Sizin cevabınıza göre hareket edicem?

Bu sene girdigin okul da 26 yaşında bitmiş olacak değil mi?

1 sene için dedikodu yapacaklar diye düşünüyorsan bence hayatında başkalarının ne düşündüğünü çok önemsiyorsun demektir.

Canını çok sıksalar, sürekli dedikodu yapsalar morelin bozulup modun düşecekse iyi düşün.

Ama senin hayatın. Millet dedikodu yapacak diye istemediğin bir bölüm okuma.

Ozaman neden konuyu açtın ?madem 4 ayda istediğini yapabilceksen ,sıkıntı ne onu anlamadım?hı bide sen gidioken ben dönüyorum o yollardan oyüzden kasma kendini zira senden cacık olmaz :)

Senden ne cacik oldu mesela?
Daha sordugum soruyu bile anlayamamissin. Ben bu zamana kadar hep dereceyle mezun oldum cok sukur ve bu sene girsem yine bi cok insanin hayal ettigi bi yer kazancam

Cok cok haklisin. Tesekkur ederim

Daha sordugum soruyu bile anlayamamissin. Ben bu zamana kadar hep dereceyle mezun oldum cok sukur ve bu sene girsem yine bi cok insanin hayal ettigi bi yer kazancam
Ben seni gayet iyi anladığım için sallamadım ya zaten

Su halinle kazanamazsin ama neden kazanamazsin bak iyi dinle.

Kimin ne dusundugu umrunda olmasin.

Burdaki yorumlar kararini belirlemesin.

4 ay ne uzun ne kisa bir sure. Zamanini degerli kullan.

Yasi sunu bunu onu takmadigin surece basarili olabilirsin.

sen niye herkesin söylediğini bu kadar ciddiye alıyorsun ?
konunda bile millet laf edecek demişsin 27 yaşında mezun olunca..

duygusal zeka ile üni kazananı görmedim ben bugüne kadar.. açıklama yapma gereği hissetmene gerek yok..

O elalem nasil isler biliyor musun? Kendi cocuklarina bakmazlar baskalarina laf ederler. Onlara yapilacak en guzel sey kulaklari tikamak. Birak, herkes kapisinin onunu temizlesin.

Matematigin zayifmis galiba . Istersen yardim ederim. Netten ne kadar yardim edilebilirse tabi.

Son düzenleme:
Kimin ne dediğini hiiçç takma. Öncelik senin ne istediğin olsun hep. Gerçekten çok istiyorsan başarırsın. Hayallerinin peşinden koş derim ben.

Bence midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın önce bu bölümü bitirin baktınız olmuyor 4 sene sonra yeniden girersiniz kazanamasan bile diploman ve işin garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…