- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ozaman neden konuyu açtın ?madem 4 ayda istediğini yapabilceksen ,sıkıntı ne onu anlamadım?hı bide sen gidioken ben dönüyorum o yollardan oyüzden kasma kendini zira senden cacık olmaz :)Valla 4 ayda cok sey ogrencek kapasitem var benim. Senin yoksa bilemicem :)
Kizlar ben 2 ay sonra 22 yasina giriyorum. Suan hali hazirda bi okulum var ama nefret ettigim bi okul ve bi daha gitmeyi dusunmedigim bi okul. Hayalimde bambaska bi bolum var ve cok yuksek puanli bu sene o bolumu kazanamam ygs ye 4 ay kaldi ve ben hicbir sey bilmiyorum! Bu sene ve seneye disiplinli calismayla istedigim yeri kazanirim ama 23 yasinda baslamis olcam okula! Ve 27 yasinda mezun olcam. Zaten akrabalarimiz cok pis dedikoducular bu yastan sonra okunur mu vs derler kesin. Sizce bu sene istemedigim bi bolume mi gireyim insanlarin sesi kesilsin diye yoksa seneye istedigim yere mi gireyim?
Ozaman neden konuyu açtın ?madem 4 ayda istediğini yapabilceksen ,sıkıntı ne onu anlamadım?hı bide sen gidioken ben dönüyorum o yollardan oyüzden kasma kendini zira senden cacık olmaz :)
Bu sene girdigin okul da 26 yaşında bitmiş olacak değil mi?
1 sene için dedikodu yapacaklar diye düşünüyorsan bence hayatında başkalarının ne düşündüğünü çok önemsiyorsun demektir.
Canını çok sıksalar, sürekli dedikodu yapsalar morelin bozulup modun düşecekse iyi düşün.
Ama senin hayatın. Millet dedikodu yapacak diye istemediğin bir bölüm okuma.
Hmm hukuk seç bence
Dil edb riskli bölüm ya alm olunca zaten sevmemen doğal
Not:Almanca bilen dilci bir arkadaşın
Ben seni gayet iyi anladığım için sallamadım ya zatenSenden ne cacik oldu mesela?
Daha sordugum soruyu bile anlayamamissin. Ben bu zamana kadar hep dereceyle mezun oldum cok sukur ve bu sene girsem yine bi cok insanin hayal ettigi bi yer kazancam
Müt ter :)Cok haklısın yaa. Sen ne okuyosn?
Senin bölümün felsefeden daha iyi en azından iş bulma olasılığın var. Derslerine iyi çalış not ortalamanı yükselt felsefeye yandal yap. Olmazsa git seçmeli ders al.
Müt ter :)
Ben çok dilli okuyorum :)İng mi?
Yani bolumumde mi kalayim?
Senden ne cacik oldu mesela?
Daha sordugum soruyu bile anlayamamissin. Ben bu zamana kadar hep dereceyle mezun oldum cok sukur ve bu sene girsem yine bi cok insanin hayal ettigi bi yer kazancam
Elalemin beyniyle iş mi yapılır ya?
4 ay çalışıp hukuk kazanabiliyorsan yap. Felsefe manasız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?