16 ay önce boşandım.5 ay evli kaldım ama 2 ay ailelerin yanında geçen bir evlilikti.ayrılırken hala kızdım.bazen beni birileriyle tanıştırmak isteyenler oluyor.en son benim gibi öğretmen birini söylediler.bende tamam dedim.fakat ayrıldığımı önceden söylemek yerine tanıştıktan sonra söylemek istedim.bunu duyun biri önceden söylemeliyiz DURUMUNUZU bildikten sonra görüşmek isterse görüşürsünüz dedi ve ekledi bir çok erkek bu durumunuzu kabul etmez dedi.eve geldim sadece ağladım hemde çok.ben 24 yaşına kadar kimseye elimi bile vermedim.ama 3 ay içinde yaşadıklarımdan dolayı kirlendim ve kabul edilmeyecek bir duruma düştüm.gerçek biliyorum ama yinede soruyorum yok mu boşanmış bayanla evlenen bekar erkek
Siz bir kadın olarak durumunuzu "kirlenmek" olarak tanımlarsanız karşınıza çıkacak erkekler de öyle tanımlar. Önce siz bu düşünceden kurtarın kendinizi.
öğretmenmişsin ama zihniyetin en ücra köşede kalmış kadından beter.aş kendini yahu biraz.erkekler acımasız herşeyi derler.senin değerin bir kendini bilmezin dilinde mi?
ben kirlendim kelimesini arkadaşın kendi düşüncesi olarak değil de başkalarının düşüncesi bu ve bu beni rahatsız ediyor şeklinde algıladım..
Yani başkaları böyle düşünüyor diye üzgün.. Allah bundan sonrası için gönlüne göre versin inşallah ve onun bunun lafına, düşüncesine
takılma derim.. Hakkında hayırlısı için dua et. İlk evliliğinde çok üzülüp 2. evliliğinde çok mutlu olan insanlar tanıyorum.. Buna önce sen
inanmalısın..
sen sana bunu söyleyen manyağa ağzının payını veremedin mi canım içine dert edeceğine onu bozsaydın keşke...
saygı duyduğum ve beni anlayan biri olduğunu sandığım bir kişiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?