmis oldugunuzu kesinlikle soyleyin
ama is iyice ciddiye bindiginde bekaret onusunu acarsizniz
karsinizdakine acik ve net oldugunuz surece hersey yolunda gider..
bir dunya insan var evlenmis bosanmis insanlarla evlenen
ayrica iyice dusunup tasinip adim atarsiniz onceki hatalar ne ise tekerrur etmesini engellersiniz

sen sana bunu söyleyen manyağa ağzının payını veremedin mi canım içine dert edeceğine onu bozsaydın keşke...

Televizyondaki evlenme programlarından görüyoruz az çok tatlım evlenmiş boşanmış olsun geliyor talipler.. Olur mu öyle şey.. Üçüncü evliliğini yapan insanlar var..

aghs sana bunu görüştüğün kişimi söyledi
yoksa başka arkadaşınmı tam anlayamadım

ama eğer görüştüğün kişiyse söyleyen bi açıdan sanslısın ilk etapta ne nane olduğunu anlamışın işte niye üzüyosun kendini

evlenmek nasıl haksa boşanmakta hak

ama kiminle görüşecek olursan ol nacizane tavsiyem söylemen tabiki senin olduğun gibi kabul edecek biriyle hayata devam etmen

RABBİM hayırlarla karşılaştırsın inşallah....

saygı duyduğum ve beni anlayan biri olduğunu sandığım bir kişiydi.

işgüzar bir terbiyesizmiş boşver artık ona göre davranırsın sen kendini üzme ama böyle bir densizliği hissettiğin anda da cevaplarını ver onlarda sana saygı duymayı öğrensinler her ağızlarına geleni söyleyemeyeceklerini bilmeleri gerekir..

unutma insanlar sen izin verdiğin kadar sana saygısızlık yapabilirler ya da yapamazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…