hicbir sey yapmam...
onun yaptigini bende yaparsam ondan hicbir farkim kalmaz...
hayatimdan cikaririm o insani...
intikam, kin bunlar benim kisiligime ters....
Canımı yakanın canını yakmak mı bana göre değil bütün ilişimi keserim o anda dostluğu arkadaşlığı herşeyi biter benim için kendi haline bırakmak allaha havale etmeken iyisi aksi halde bende onun seviyesinde olurum
Ben yakmam ,hiç yakmadım bugüne kadar ,hiçbirşey yapmam,sonsuza kadar çıkartırım hayatımdan,en büyük kötülük unutmaktır.. Ama bu benim canımı yakarsa,ailemden ,sevdiklerimden birinin canı yanarsa intikam alırım diye tahmin ediyorum,ama asla hemen değil,intikam soğuk yenen bir yemektir.kötükedihüso
canımı yakanın canını yakmak için özel bişey yapmam allaha havale ederim kin pek tutmam ama fırsat elime geçtimide af etmem boşvermem değerlendiririm ve bundan büyük zevk alırım ve geneldede elime fırsatlar geçmiştir rabbim büyük işte allahın adaleti :1closedeyes:
hayatta bana eşime aileme yapılan hiç bir şeyi unutmadım unutmam.asla unutmam.canımı ne kadar yaktığına bağlı.ben de canımı yakanın canını yakabilirim.unutmam,unutturmam.ama duruma göre değişir tabi derecesi
genel olarak intikamcıyımdır hatta intikamımı almadan içim rahat etmez :1no2: ama bazen intikamımı o kişiyi adamdan saymayıp muhattaba almayarak alırım ha baktım anlamadı devam etti bende onun canını yakarım mirmirmirmir
tabikide yakmam
ben onun kadar can yakıcı olamam ona en güzel ders yaptığını bildiğimi söylemek ve hiçbirşey yapmamak
çünkü o heran ne yapacağımı merakla ve sabırsızlıkla bekleyecektir buda ona en güzel derstir
Valla ben çok fenayım.Eğer benim canımı fiziksel olarak biri yaktıysa anında karşılığını alır. Ama ruhen ve manen yaktıysa, beklerim, ve onun canını en yakacak yerinden, hassas yerinden, hiç beklemediği anda öyle bir darbe indiririm kli, ömrü boyunca unutamaz.