Sizin cevabınıza göre hareket edicem?

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Kizlar ben 2 ay sonra 22 yasina giriyorum. Suan hali hazirda bi okulum var ama nefret ettigim bi okul ve bi daha gitmeyi dusunmedigim bi okul. Hayalimde bambaska bi bolum var ve cok yuksek puanli bu sene o bolumu kazanamam ygs ye 4 ay kaldi ve ben hicbir sey bilmiyorum! Bu sene ve seneye disiplinli calismayla istedigim yeri kazanirim ama 23 yasinda baslamis olcam okula! Ve 27 yasinda mezun olcam. Zaten akrabalarimiz cok pis dedikoducular bu yastan sonra okunur mu vs derler kesin. Sizce bu sene istemedigim bi bolume mi gireyim insanlarin sesi kesilsin diye yoksa seneye istedigim yere mi gireyim?

Keşke ilk sene seçerken ona göre seçseydin dünya 7 günde oluştu 4 ayda da bişeyler yapılabilir 1 2 senelik kayıp bana göre fazla

Anam sen şu erkek tecrübesi olanlar diye konu açan
kız deil misin :) 4ay kalmış biraz zor senin için canım

Şimdiki bölümün ne kız, sen ne olmak istiyorsun?

Akrabanın ağzı zaten her türlü hayatboyu kapanmicak buna göre karar ver

Canm ben alman dili ve edebiyati okuyorum. Felsefe veya hukuk istiyorum

Alman dili ve edebiyati okuyorum. Hukuk veya felsefe istiyorum

Senin bölümün felsefeden daha iyi en azından iş bulma olasılığın var. Derslerine iyi çalış not ortalamanı yükselt felsefeye yandal yap. Olmazsa git seçmeli ders al.

Başka insanları dinleyip hata yapmışsın zaten mevcut durumun bunu gösteriyor Kimseyi dinleme içinden ne geçiyorsa onu yap,insanlar her zaman birşeyler söyler ama dünyaya tek gelip tek gidiyoruz.Kendin için yaşa olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…